Moeder worden vanuit verbinding met je kindje

Your baby needs you to love yourself
Afspraak maken

Zal ik wel een goede moeder zijn?

Vraag je je af hoe je een goede moeder kunt zijn, door ervaringen uit eigen jeugd of voorbeelden om je heen?

Wat als ik nooit zwanger word?

Kun je de juiste partner niet vinden of wil zwanger raken niet lukken en tikt die klok steeds harder?

Is er al ruimte voor mijn kinderwens?

Vraag je je af hoe je tegenover je kinderwens staat en wat nog nodig is om deze vervuld te zien? Ben je er al aan toe en weet je op welke manier je hier invulling aan wilt geven? 

Wil je iets van het moeder-zijn missen?

Geboorte herinnert aan leven, verlangens en ervaringen; aan wat was, is en nog zal komen. Er rust hierin veel verwachting op vrouwen. Om volop te presteren, je waarde te bewijzen en een carrière te combineren met het moederschap. Dit brengt twijfels, angsten en zorgen mee. Hoe wil je immers alles bolwerken en zul je wel net zo’n goede moeder zijn als anderen die je voor gingen? Of beter, als hierin een verlangen ligt om je eigen kindje meer te geven dan voor jou mogelijk was? Een onbewuste of radeloze twijfel over hoe je deze rol moet invullen, of misschien wel een ongunstige relatie, doet je je kinderwens mogelijk voor je uit duwen. Misschien zelfs ongemerkt totdat de jaren op zijn?

Of probeer je alle touwtjes aan elkaar te knopen en je gezin te voorzien van alles dat nodig is, terwijl je je kindje wegbrengt naar de crèche en zelf het eerste lachje of de eerste stapjes mist – Hoeveel van jouw dagelijks leven reflecteert wat jij graag zelf van het vrouw-zijn zou willen ervaren? En in hoeverre wil je jouw moederrol laten afhangen van invloeden van buitenaf, weg van je eigen hartverlangen?

Moederschap ervaren als eigen bewuste keuze

Wat als jij nu zelf kunt bepalen hoe je moeder wilt zijn voor je baby? Kunt kiezen hoe de ervaring voor jullie leven samen zal zijn? In verbinding met je innerlijke rol als moeder, volstrekt uniek aan jou, beloof je jezelf een gewenste beleving. Zonder spijt of verdriet over hoeveel je hierin zult moeten missen.

Kies voor je hart – Ieder mens is de eigen ideale ouder! De beste versie van jezelf als moeder kun je bieden aan je eigen kindje, wanneer je deze innerlijke rol koestert en het moederschap verwelkomt op grond van eigen voorwaarden, wensen en unieke kwaliteiten, zodat het leven samen met je kindje bewust kan worden beleefd en vormgegeven. Bepaal zelf hoe jij je leven als moeder wilt ervaren en vervul je wens om volledig aanwezig te zijn voor je kindje.

 

“Ik verbind (aanstaande) ouders met het bijzondere geboorteproces voor het maken van bewuste keuzes rondom ouderschap en het opbouwen van een liefdevolle band met hun (on)geboren kindje.”

Moeder-zijn is houden van jezelf

Love first and foremost. Je kunt niets geven, wat je niet eerst jezelf geeft. Een kind verlangt niet van jou dat jij jezelf opoffert en geeft voorbij aan wat jijzelf eerst nodig hebt. Eerder een hart dat overvloeit aan liefde en zorg, omdat jij van jezelf houdt en waardering hebt voor wat jou uniek maakt als vrouw en moeder. Geef, maar niet voorbij aan jezelf.

Liefde voor jezelf – trouw aan je eigen overtuiging over wie je bent en wat jij nodig hebt om die bewuste moeder te zijn voor je kindje – Dat is de eerste verbinding die ik je help vinden. Terug naar de kern, het eigen hart, in rustig vertrouwen en liefdevolle zachtheid. Waar alles goed is en precies juist. En vanuit daar een uitnodigend signaal uitzenden naar het kindje dat speciaal bij jou wil komen. Dat is waar ik met jou mee aan de slag wil gaan, om je kinderwens en het moederschap dichter naar je toe te halen, helemaal zoals dit bij jou past. Los van een gevoel van verdriet, twijfel, verlies, naar jouw eigen idee van vervulling en waarlijk vrouwelijke kracht.

Ook jouw kinderwens kan uitkomen vanuit betrokken keuze en liefdevolle verbinding

Contact met je kindje

Voor conceptie of geboorte is contact met je baby mogelijk. Via ademhaling en bewustzijn kunnen jullie elkaar kiezen en een leven samen delen.

Inzicht in geboorte

Geboorte is een omvangrijk en emotioneel verwonderlijk proces. Ontdek hoe je je kinderwens naar je toe kunt halen en welke waardevolle rol je hierin vervult. 

Leven in liefde

Je verdient een leven in liefde. Bepaal zelf hoe je wilt zijn als moeder en hoe je samen met je partner het leven met een kleintje wilt beleven, zodat je kunt genieten van elke bijzonder stap.

Ervaringen van mijn klanten

Wauw, wat een mooie afstemming. Ik ben erg onder de indruk. Ik herken eigenlijk alles in de afstemming en dat maakt mij erg emotioneel om dat zo te lezen.

Dit is precies hoe ik mij voel en dat heb ik nooit zo duidelijk kunnen verwoorden. Heel erg bedankt voor je afstemming.

Katelyn, 26 jaar

Bedankt voor jouw afstemming. Ik heb het verhaal al meerdere keren gelezen en het blijft mij verbazen hoe goed het allemaal klopt. Het geeft precies aan waar ik op dit moment tegen aan loop. Het is een stukje bewustwording, het geeft mij duidelijk aan waar ik het meeste last van heb maar ook wat ik eraan kan doen. Het helpt je om een duidelijk beeld te krijgen van wie jezelf bent.

Nicolien, 28 jaar

Hoe kan ik je helpen?

Om dichterbij je kinderwens te komen, is inzicht nodig in hoe je in het geboorteproces staat. Je kunt hierin kiezen voor een kortstondige begeleiding door een Luisterkind afstemming aan te vragen, waarbij alle vragen gesteld kunnen worden die je hebt. Hierin zijn specialisaties mogelijk op thema’s als Kinderwens, Geboorteverwerking, Levensbrug en Familieverbond. Inzicht over specifieke thema’s als relaties, gezondheid, gezinsdynamiek en hoe je over het moederschap denkt, kunnen tevens in een Reading goed naar voren komen. Een Healing brengt vervolgens heling en stabiliteit, wanneer de energie en emoties uit balans zijn. Een meer uitgebreide, constante en betrokken begeleiding is mogelijk als je mijn hulp als Adoula of Luisterkind Geboortebegeleider kiest.

Wil jij ook het geboorteproces beleven en je kinderwens vervullen?

Kies dan in liefde voor jezelf en neem contact met me op

Veelgestelde vragen

Hoe kan energie worden gelezen?

Ieder mens wordt intuïtief geboren en is in staat om met andere levende organismen te communiceren, zonder dat hier spraak bij komt kijken. In opgroeien verleren velen deze vaardigheid en wordt communicatie mentaler. Toch kent iedereen momenten waarop je weet wat bij iemand speelt, zonder dat hierover gesproken wordt. Je voelt het aan en kunt het bij de ander ‘lezen’. Een afstemming, reading of Adoula begeleiding verdiept dit verder uit.

Is dit niet heel zweverig?

Veel mensen zijn bang om dichtbij hun eigen emoties te komen en zien hierdoor vaak niet welke onderliggende patronen of verwerking nog in de weg staat voor geluk. Alhoewel zacht en uitnodigend, is energiewerk intensief en persoonlijk. Iets afdoen als ‘zweverig’ is een manier om hier buiten te blijven. Het vraagt moed, toewijding en doorzettingsvermogen om tot zelfreflectie en eigen keuzes te komen. Een kracht die ook jij in je hebt. 

Kan ook ik contact leggen met een babyzieltje?

Door te oefenen en je open te stellen, zal het zeker mogelijk zijn om in contact te komen met een babyzieltje zodra deze zich aandient. Je zult leren herkennen hoe het contact bij jou doorkomt en voelbaar wordt. Je bewustzijn zal hier in eerste instantie aan moeten wennen. Maar naar mate je er vertrouwd mee raakt, zul je zien dat er een speelse en uitnodigende communicatie op gang komt.

Waarom is zelfreflectie zo belangrijk?

In een maatschappij waarin de nadruk zoveel ligt op wat er buiten jezelf gebeurt en van je vraagt steeds optimaal te functioneren, kun je de verbinding met jezelf en je lichaam kwijt raken. Geboorte en het dichterbij brengen van je kinderwens vraagt juist om het omgekeerde, eerder een naar binnen keren en in rust en vertrouwen zelf deze tocht af te leggen. Het is belangrijk om steeds opnieuw jezelf te vinden, zodat je op jezelf durft te vertrouwen en weet wat je kunt volbrengen. Geboorte vraagt om kracht van binnenuit, in volle waardering en verwondering van het vrouwzijn en het geven van nieuw leven. Steeds de blik naar binnen durven keren, daar prioriteit aangeven, helpt je naar het moederschap toe. 

Ervaringen van mijn klanten

Enorm bedankt voor deze reading. Ik herken mezelf heel erg in deze tekst. Eigenlijk klopt alles wel. Ik vind dat je het duidelijk en uitgebreid beschreven hebt. Heel helder ook. Heel erg bedankt. En ik neem deze punten zeker mee voor de toekomst.

Hester, 29 jaar

Bedankt voor de afstemming. Ik lees veel herkenbare dingen. Bijzonder om het zo te lezen van iemand die mij zoon nog nooit ontmoet heeft. Knap dat dit eruit komt. Ik heb het wel echt een paar keer moeten lezen van wat staat er nu echt?

Marike, 37 jaar

Ben je er klaar voor om moeder te zijn?

Elke stap in je leven bereid je voor op het moederschap