Home » Blog » Bewustwording » Energie van 2020

Energie van 2020

door | 8 jan, 2020 | Bewustwording

VERVULLEN VAN INNERLIJKE VERLANGENS

Het mooie en uitdagende nieuwe jaar 2020 is van start gegaan! En wat een wervelwind is deze eerste week reeds geweest! Een goede indicatie van wat dit jaar zal brengen. En hierin staan mooie veranderingen vol ongeduld te wachten om vorm te krijgen. Dit jaar draait helemaal om het verwezenlijken van jouw innerlijke verlangens. Alles mag mogelijk worden, zodra je hier bewust voor kiest.

Voort op het afgelopen jaar

Het afgelopen jaar is een ware eyeopener geweest, waarbij je telkens weer met je neus op de feiten bent gedrukt over wat wel of niet nog langer voor je werkt. Oude patronen kwamen steeds weer naar de oppervlakte om je nogmaals te tonen wat je in een oud verhaal houdt. Een herbeleving van eerdere ervaringen, het verwerken en begrijpen van situaties die in het verleden zo’n nadrukkelijke invloed op je leven hebben gehad. Het was een jaar van nogmaals loslaten van karakteristieke gewoonten die je tegenhouden om werkelijk in je eigen licht te gaan staan. Om geheel opgeschoond nu het nieuwe jaar in te kunnen stappen en werkelijk te kiezen voor hetgeen belangrijk voor je is. Er is een bepaald soort innerlijke onrust en vastberadenheid ontstaan, waardoor je aandacht simpelweg wordt weggetrokken van wat je gewend bent. Alsof dit er werkelijk niet meer toe doet, zelfs.

Jezelf gaat voor

Dit nieuwe jaar brengt de keuze en de vastberadenheid om nu te gaan voor wat jouw hart aangeeft. Niet langer een bedachte vorm van hoe dingen moeten zijn, of wat er van je verwacht wordt. Eerder een schreeuw om werkelijk naar binnen te keren en je te realiseren wat hier nu geboren mag worden. Het vervolgen van vertrouwde leefpatronen, in dienst van anderen, voldoet simpelweg niet langer. Je mag jezelf voorop stellen en nieuwe beslissingen nemen, die de koers van je dagelijkse bezigheden drastisch zal veranderen. Afgestemd op je eigen hartverlangens mogen er dit jaar nieuwe ervaringen worden beleefd, die beter aansluiten bij wat werkelijk bij jou past.

Snelle verwezenlijking van manifestatie

Er wacht je nu eerder een kans om te ontvangen, in zachtheid en vertrouwen. Niet langer meer een najagen of inleveren, zonder hier zelf iets wezenlijks voor terug te krijgen. Je bent je door het afgelopen jaar een stuk bewuster geworden van wat het je kost om nog steeds voorbij aan trouw aan jezelf te gaan en te handelen. Dit houd je alsnog zo ver weg van hetgeen je werkelijk verlangt en wilt leven, dus wat levert het allemaal nog op? Is het echt de moeite waard? Wat haal ik eruit? Wat is voor mij belangrijk? Dit gedachteproces is je focuspunt voor het nieuwe jaar! En de energie van 2020 draagt optimaal bij aan het vervullen van innerlijke verlangens. Er is geen weg terug, je staat zelf op nummer 1! Het is mogelijk om snel en eenvoudig datgeen te manifesteren en in je realiteit te brengen, wat je werkelijk wilt.

Focus is key

Het belangrijkste wat je voor jezelf mag doen dit jaar is je aandacht richten op wat jij wilt zien gebeuren. Krijg helder in beeld wat belangrijk is voor jou.

  • Wat wil je leven?
  • Wie wil je zijn?
  • Hoe wil jij je voelen?
  • Wat gun je jezelf om te ontvangen?
  • Wat mag naar jou toekomen?

Maak dit voor jezelf duidelijk en richt je volledige focus enkel nog hierop! Wat je aandacht geeft, dat groeit! En niets zal meer waar zijn in dit nieuwe jaar dan dat. Jij mag kiezen wat je wilt ervaren en dit al geheel eigen maken. Het nieuwe jaar 2020 biedt de mogelijkheid, het geschenk, om in een volstrekt nieuwe realiteit stappen. Eén waarin jij zelf de teugels in handen neemt en keuzes afstemt op wat aansluit bij het vervullen van jouw innerlijke verlangens. Maak er wat moois van!

Mag ik je helpen?

Ik help je zeker graag bij het vinden van de juiste koers! Zeker als je een nog onvervulde kinderwens hebt en graag meer hiermee wilt verbinden. Dit kan nog zo spannend aanvoelen en twijfel over of het ooit zal komen, kan je ervan weg doen gaan. Juist dan kan wat extra aanmoediging en steun je helpen om je hart te durven openen en te voelen hoezeer dit verlangen in je leeft. Samen ga ik graag met je op ontdekkingstocht hoe je je gevoel kunt durven toelaten en werkelijk met je hartverlangen in verbinding kunt komen. Zodat ook voor jou de realisatie van je kinderwens zoveel dichterbij gehaald kan worden. Het werkelijk durven voelen en verwelkomen van dit gevoel, zal al zoveel voor je kunnen doen om bij jouw droom te komen. Neem dus zeker contact met me op. Ook jouw wens mag vervuld worden dit jaar.

Een hartverwarmend en vervullend 2020 toegewenst!

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Energie voor 2017

Energie voor 2017

De Energie voor 2017 Een nieuw jaar is weer van start gegaan en daarmee begint eveneens weer het vormgeven aan nieuwe ideeën en verlangens. Een...

lees verder
Relax

Relax

Relax When the mind plays tricks on you And brings you chaos and confusion, Dividing your attention and leaving you searching, Desperately longing...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin