Home » Blog » Bewustwording » In een zelfverkozen realiteit stappen
Zelfverkozen realiteit stappen

In een zelfverkozen realiteit stappen

door | 26 jan, 2020 | Bewustwording

Hoe zou je leven eruit zien als je in een zelfverkozen realiteit kunt stappen? Je leven vormt zich naar je overtuigingen en wat je gelooft dat mogelijk is. Dit kan een heel deprimerende gedachte zijn als je de dingen die je werkelijk verlangt niet gerealiseerd ziet. ‘Waardoor wil het dan niet lukken?’, kun je jezelf afvragen. Het leven is een puzzel, een ontdekkingsreis naar een zelfrealisatie van je eigen scheppingskracht. En hierin zul je zeker nog wel wat uitdagingen en tegenslagen tegenkomen. Dit is echter allemaal onderdeel van het spel, het grotere geheel op je ontdekkingstocht in het vinden van wat werkelijk bij jou hoort. Je innerlijke gevoelens over jezelf zullen in één lijn moeten komen met de gedachten en overtuigingen die door je hoofd spoken. Anders raken de signalen versnipperd en komen je wensen niet helemaal tot leven.

Werkelijk leven op Aarde

Om duidelijk in beeld te krijgen wat je wensen zijn, zal het nodig zijn om werkelijk in je leven op Aarde te dalen. Zo leer je je diepste verlangens te leven. Als je niet volledig gevoelsmatig geïncarneerd bent of ergens nog buiten het leven lijkt te staan, zullen mogelijkheden nooit helemaal tot hun recht komen. Het leven wordt als het ware voor je uitgeduwd of ergens van je weg. Overtuigingen over niet volledig welkom zijn, of niet helemaal je plekje kunnen vinden, dragen bij aan het uitstellen van het maken van stellige keuzes. Door te accepteren dat je hier bent voor een reden, dat je ziel ervoor gekozen heeft om hier te zijn, kun je je leven meer toe-eigenen. Niemand anders dan jezelf kan echter jou toestemming geven om werkelijk hier te zijn.

In rust bij jezelf zijn

Door bewust stil te staan bij wat het betekent om mens te zijn, zul je bewust worden over je geboorterecht. Jouw aanwezigheid doet er toe en mag aanvaard worden. Zelfacceptatie over je eigen bestaan, geeft ruimte om het verder vorm te geven naar eigen inzicht. Niet langer een wegduwen van het leven, maar het juist naar je toehalen, wordt de volgende stap. Er blijken dan geen verwachtingen of regels te zijn waaraan je hoeft te voldoen. Er zijn is simpelweg al genoeg. Je mag in rust helemaal bij jezelf zijn, in volledige zelfacceptatie. Over hoe jij je wilt voelen, wat je wilt doen en hoe je benaderd wilt worden. Je bestaansrecht erkennen, in zelfacceptatie komen en in rust bij jezelf zijn, geeft koers aan de mogelijkheid om in een zelfverkozen realiteit te stappen.

Inademen eigen energie

Je ontdekt dat je niet langer meer hoeft door te hollen, eerst nog één en ander moet waarmaken. In de stilte en de rust is alles reeds aanwezig, waarnaar je op zoek bent. Kom tot een halt en kies telkens opnieuw voor het vinden van rustmomenten, bezinning op wat juist is voor jou. Hoe vaker je ervoor durft te kiezen om je eigen levensenergie in te ademen, jouw unieke trilling, des te gemakkelijker wordt jouw leven van jou. Je distantieert jezelf van de onrustige ‘merry go round’ om je heen en kunt je eigen ruimte bewaren. Hierdoor wordt hetgeen werkelijk belangrijk voor jouzelf is, steeds helderder en zul je gemakkelijker keuzes kunnen maken op weg naar een manifestatie van een nieuwe realiteit.

Zelfverkozen realiteit inbeelden

Zodra je in rust bij jezelf bent, kun je je gaan inbeelden hoe je leven eruit zou zien als datgene dat je wenst, realiteit zou zijn. Hoe voel je je? Wat is je houding? Is er interactie met anderen? Waar woon je? Hoe leef je? Adem hier telkens weer naar toe en het beeld gaat steeds meer leven. Dit wordt haast voelbaar zelfs in de huidige werkelijkheid, doordat deze met elkaar versmelten. Er is een stellige beslissing nodig om in de zelfverkozen realiteit te stappen en deze steeds werkelijker te maken. Aanvaard geen afleidende gedachten of indrukken als deze je hier nog van weg halen. Herhaling van je eigen energie inademen en het inbeelden van jouw verkozen realiteit, brengt het vervullen van jouw wens sterker naar je toe. Stellig kiezen geeft je een nieuwe realiteit voor je toekomst. De ademhaling zal je helpen om in je zelfverkozen realiteit te stappen.

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin