Jouw kindje in de buik vertelt

Bijzondere verbinding via liefdevolle briefjes

AFSTEMMING OP GEBOORTEBEGELEIDING

Gefeliciteerd, jouw kindje is op komst! Een klein mensje in wording groeit in je buik en je voelt zijn of haar aanwezigheid steeds intenser. Je kijkt ernaar uit om hem of haar vast te houden, samen te spelen en de juiste zorg en aandacht te geven. Kon je maar alvast ontdekken wat er in dat kleine koppie omgaat, zelfs nu al, terwijl het nog warm en geborgen in je buik zit – veilig dicht bij jou. Kijkt ze ernaar uit om bij jullie te zijn? Is ze druk en speels of eerder rustig van karakter? Welke kleuren wil hij voor zijn kinderkamer? Heeft hij een voorkeur wat betreft voeding? Het is geweldig om alvast dit eerste contact te leggen. Door het stellen van jouw vragen, vertelt jouw kindje precies wat het ervaart en graag bij jou wil aangeven. Een Luisterkind Afstemming op Geboortebegeleiding gunt jou precies deze bijzondere verbinding.

Hechte verbinding door contact

Wat is er fijner om zo vlak voor de geboorte al met jouw kindje in gesprek te komen? Een hechte verbinding doet zo veel, zeker om nog dieper in je nieuwe moeder en vaderrol te stappen. En biedt zoveel, voor wanneer je kindje uiteindelijk geboren is; Je kindje voelt zich begrepen, gezien en gehoord, doordat het ervaart hoe het is als ouders zich voor hem of haar openstellen en werkelijk ruimte bieden voor het delen over wat nodig is voor de geboorte, waar het angstig voor is of steun in verlangt. Hoe anders is dit wellicht voor jouzelf en jouw ouders geweest; immers een goedbedoeld zoeken naar wat het beste leek, maar wat mogelijk alsnog niet geheel aansloot bij het vervullen van verlangde behoeftes. Het kan nu anders. Met een Luisterkind Afstemming op Geboortebegeleiding gun je zowel jezelf als jouw kindje een uniek en kostbaar geschenk: een eerste bewuste kennismaking.

Wat is een Afstemming op Geboortebegeleiding?

Tijdens de zwangerschap verbindt jouw kindje zich geleidelijk aan steeds verder met het nieuwe lijfje. De energie of bewustzijn zal echter zelfs na de geboorte nog niet volledig hierin plaatsnemen. Het bewustzijn zweeft nog rondom het lichaam en neemt hierdoor alles in zich op wat er om hem of haar heen gebeurt. Bij een Luisterkind Afstemming op Geboortebegeleiding wordt contact gelegd met dit bewustzijn, waarbij een gesprek op gang komt. Jouw kindje weet precies wat het nodig heeft en wat aandacht vraagt, om de uitdagende overgang van bewuste ziel naar mens zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen. Jouw baby’tje verlangt net zo naar contact en verbinding als dat jullie op hem of haar wachten. Een goede start, waarbij je weet waar je aan toe bent, doet wonderen voor hoe het eerste levensjaar beleefd wordt. Een uitstekende basis voor een gelukkig, hecht leven samen.

Juiste moment voor Geboortebegeleiding?

Een Luisterking Afstemming op Geboortebegeleiding vraag je aan vanaf de 28e week van je zwangerschap. Dan is je kindje voldoende ontwikkeld om de aandacht aan het contact te kunnen geven. Ook is er dan nog voldoende tijd voordat de geboorte op gang komt. In 4 opeenvolgende weken stem ik telkens af op jouw kindje in de buik. De eerste 3 weken bieden ruimte voor het beantwoorden van jullie vragen. Een speels en waardevol gesprek komt zo tot stand, waarin jullie kennismaken en uitwisselen. In week 4 wordt nogmaals afgestemd, waarbij jullie kindje geheel zelf een briefje aan jullie opstelt. Een mooie kans voor jullie kindje om met jullie te delen wat het belangrijk vindt dat jullie weten, voordat hij of zij geboren wordt. Een mooi geschenk, waarbij je kindje meer deelt over wie hij of zij is, wat het verlangt en naar uitkijkt, nu het bij jullie geboren zal worden.

Hoe verloopt een Afstemming op Geboortebegeleiding?

Het mooie aan een Luisterkind afstemming is dat het geheel op afstand plaatsvindt. Als ouders verblijf je zo heerlijk ontspannen in je eigen huis en richt je bewust je aandacht op het contact met jullie kindje. Er zal wekelijks op eenzelfde tijdstip contact worden gemaakt met jullie kindje. Regelmaat is ook voor ongeboren kindjes een fijn begrip, zodat ze weten wanneer bewuste verbinding wordt gelegd. Jullie kindje zal hiernaar gaan uitkijken en als vanzelf op de babbelstoel plaatsnemen. Het contact wordt op afstand gelegd en een verslag wordt na afloop doorgestuurd via e-mail. In de gesprekken die ontstaan kunnen wensen rondom voeding, de zwangerschap en de bevalling naar voren komen. Door onderling uit te wisselen, kunnen jullie samen zorgen voor een goede voorbereiding en wederzijds steun bieden. Jullie kindje heeft jullie ook nu al nodig en omgekeerd helpt het om te weten wat je kindje verlangt of nog angstig vindt.

Een Afstemming op Geboortebegeleiding aanvragen

Je kunt een afstemming op Geboortebegeleiding aanvragen, door me een e-mail te sturen of het onderstaande formulier in te vullen. Ik zal een begeleidend schrijven toesturen met meer uitleg over wat je van een Luisterkind afstemming kunt verwachten. Hierin staat ook vermeld wat ik van je nodig heb om juist te kunnen afstemmen op de baby in je buik. In de afstemming is jullie kindje aan het woord en hij of zij zal leidinggeven aan het gesprek. Een uitzonderlijke kans om in een vroeg stadium zelf invloed te hebben op de eerste levenservaringen tijdens zwangerschap en geboorte. En een uniek geschenk aan jezelf als ouders, door een op schrift opgesteld blijvende conversatie met jullie nu nog ongeboren kindje. Iets moois wat je later bovendien aan jullie kindje kunt meegeven als zeldzaam onderdeel van het geboorteboek. Vraag jouw afstemmingen op Geboortebegeleiding aan en maak kennis met jullie kindje in de buik.

Photo Header: Filip Mroz at Unsplash

Vraag hier jouw Afstemming op Geboortebegeleiding aan. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

8 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.