Een hartsverlangen naar een kindje

zielscontact op jouw kinderwens

AFSTEMMING OP KINDERWENS

Een kinderwens is een persoonlijk verlangen. Misschien wist je al heel jong dat het moederschap je aansprak. Of is het meer een recent gevoel dat ineens van zich laat spreken. Waar komt deze wens ineens vandaan en wat wil het je vertellen? Als je al langere tijd een diep verlangen hebt voor een kindje, kun je met vragen lopen. Zeker als een zwangerschap uitblijft, of de omstandigheden zijn nog niet gunstig voor het ouderschap. Ook kun je je afvragen of het moederschap wel voor je is weggelegd, door angsten vanuit je eigen jeugd of omdat de menopauze zich onverhoopt aandient. Verschillende redenen kunnen ervoor zorgen dat jouw kinderwens nog niet is vervuld. Wanneer je twijfelt, maar toch graag wilt weten waar je staat, kan een Afstemming op Kinderwens inzicht geven. In deze afstemming wordt volgens de Luisterkind Methode contact gelegd met jouw wezen op zielsniveau, als parate kennis in energie.

Wat geeft een Afstemming op Kinderwens?

Een Luisterkind afstemming op Kinderwens raakt dit verlangen in de kern aan. Zeker wanneer je bewust wilt zijn welke onderliggende gevoelens of gedachten een kinderwens laten wachten. Jouw innerlijk weten wijst precies aan waar je aandacht aan mag geven. Waar je verstand je doet overtuigen dat een kindje al heel welkom zou zijn, stelt je ziel het mogelijk nog even uit. In een afstemming wordt gelezen op jouw energie en wordt duidelijk wat nodig is om het vervullen van deze wens meer kans te geven. Misschien zijn de omstandigheden nog niet gunstig genoeg om een kindje in te ontvangen, of spelen angsten of zorgen nog een rol. Het helpt dan om te ontdekken waar nog een persoonlijke groei in mag worden doorgemaakt. Zodat jij de moeder kunt zijn die je wilt zijn en volop van deze nieuwe fase in je leven kunt genieten. Vandaar dit geschenk allereerst aan jezelf.

Jouw persoonlijke pad naar het moederschap

Ieders tocht richting het ouderschap is uniek en persoonlijk. Jouw individuele situatie geeft vragen over hoe je het vervullen van jouw kinderwens dichter naar je toe kunt halen. In een Luisterkind afstemming op Kinderwens kun je verschillende vragen stellen, om een compleet beeld te krijgen van wat speelt. Misschien wacht je al heel lang op een positieve zwangerschapstest. Of lukt het maar niet om de juiste partner te vinden om een gezin mee te stichten. Ook kan de menopauze vervroegd intreden, waardoor je je zorgen maakt of het nog wel voor jou is weggelegd. Wat jouw situatie ook is, een onvervulde kinderwens roept vaak veel emoties op. Een afstemming op Kinderwens biedt inzicht in hoe je tegen jouw kinderwens aankijkt en wat je nodig hebt om hierin bemoedigde stappen te kunnen zetten. Bewust ouderschap begint al voordat jouw kindje bij je komt en helpt om dit pad samen te betreden.

Welke vragen bij een onvervulde kinderwens?

Wel of geen kinderen krijgen is een beslissing die voor elk mens opgaat. Een onderwerp dat om bewuste aandacht vraagt. Enkele voorbeelden van vragen die opkomen rondom het thema kinderwens, zijn:

 • Word ik nog zwanger of moet ik mijn wens loslaten?
 • Wat als ik toch zwanger word en ik een ziek kindje krijg?
 • Ben ik te oud om nog kinderen te krijgen?
 • Is er een ziel aanwezig die bij ons geboren wil worden?
 • Waarom lukt het niet om zwanger te raken?
 • Hoe kan ik mijn kinderwens loslaten?
 • Wil ik wel of toch niet moeder worden?
 • Moeten we adoptie overwegen?
 • Hebben mijn man en/of ik nog iets te doen voor ons kindje mag komen?
 • Kan ik ook alleen mijn kinderwens vervullen?
 • Hoe vind ik de juiste donor?
 • Mijn partner twijfelt over (nog) een kindje. Wat kan ik doen?

Foto:  b5zero – boeunyoung kim at Pixababy

Tijd voor doorwerking van afstemming

Een kinderwens is een gevoelig onderwerp en een afstemming op dit thema raakt mogelijk enkele persoonlijke pijnstukken aan. Het is belangrijk om je te realiseren dat het mogelijk wat tijd kost voordat de strekking van de afstemming werkelijk landt. Het kan gebeuren dat je niet direct leest wat je graag had willen horen. Soms is er nog iets nodig, voordat een kindje werkelijk kan worden uitgenodigd om bij jou te komen. Of blijkt dat je ziel enigszins een ander plan voor ogen heeft, dan wat je zelf op menselijk vlak verlangt. Er is vaak tijd nodig om werkelijk te begrijpen wat in een afstemming wordt gedeeld. Gun jezelf tijd om met de gedeelde informatie aan de slag te gaan, om zelf in te voelen wat dit voor je kan doen. Een afstemming is een aanvullend hulpmiddel, waarna je zelf weer verdere stappen neemt richting het vervullen van jouw kinderwens.

Geen babyziel, toch zwanger worden

Indien er al een kindje bij je is, kan een babyziel in een afstemming op Kinderwens aan het woord komen. Vaak deelt het kindje dat bij jou geboren wil worden, waarom het nog even wacht. Hierin kan een eigen stuk liggen, wat nog verwerkt moet worden. Of er spelen dingen bij jou, waar je eerst nog mee aan de slag kunt. Een afstemming op Kinderwens kan worden ingezet om verschillende redenen voor het uitblijven van een zwangerschap te onderzoeken. Enkele facetten die kunnen worden belicht, zijn onder meer:

 • Donorschap
 • Adoptie
 • Abortus
 • (Bewust) alleenstaand ouderschap
 • Kwesties rondom onvruchtbaarheid

Ook als er nog geen babyziel van zich laat spreken, wil dit niet een toekomstige zwangerschap uitsluiten. Het kan simpelweg nog niet aan de orde zijn om al te weten of een kindje specifiek voor jou kiest als moeder. Het juiste moment zal hiervoor mogelijk laten alsnog worden gekozen.

Een afstemming op Kinderwens aanvragen

Je kunt een afstemming op Kinderwens aanvragen, door me een e-mail te sturen of het onderstaande formulier in te vullen. In een begeleidend schrijven ontvang je meer uitleg over wat je van een Luisterkind afstemming op Kinderwens kunt verwachten. Ook geef ik hierin aan wat ik van je nodig heb om juist te kunnen afstemmen op jouw verlangen naar een kindje. Uiteenlopende kwesties rondom het thema kinderwens en zwangerschap worden in een afstemming onder de loep genomen. Het geeft je de gelegenheid om je even sterker met jouw verlangen naar een kindje te verbinden. En ontdek je waaraan het kan liggen, dat jouw kinderwens nog onvervuld is en hoe je hierin verandering brengt. Vraag jouw afstemming op Kinderwens aan en ik stem graag voor je af om de komst van jouw kindje dichter naar je toe te halen.

Foto Header: Peter Oslanec at Unsplash