Energetische healing op afstand

Breng balans in je lichaam en geest voor het vervullen van jouw verlangen

Energetische healing op afstand

Een energetische healing op afstand activeert en ondersteunt de natuurlijke genezingskracht. Indrukken opgedaan in het dagelijks leven, haken vaak aan op oude overtuigingen en ervaringen uit het verleden. Alle informatie hierover is opgeslagen in je energetische en fysieke lichaam, waardoor je telkens nieuwe lagen doorwerkt. Naarmate de blokkades oplopen en je overladen raakt door oude imprints en invloeden uit het verleden, kan het een verademing zijn om hierin de juiste ondersteuning te krijgen. Wanneer je een healing op afstand krijgt, zorg je voor herstel op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Naarmate oude ballast wordt losgelaten, verkrijg je een verruimd bewustzijn, een verfrist perspectief en ontspanning in je lichaam. Het kan zelfs pijnbestrijdend doorwerken, waarbij je lichaam steeds verder loskomt van eerdere gedachten- of leefpatronen. Een energetische healing kan worden ingezet om in balans te komen voor het vervullen van jouw kinderwens, tijdens de zwangerschap of in aanloop naar de geboorte.

Disbalans herstellen met energetische healing

Het menselijk lichaam wordt omgeven door een elektromagnetisch veld, waaraan tevens zeven chakra’s zijn verbonden. Dit vormt samen het energiecentrum, dat zorgt dat het lichaam met voldoende energie wordt gevoed en dus in balans blijft. Gedurende je leven maak je echter van alles mee en kun je beïnvloed raken door tal van overtuigingen en karmische uitwerkingen. Dit kan op de langere termijn zorgen voor een disbalans, met zowel fysieke, emotionele als mentale klachten als gevolg. Je kunt hierdoor stress, nervositeit, angsten of symptomen van ziekten ervaren, wat uiteindelijk van invloed is op levenskeuzes en waar je jezelf wel of toch niet toe in staat acht. Zeker met oog op het starten van een gezinsleven, zal dit een uitwerking hebben op hoe je jouw rol als moeder ziet en wat mogelijk zal worden doorgeven aan volgende generaties.

Energetische healing op afstand als behandeling

Om jezelf goed voor te bereiden op een zwangerschap en het moederschap, kan een energetische healing goed helpen. Tijdens een healing op afstand wordt energetisch afgestemd op jouw energieveld. Je hoeft hiervoor niet zelf aanwezig te zijn. Wel kun je een moment uitkiezen waarop je tot rust komt en ontspant, zodat je de uitwerking van de healing beter kunt toelaten. Je kunt eventuele klachten aangeven, zodat deze in de energetische healing worden meegenomen. Uiteindelijk geeft je energie en wezen zelf aan waarop geheald mag worden. Dit kan betrekking hebben op een emotionele laag, op daadwerkelijke fysieke delen in je lichaam, of verschillende auralagen of chakra’s vragen om aandacht. Mogelijke blokkades of vastzittende energie die ervoor zorgen dat je energie niet vrij kan stromen, kunnen worden hersteld en losgelaten. Op een diepgaand niveau werkt een energetische healing door in verschillende lagen van je wezen en draagt bij aan verbeterd welzijn.

Gewaarwordingen door energetische behandeling

Ondanks dat een energetische healing op afstand verloopt, kun je je wel bewust worden van de behandeling. Zeker als je hier zelf tijd voor neemt en ruimte biedt om de energetische healing te ontvangen, zul je bemerken dat je stemming anders wordt. Je kunt je plotseling vermoeid voelen, doordat je lichaam oude ballast aan het loslaten is. Ook kun je stemmingswisselingen gewaarworden, waarbij je varieert in gevoelens van verdriet, boosheid, irritatie of juist hoop en vreugde ervaart. Sommigen voelen fysiek tintelingen door het lichaam trekken, of een plaatselijke warmte of juist koude rillingen treden op. Ondanks dat een energetische healing bijdraagt aan ontspanning en troost, door verwerking van oude ervaringen, kun je je na afloop van een behandeling ook loom of slaperig voelen. Doordat werkelijk op diepere lagen wordt geheald, komt er veel energie vrij wat nog in balans moet komen. Dit vergt tijd en kan veel van je vragen.

Waarop kan energetisch worden geheald?

Een healing op afstand kan op verschillende thema’s worden gegeven. Balans is belangrijk voor het verwezenlijken van jouw dromen en het herwinnen van je persoonlijke kracht. Het maakt het mogelijk om bewuste keuze te maken en stappen in de richting van jouw beoogde toekomst. Oude overtuigingen, traumatische ervaringen of uit verbinding zijn met je eigen innerlijke weten, zorgen ervoor dat je te maken krijgt met tal van mogelijke klachten of uitdagingen.

Een energetische healing kan worden ingezet bij onder meer:

 • Kinderwens
 • Zwangerschap
 • Herstel na bevalling
 • Zorgen over het moederschap
 • Verliesverwerking
 • Rouwverwerking
 • Angsten
 • Burn-out
 • Belemmerende patronen
 • Hoog- en overgevoeligheid
 • Onzekerheid
 • Slaapproblemen
 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Spanningsklachten

Een energetische healing aanvragen

Om de balans in je lichaam, geest en energieveld te herwinnen, kun je een energetische healing aanvragen. Zeker met oog op het vervullen van een kinderwens kan het prettig zijn om oude patronen los te laten, wanneer deze je niet langer dienen. Ook helpt een energetische healing om je te ondersteunen bij misselijkheid of ongemakken tijdens de zwangerschap. Een naderende geboorte kan bovendien spanningen geven, wanneer je hier tegenop ziet. Om dichterbij jezelf te komen en positiever op je eigen kracht en autoriteit te vertrouwen, biedt een behandeling door healing op afstand bemoediging. Een energetische healing vraag je aan door te mailen naar info@practiceadora.com of door het contactformulier hieronder in te vullen. De mogelijkheden kunnen dan met je worden besproken, zodat een behandeling werkelijk bijdraagt aan balans en zelfverzekerdheid. Elk stadia van kinderwens tot postpartum kan worden ondersteund, zodat je een gunstige start maakt met jouw kindje.

Vul het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

9 + 3 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.