Home » Blog » Geboorte » Luisterkind Geboortebegeleiding, je buikbaby vertelt

Luisterkind Geboortebegeleiding, je buikbaby vertelt

door | 12 okt, 2019 | Geboorte

Je buikbaby vertelt bij Luisterkind Geboortebegeleiding. Voor velen is het nog een onwerkelijke gewaarwording, contact leggen met het kindje dat in je buik groeit. Zo dichtbij en toch zo onbereikbaar ergens nog. Je kunt het niet vasthouden, niet zien, enkel voelen bewegen. Je weet dat hij of zij er is, doordat je de veranderingen in je eigen lichaam ervaart en je buik steeds groter ziet worden. Een heus mensje groeit daar in jou en is straks voor altijd bij je aanwezig om voor te zorgen en mee te spelen. Zoveel vragen waarvan je verwacht dat je die niet zelf aan je kindje kunt stellen. Gelukkig is niets echter minder waar. Met een luisterkind afstemming op Geboortebegeleiding kun je namelijk wel degelijk je kindje aan het woord laten.

Babytalk via Luisterkind Geboortebegeleiding

Uiteraard wil je ook nu al zo graag contact maken met je kindje en vraag je je waarschijnlijk af wat het allemaal ervaart en denkt. Ook kan het zijn dat zelfs deze gedachte nog niet in je is opgekomen en ga je ervan uit dat je kindje nog niet goed door heeft wat er om hem of haar heen gebeurt. Toch wijzen veel signalen naar een andere indruk. Zo herkennen kindjes na de geboorte direct de stem van zowel vader als moeder en bewegen ze al ook richting een hand op de buik. Het afspelen van muziek heeft een grote invloed op de gemoedsrust van het kindje dat in je buik dobbert en het is erg gevoelig voor stemmingen vanuit de moeder. Je kindje weet zeer zeker wat er om hem of haar heen gebeurt.

Energie verwoord in een Luisterkind afstemming

Bij Luisterkind Geboortebegeleiding vertelt je buikbaby wat het opmerkt en ervaart. Voor een groot gedeelte van de zwangerschap is de energie van je kindje nog grotendeels buiten het nieuwgevormde lichaampje in je buik. Als het ware zweeft het om jou als moeder en vader heen en vertoeft het in de ruimte van jullie thuis. Je kindje is zich dus zeker bewust van alles wat er speelt: tussen jullie als aanstaande ouders, in de woning en familiesferen. Het ontvangt informatie zowel van binnenuit, via de emoties en gedachten van de moeder, als van buitenaf via de energetische aanwezigheid buiten de fysieke vorm. Je kunt hier dus zeker over in gesprek gaan met je kindje, zelfs al zit het nu nog in je buik en kan het nog niet daadwerkelijk spreken zoals wij mentaal gewend zijn.

Afstemmen op je buikbaby

Via een Luisterkind afstemming op Geboortebegeleiding kun je reeds kleine gesprekjes voeren met het kindje in je buik. Alle conversatie verloopt immers via de energie en deze is al zeer bewust van wat jullie samen doormaken. Er wordt afgestemd op je kindje, waarbij hij of zij een eigen kant van het verhaal kan delen. Je kunt hierbij al je vragen stellen. Zo ontdek je wat je kindje hierover denkt of meekrijgt. Deze vragen worden namelijk aan het kindje voorgelegd en er komt zo vanzelf een gesprek op gang. Mogelijk worden de punten in de vragen direct beantwoord. Het kan ook voorkomen dat het kindje iets geheel anders wil delen, omdat het vindt dat de ouders hier meer aan hebben. Een bepaald thema kan ook zelf de interesse hebben bij het kindje, waardoor het hier enthousiast of nadrukkelijk over wil praten.

Je kindje krijgt het woord

In de afstemming op het kindje in je buik, krijgt hij of zij het woord. Uiteraard kunnen jullie als papa en mama bepaalde dingen graag aankaarten of benieuwd zijn naar wat jullie kindje hierover te vertellen heeft. Het gesprek kan echter ook over iets heel anders gaan, of enkel in zekere mate de gestelde vragen aantikken. Het gesprek is helemaal gericht op je kindje en hij of zij mag zelf bepalen wat het allemaal wil vertellen. Laat je dus zeker verrassen en stel jezelf helemaal open voor de mooie woorden van je nog ongeboren kindje. Je baby weet vaak al heel goed wat het onderwerp van de korte gesprekjes zal zijn en zal hier graag over uitweiden. Het is een unieke kans voor je kindje om met jullie te praten.

Vragen bedenken voor Luisterkind afstemming

Uiteraard is het zeker wenselijk dat jullie vragen bedenken om te stellen aan het kleintje in de buik. Zo kan het gesprek goed op gang komen en ben je zelf ook uitermate betrokken bij het contact met jullie kindje. Bedenk dus zeker mooie vragen om te stellen. Dit is al een eerste stap in deze prachtige gelegenheid om de verbinding met je kindje nog meer te versterken. Er worden 4 momenten ingepland, waarop het gesprek met je kindje zal worden aangegaan. Het is zeker waardevol om op dat moment zelf ook volledig in rust af te stemmen op deze gebeurtenis. Na afronding van de afstemming, zal deze in beschreven vorm naar je worden toegezonden. Zo heb je direct een nieuw briefje van jouw kleintje. Een uniek geschenk, nog voordat het bij jullie geboren wordt. Luisterkind Geboortebegeleiding, je buikbaby vertelt.

Wil jij ook zulke bijzondere briefjes ontvangen, neem dan zeker contact met me op, via info@practiceadora.com. Ik ben graag jullie tolk voor mooie berichtjes van je kindje.

Foto: nappy (Pexels)

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin