Foto-reading op je lieve diertje

Laat je beste vriend je vertellen wat hij nodig heeft
Bestel jouw dierenbriefje

Is je hond erg druk of blaft hij veel?

Blaft je hond naar andere honden of als je van huis bent? Is hij of zij druk, onbeheerst speels en een heus handenbindertje? En wil je graag weten hoe dit rustiger kan worden?

t

Plast jouw kat in huis?

Gebruikt je kat ineens niet meer de kattenbak en vind je telkens plas op de vloer of over je kleding? Vraag je je af waarom dit is en wat je kunt doen?

Wat is het verleden van je diertje?

Bepaald gedrag kan voortkomen uit ervaringen in het verleden. Wat heeft je diertje precies meegemaakt, als pup, in het asiel of kennel?

t

Hoe gaat het met je overleden diertje?

Als een huisdier overlijdt, kan dit je emotioneel diep raken. Misschien wil je nog een laatste berichtje van dit speciale furry familielid ontvangen? Vragen kunnen ze ook nu nog beantwoorden.

Foto-reading op dieren – Altijd al willen weten wat er in het koppie van je diertje omgaat? Hoe het zich voelt en jullie onderlinge band ervaart? Gelukkig kun je dit allemaal aan je diertje vragen. Dieren hebben namelijk net als mensen een eigen bewustzijn en communiceren via telepathie met elkaar en met hun mensenvrienden.

Cadeautje op papier – Er is niets mooiers dan op schrift een berichtje van je dier te ontvangen en zo te horen wat er bij hem of haar speelt. Het dier zal de inspraak waarderen in keuzes die op hem betrekking heeft en je zult snel een verandering bemerken in het gedrag. Een foto-reading kan inzicht bieden in de gedachten en gedragswereld van je (huis)dieren. Hierbij zullen doorgaans ook vaak kwesties worden aangekaart, die bij het baasje spelen. Bereidheid om naar jezelf te kijken, speelt hierbij dan ook zeker een grote rol. Huisdieren zijn spiegels, onze metgezellen, die voor jou zorgen. Wat is hun liefdevolle boodschap aan jou? Wat hebben jullie nodig om jullie band nog sterker te maken en om nog meer van elkaar te kunnen genieten? Ze vertellen het je graag en zo doen jullie het samen!

Wat wil jouw dierenvriendje je vertellen?

Welke mooie boodschappen zorgen voor een gelukkig en vervuld leven samen? 

Foto-reading op dieren als geschenk  – Als echte dierenvriend vind ik het zelf altijd erg belangrijk dat ik mijn katje aan het woord laat. Zo kan ze vertellen wat ze nodig heeft en wat ik voor haar kan doen. Dit versterkt enkel onze band, omdat ze weet dat ze gewaardeerd en geliefd is. Meetelt als een volwaardig lid van het gezin.

Zekerheid is belangrijk – Soms kan het echter even onduidelijk zijn om helder te krijgen waarom dieren reageren, of hoe ze over iets denken. Wat zijn precies hun gevoelens tegenover veranderingen in huis of de samenstelling van het gezin? Hoe kijken ze aan tegen het moederschap als ze zelf kleintjes krijgen? En wat hebben ze nodig als het hun ook even te veel wordt? Een foto-reading is dan een mooi geschenk, precies omdat je hiermee direct van het dier zelf hoort, wat het van je verlangt. Je kunt gelijk de oplossing toepassen en bemerkt vaak al snel een positieve verandering. Ik ga graag voor jou het gesprek aan met je diertje. Een healing kan hierin bovendien een waardevolle aanvulling zijn om zo gelijk de veranderingen voelbaar te maken.

Briefje van je diertje

Een uniek beschreven boodschap van jouw diertje. Even horen wat er bij je vriendje speelt, hoe het zich voelt of wat het denkt, is zo’n mooi geschenk. Het contact wordt zo alleen maar beter tussen jullie

Verbetering van gedrag

Je ontvangt inzicht in het waarom van bepaald gedrag. Je dier vertelt waarom iets gebeurt en wat er nodig is om dit te draaien. Als je diertje mag vertellen en het eigen verhaal mag delen, doet dit vaak al wonderen

Nog meer liefde

Door je huisdier de kans te geven om te vertellen, voelt het zich gezien en gewaardeerd. Dit doet jullie onderlinge band veel goeds en bovendien bied je zo vertrouwen aan je diertje

Lieve Tamara,
Ik put veel kracht en steun uit je foto-reading. Ik ben zo blij met je steun. Nu het zo zwart op wit staat, is alles duidelijk.

Phedra

Dank je voor de foto-reading, het is wel herkenbaar. Ik was verrast hoe treffend je de poes wist neer te zetten. Heel mooi, lief, confronterend en bijzonder.

Anneke

Bedankt voor de reading!
Opvallend ging het meer over mij dan over Luna. Maar het klopt zeker wat er staat en ik werk eraan. Bedankt dat je dit wilde doen!

Rebecca

Benodigheden – Om een foto-reading op dieren voor jou te maken, heb ik de volgende gegevens nodig:

  • Een foto van je dier, waar hij/zij alleen op staat. Liefst met de ogen naar mij toegericht.
  • De naam en leeftijd van het dier.
  • Indien van toepassing, de datum van het overlijden van het dier.
  • Enige informatie over de achtergrond of situatie van het dier.
  • Alle vragen die je wilt stellen. Deze worden meegenomen in de reading, al zal vanzelf naar voren komen wat belangrijks is om te horen.

Wil jij een berichtje van je diertje?

Je diertje vertelt je graag wat het van je nodig heeft.