Spirituele Geboortebegeleiding

Samen met je kindje kiezen voor een leven in liefde

Mama, hoor je me al?

Afspraak maken

Adoula – ‘Birth Connector’

“A Servant of Spirit who helps with the birthing energies of Spirit.’ – Crimson Circle

Geboorte is een uitnodiging om een inwaartse beweging te maken. De aandacht ligt niet langer meer op wat er buiten jezelf als vrouw wordt aangeboden. Eerder brengt het je juist dichter bij een vertrouwen in en op jezelf. In liefdevolle verbinding met jezelf en je kindje begeleid je namelijk als moeder de weg naar nieuw leven. Hiervoor ligt in jezelf de bron van rust, vertrouwen, kracht en zorgzaam vrouwelijk leiderschap. Zo maak je deze ervaring voor jezelf en je kindje mooi en uiterst sereen. Je raakt bevrijd van alle onrust, twijfel en angsten, die zich in je voeden. Over ideeën, die je doen geloven dat je niet zelf de antwoorden in je draagt. Of het vermogen hebt om je kindje vreugdevol en in verwondering naar het leven te begeleiden.

Adoula geboortebegeleiding – In de Adoula ondersteuning werken we reeds lang voor conceptie aan de juiste verbinding met het kindje. Jouw wenskindje kiest zo ook bewust jou en de vader uit om bij geboren te worden. Je komt met koesterende aanmoediging tot liefdevolle zorg en aandacht voor jezelf in je moederrol. Dit brengt je steeds dichterbij je eigen unieke invulling hierin. Je kindje heeft jou als moeder nodig, lang voordat het zich in je baarmoeder nestelt. En ook jij voelt je een stuk beter als je reeds het contact met je ongeboren kindje kunt ervaren. Alles wordt zo’n stuk duidelijker en gemakkelijker en je kinderwens kan emotioneel zo veel dichter naar je toe gehaald worden. Iets wat het geboorteproces soepeler zal doen verlopen.

Blijft een zwangerschap uit?

Verlang je intens naar een eigen kindje, maar lijk je er zelf niets over te zeggen te hebben? 

Voel je nog geen aanwezigheid van je kindje?

Voelt het krijgen van een kindje nog onwerkelijk en mis je de connectie om je echt al moeder te voelen?

Zie je op tegen de bevalling?

Ben je zwanger of wil je dit worden, maar heb je angsten over de zwangerschap en lijkt de bevalling een onmogelijke en beangstigende opgave?

Contact met je ongeboren kindje

Gewenste moeder voor jouw kindje

Als vrouw leer je opnieuw je eigen kracht kennen en dit te koesteren. Vrouwelijkheid gaat immers over rust, zachtheid, innerlijke balans en zorgzame ondersteuning bieden, ten eerste aan jezelf.

Energie kiest – Als jij je eigen energie verwelkomt, leef jij je unieke zelf. Als vanzelf zend je daardoor via jouw persoonlijke trilling een uitnodiging uit naar het kindje dat hiermee resoneert. Je baby’tje zal jou hierdoor herkennen als de moeder bij wie hij of zij geboren wil worden. Het contact kan vervolgens met wederzijds enthousiasme en vreugde worden gelegd. Samen gaan jullie het geboorteproces aan om een leven te kiezen dat volledig aansluit bij wat je ooit hebt verlangt. De verbinding is hierin het belangrijkste. Daar is allereerst bewuste bewondering en liefde voor wie jij bent als vrouw, als moeder, voor nodig. Daaruit stroomt de levensbron.

Door in zachtheid en compassie bij jezelf komen, creëer je de veilige en warme bedding voor de komst van jouw kindje.

Op speelse, zachte wijze kun je contact maken met het kindje dat jou als mama kiest en de verbinding zal jullie beiden vertrouwd door het geboorteproces leiden

In liefde wordt alles rustig en veilig

Contact met je ongeboren kindje

Ik wens voor aanstaande (wens)ouders dat ze ontdekken hoezeer liefde de sleutel is om werkelijk in het geboorteproces te stappen. Liefde voor henzelf en elkaar als bron om nieuw leven tussen hen te verwelkomen. Dichterbij waardering en zorg voor jezelf komen, zorgt zo voor de inwaartse beweging waar vanuit je kunt gaan uitzenden naar een nieuw gezinslid. Contact met je ongeboren kindje is mogelijk, zelfs al ruim voor conceptie.

Uitnodiging tot moeder zijn – het geboorteproces, beginnende met de kinderwens, is een uitnodiging om dichtbij jezelf te komen, in waardering voor wat jou uniek maakt, als vrouw, als moeder. Hoe meer je dit kunt koesteren, des te sterker kun je vanuit die rol je kindje begeleiden naar het leven toe. Ik help je graag om in zachtheid en vertrouwen bij jezelf te komen, zodat je kinderwens, zwangerschap en de geboorte van je kindje in rust en vreugde ervaren kunnen worden.

Keuzes binnen Geboorte

Geboorte is een keuze. Ontdek welke opties er voor je zijn, wat je werkelijk wilt ervaren en hoe je samen met je partner het kindje kunt verwelkomen dat bij jullie wil komen

Liefdevol contact met babyziel

Je kindje wil zo graag contact met je en heeft je liefdevolle aanmoediging nodig om bij je komen. Ook jij hebt zoveel baat bij de connectie die je kunt leggen, lang voor de geboorte

Verzacht geboorteproces

De ontspannen koestering, verzachting en het vertrouwen dat je in jezelf zult vinden, maken de conceptie, zwangerschap en bevalling warm, verwonderlijk en onbezorgd

Voordelen van Adoula ondersteuning

 • Het baby’tje en de ouders mogen samen keuzes maken over geboorte en leven
 • Contact met je ongeboren kindje – beide ouders weten wie hun wenskindje is en waarom er gekozen is voor deze verbinding
 • Vergrote kans op zwangerschap en voorspoedig geboorteproces, door samenwerking met kindje
 • Vermindering van zwangerschapsongemakken, als misselijkheid
 • Bewustere verbinding en liefdevolle zorg voor moeder en vader
 • Verbeterde connectie en onderlinge voorbereiding tussen moeder en vader op de komst van jullie kindje
 • Adoptie of surrogaat draagmoederschap – Ook als je zo een kindje wenst te verwelkomen, kun je met de juiste verbindingen uitreiken naar een geïnteresseerd babyzieltje. Een ontmoeting zal sneller plaatsvinden

Mijn taken als Adoula bestaan uit:

 • Informatie geven over het energetische geboorteproces.
 • Bewustwording brengen over keuzemogelijkheden binnen dit proces.
 • Verbinding helpen maken en versterken tussen de ouders en het babywezen.
 • Contact met je ongeboren kindje, zelfs al voor deconceptie. 
 • Eigen sessies en samen met beide ouders of enkel de moeder.
 • Begeleiding tijdens de bevalling om een vertrouwd en verbonden sfeer te behouden en de communicatie met het kindje te bevorderen.
 • Begeleiding bieden in het ontzwangeren – de moeder zal hierdoor gemakkelijker opnieuw zwanger kunnen worden en gemakkelijker bevallen van een volgend kind.
 • Ondersteuning bieden voor de baby in het integreren van het zielenlichaam in het fysieke lichaam.

The International Society of Adoulas

Rechts staat het logo vermeld van the International Society of Adoulas.

Eerder stonden alle aangesloten Adoulas in de Adoula Directory vermeld. Meer informatie over Adoula begeleiding vind je nu via de facebookpagina DreamWalker Birth Facilitators (Adoulas). Practice Adora staat hier ook vermeld. 

Tevens zijn hier testimonial video’s beschikbaar waarin ervaringen worden gedeeld door gezinnen die tijdens hun geboortereis zijn begeleid door Adoula’s.

Hoe verloopt de Adoula ondersteuning?

Als Adoula kan de begeleiding beginnen in de periode voor conceptie tot in maand 6 van de zwangerschap. Gedurende deze periode is het mogelijk om op elk moment in het traject van ‘Adoula ondersteuning’ te stappen. Hoe vroeger met deze benadering tot het geboorteproces wordt aangevangen, des te sterker zullen de voordelen te bemerken zijn.

Je wordt sneller en gemakkelijker zwanger (ook van volgend kindje)

Je ervaart minder ongemakken vanaf het begin van de zwangerschap

Bij aanvang van maand 7 ongeveer is het geboorteproces dusdanig reeds op gang gebracht. De ondersteuning krijgt daardoor een andere vorm, waarbij de aandacht eerder ligt op het persoonlijke proces van de moeder.

Post-natale begeleiding

De volledige begeleiding loopt in het gunstigste geval tot uiterlijk 9 maanden post-partum. Evenals de zwangerschap en bevalling die eraan vooraf gaan, is de post-natale periode namelijk een intensieve en wonderlijke periode. Adoula ondersteuning brengt hierin verdere verdieping voor verbinding tussen jou en je kindje. Het volledige traject is een waar geschenk is aan jezelf en jullie kindje. Je kunt dan ook op (haast) elk moment de begeleiding beginnen of eindigen. Uiteraard valt hierin een juiste tijdsduur te bepalen voor jullie persoonlijke wensen.

Wil jij ook graag je kindje ontmoeten?

Je baby’tje verlangt intens naar je aanwezigheid

Veel gestelde vragen

Is Adoula begeleiding iets voor mij?

Adoula begeleiding is een intensief, doch zachte contante support in je geboorteproces. Ik help je om je aandacht telkens opnieuw naar jezelf te halen, bij je eigen hart en verlangen om je kindje naar het leven te brengen. Zo wordt ruis en afleiding van je kinderwens weggehouden en kun je je volledig voorbereiden op de komst van je kindje. Het contact met je kindje maakt het proces begrijpelijk, vertrouwd en vreugdevol, zodat je steeds verder in je moederrol kunt zakken. Als je bewust het moederschap wilt verwelkomen, dan is Adoula begeleiding een waardevolle geschenk.

Hoe kan energie worden gelezen?

Ieder mens wordt intuïtief geboren en is in staat om met andere levende organismen te communiceren, zonder dat hier spraak bij komt kijken. In opgroeien verleren velen deze vaardigheid en wordt communicatie mentaler. Toch kent iedereen momenten waarop je weet wat bij iemand speelt, zonder dat hierover gesproken wordt. Je voelt het aan en kunt het bij de ander ‘lezen’. Een afstemming, reading of Adoula begeleiding verdiept dit verder uit.

Kan ook ik contact leggen met een babyzieltje?

Door te oefenen en je open te stellen, zal het zeker mogelijk zijn om in contact te komen met een babyzieltje zodra deze zich aandient. Je zult leren herkennen hoe het contact bij jou doorkomt en voelbaar wordt. Je bewustzijn zal hier in eerste instantie aan moeten wennen. Maar naar mate je er vertrouwd mee raakt, zul je zien dat er een speelse en uitnodigende communicatie op gang komt.

Is dit niet heel zweverig?

Veel mensen zijn bang om dichtbij hun eigen emoties te komen en zien hierdoor vaak niet welke onderliggende patronen of verwerking nog in de weg staat voor geluk. Alhoewel zacht en uitnodigend, is energie- en spiritueel geboortewerk intensief en persoonlijk. Iets afdoen als ‘zweverig’ is een manier om hier buiten te blijven. Het vraagt juist moed, toewijding en doorzettingsvermogen om tot zelfreflectie en eigen keuzes te komen. Een kracht die ook jij in je hebt.

Verlang je naar verbinding met je kindje?

Ook jouw kindje wil jou graag ontmoeten