Home » Blog » Bewustwording » Bevrijdingsdag 2019

Bevrijdingsdag 2019

door | 5 mei, 2019 | Bewustwording

Vandaag is weer een nieuwe viering van Bevrijdingsdag, 2019. Een doorslaggevend keerpunt in een geschiedenis met nog steeds een uitwerking in de energieën en dynamiek in veel gezinnen en families. Namelijk, veel angsten, wantrouwen en pijnsignalen zijn (in)direct toch nog vaak te herleiden naar deze periode, beleefd door eerdere generaties. Immers, via imprints op celniveau is de opgeslagen ervaring doorgegeven. Evenals door het delen of juist zwijgen over wat is meegemaakt. Als gevolg heeft dit alsnog invloed heeft gehad op de onderlinge manier van communicatie tussen de verschillende generaties. (On)bewust is er al veel heling gedaan en nog steeds gaande om de uitwerking van deze geschiedenis te schonen. Zeker op dit moment maken we in de energie een duidelijke shift door. Ervaringen met manipulatie, controle, achterdocht, wantrouwen en alle bijbehorende emoties die als gevolg van deze kenmerken opkomen, worden losgelaten. Vervolgens kan een nieuw soort bevrijding zo de ervaring zijn.

Trilling verhoging ten tijde van Bevrijdingsdag 2019

Er vindt een heuse trilling verhoging plaats in de individuele energie. Hierdoor wordt het steeds gemakkelijker om dichterbij jezelf te komen, in volledige waardering voor jouw eigen waarheid over jezelf. Het genereert een duidelijke halt tegen mind control, overheersing, beperking, hersenspoeling en machtsmisbruik, in welke vorm dan ook. Groot of klein, het zal steeds minder vat hebben op de beslissingen die je neemt om je leven helemaal vorm te geven, zoals je dit zelf het liefst wilt. Verder wordt het mogelijk om alle oude ballast af te werpen en een nieuwe weg te vinden om vrij te kiezen voor wat je wilt ervaren.

Vernieuwde perceptie

Er wordt een losbreken ervaren van oude conditionering, overtuigingen en insinuaties. Dit heeft je eerder weerhouden van het werkelijk in eigen kracht gaan staan en te leven vanuit eigen verlangen. Tevens, een doorzien van hoe kwaadsprekerij, oordeel en aannames een web van achterdocht creëren. En waarop een verweer hiertegen, een afschermen als verdediging, een terugtrekken of jezelf klein houden, dit enkel verder in standhoudt. Dientengevolge blijft zo een cirkel intact, wat belemmert in het daadwerkelijk vrij leven. Tevens een gevecht tegen een veronderstelde gevestigde orde, die alsnog weerhoudt van vreugdevol leven zonder angst, wantrouwen en weerstand. Door de hogere trilling zul je gemakkelijker door deze barrières heen kunnen gaan. Zonder dat hier nog veel moeite voor hoeft te worden gedaan. Een bewuste keuze, vanuit vernieuwde perceptie, helpt om het oude steeds verder los te laten. De aandacht kan worden gericht op een zelfverkozen toekomst.

Bij jezelf blijven

Ware vrijheid komt van dicht bij jezelf blijven, werkelijk waardering geven aan wat jou uniek maakt. Je gevoelens, emoties en hartverlangens. Niet vanuit het denken dit erkennen, maar via het hart werkelijk doorvoelen wat hierin wenselijk is. Wat jij wilt ervaren, beleven, delen en uitspreken, telt. Bovendien mag gehoord, gezien, gevoeld worden, wanneer je hier uiting aan geeft. Het werkelijk verwoorden van jouw waarheid, over jezelf en je innerlijke beweegredenen, geeft ultieme vrijheid om werkelijk jezelf te zijn. Bevrijd van schuld, schaamte, angst voor oordeel of verwijten, straf of spot. Ongedwongen zijn om helemaal jouw eigen licht te stralen en uit te spreken wat je hart wil zeggen. De ervaringen op te doen, die je wilt hebben. Waar je op latere leeftijd op terugkijkt en trots op kunt zijn dat je de stap hebt durven zetten. Namelijk, de ervaring hebt gekozen waar je geest, lichaam en ziel naar verlangt.

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Energie voor 2017

Energie voor 2017

De Energie voor 2017 Een nieuw jaar is weer van start gegaan en daarmee begint eveneens weer het vormgeven aan nieuwe ideeën en verlangens. Een...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin