Home » Blog » Geboorte » Luisterkind Geboortebegeleiding: een mooi geschenk

Luisterkind Geboortebegeleiding: een mooi geschenk

door | 9 okt, 2019 | Geboorte

Briefjes van je kindje in de buik

Luisterkind Geboortebegeleiding is een mooi geschenk aan elke aanstaande moeder en vader. In een unieke afstemming kun je zo op tastbare wijze contact leggen met je nog ongeboren kindje. Wat is er immers mooier dan een uniek berichtje krijgen van het kindje dat nog in mama’s buik zit? Je kunt even alvast op zo’n bijzondere manier contact krijgen, in de periode dat je je kindje nog niet vast kunt houden en vertroetelen. Je voelt als moeder wel al zo duidelijk dit baby’tje in je buik bewegen en ziet mogelijk al een voetafdruk als het zijn of haar aanwezigheid kenbaar maakt. Een eigen persoonlijkheid al helemaal in wording. Zo dichtbij en toch nog ergens zo ongrijpbaar. Een Luisterkind afstemming op geboortebegeleiding biedt je precies die kans om dan juist werkelijk iets van je kindje te horen.

Kennismaken met je kindje via Luisterkind geboortebegeleiding

Een afstemming via Luisterkind Geboortebegeleiding is een mooi geschenk. Het wordt zo namelijk mogelijk om kleine briefjes of berichtjes van het kindje in je buik te ontvangen. Er wordt afgestemd op de energie van je kindje, waarna een kort gesprek tot gang komt. Als vader en moeder mag je alle vragen stellen die in je op komen en waarvan je graag de antwoorden zou willen horen van je kindje. Hij of zij zal zelf ook graag iets willen delen en precies vertellen wat op dat moment van het meeste belang is om voor jullie te horen. Op deze wijze kun je al werkelijk kennis maken met het kleine wondertje dat bijna bij jullie geboren zal worden.

Luisterkind Geboortebegeleiding als houvast

Naast een prachtige kans om extra met je kindje te verbinden, kan een Luisterkind afstemming op Geboortebegeleiding ook veel houvast en geruststelling bieden als omstandigheden niet helemaal optimaal zijn. Tijdens de zwangerschap kunnen zich situaties voordoen, die je helemaal uit balans kunnen halen. Je kunt je dan zorgen maken over wat je kindje hiervan meekrijgt. Zo kun je zelf lichamelijke klachten ervaren, waardoor je veel pijn of onrust ervaart. Of je kindje zelf blijkt onverhoopt naar verwachting een moeilijke start of levenspad te krijgen. Vragen wat de wensen zijn van het kindje zelf, kunnen dan zeker bijdragen en troost bieden in het maken van een beruste keuze.

Stabiliteit en emotioneel welbevinden hervinden via Luisterkind afstemming

Ook kunnen jullie als aanstaande ouders ervoor kiezen om uit elkaar te gaan. Dit kan voor een verwarrende situatie zorgen. Hoe gaan jullie nu samen de zorg voor jullie kindje invullen en wat vind je kindje van deze beslissing? Jullie kleintje kan hierin zeker alvast een mening delen. Of misschien dreigt er onverwachts ontslag op het werk, waardoor je je zorgen maakt over hoe je alles moet rondbreien als het kindje er eenmaal is. Het kan ook gebeuren dat er net een dierbaar familielid overlijdt, waardoor je als moeder veel verdriet ervaart. Via een Luisterkind afstemming op Geboortebegeleiding kun je dan met je kindje in gesprek gaan over deze situatie en vragen wat je kindje nodig heeft om hier zo min mogelijk door te worden geraakt.

Meerdere briefjes met Luisterkind Geboortebegeleiding

Als je kiest voor Luisterkind Geboortebegeleiding ontvang je meerdere korte afstemmingen van jouw kindje. Elke week, voor een periode van 4 weken, spreken we af op eenzelfde tijdstip en zal er contact worden gemaakt met het kindje in je buik. Je hoeft hiervoor zelf niet weg, maar kunt heerlijk ontspannen en even tijd voor jezelf maken om zelf ook even extra met je kindje te verbinden. Na de afstemming, die ongeveer een half uur duurt, zal het gesprek worden uitgeschreven en naar je toe worden gezonden. Zo ontvang je voor de duur van die 4 weken, elke week een briefje van jouw baby’tje en kun je lezen wat de antwoorden zijn op al je vragen, naar de geboorte toe.

Aanvragen van Luisterkind Geboortebegeleiding

De Luisterkind Geboortebegeleiding begint ongeveer rond week 28 van de zwangerschap, zodat er nog voldoende tijd is voordat je kindje geboren wordt. Uiteraard zit hier wat speling in en kun je ook een Luisterkind afstemming op Geboortebegeleiding aanvragen in enkele weken hiervoor en erna. Het contact zal helemaal gericht zijn op het kindje, waarbij dit zijn of haar verhaal kan doen. Het is een unieke manier om je kindje reeds een stem te geven, voordat het bij jullie komt. Wat is er nou mooier dan 4 prachtig beschreven contactmomentjes met jullie kindje? Een mooie aanvulling op elk geboorteboek en ook bijzonder voor jouw kindje om later terug te lezen.

Voorbeeldvragen voor Luisterkind Geboortebegeleiding

Er zullen ongetwijfeld zoveel vragen zijn die je je kleintje wilt stellen. Al jullie vragen kun je vooraf aan de afspraakafstemming doormailen. Enkele voorbeeldvragen voor een Luisterkind afstemming op Geboortebegeleiding kunnen zijn:

  • Hoe voelt mijn/ons kindje zich?
  • Ik kan me moeilijk ontspannen. Heeft mijn kindje hier last van?
  • Hoe zal de band tussen dit kindje en de oudere broer of zus zijn?
  • Mijn man en ik zijn net uit elkaar gegaan. Hoe ervaart mijn kindje dit?
  • Zijn er dingen waarop we kunnen letten tijdens de bevalling?
  • Mijn man bemoeit zich weinig met de komst van dit kindje. Hoe beïnvloedt dit mijn kindje? Zal de band tussen hen alsnog goed zijn?
  • Ik wilde eigenlijk geen kindje meer. Hoe is dit voor het kind?
  • We hebben al een naam gekozen? Is ons kindje hier blij mee?

Je mag helemaal zelf de vragen bedenken, die je aan jouw kindje wilt stellen. Het gesprek verloopt uiteindelijk precies zoals dit voor jullie en het kindje juist zal zijn. Luisterkind Geboortebegeleiding is een mooi geschenk aan jezelf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je me mailen op: info@practiceadora.com. Ik stem graag voor je af!

Foto: Kamille Sampaio

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin