Home » Blog » Geboorte » Luisterkind Geboortebegeleiding: samen met je kindje zwanger

Luisterkind Geboortebegeleiding: samen met je kindje zwanger

door | 20 okt, 2019 | Geboorte

Luisterkind Geboortebegeleiding biedt je de mogelijkheid om even echt met het kindje in je buik in gesprek te gaan. Je maakt een periode door die uiterst uniek is in je leven als vrouw. Jij voelt je kindje in je buik bewegen en je ziet je buik steeds groter worden. Een mooie en intense tijd, die je samen met je kindje doormaakt. Even helemaal verbonden met nieuw leven, een nieuw mensje dat bij jou is en binnenin jou leeft. Ook je kindje heeft een eigen beleving en maakt een heel persoonlijk proces door. Je baby heeft een geheel eigen ervaring en gewaarwording van deze speciale tijd van groei en ontwikkeling. Nu het nog afgeschermd van de wereld buiten, in de warme baarmoeder zit. Zwanger zijn jullie zo helemaal samen.

Praten met je kindje

Tegen je kindje praten is zo’n mooie manier om je even helemaal verbonden te voelen met je baby. Je ziet ook dat erop gereageerd wordt. Als je je hand op je buik legt, beweegt het vaak hier naar toe. Zo laat je kindje merken dat het zich bewust is van aandacht. Als je erg sensitief bent, kun je zelfs in het gesprek met je kindje opmerken wat het je wil vertellen. Niet iedereen gaat dit gelijk even goed af. Daardoor is het juist zo’n waardevolle aanvulling om meerdere briefjes van je kindje te ontvangen. Zo kun je toch even praten met je kindje en daadwerkelijk antwoord krijgen, mooi uitgeschreven op papier. Meerdere malen kun je het zelfs even nalezen en je kindje heel dichtbij ervaren, op een nog intensere manier. Ook kan je kindje alvast aangeven wat het van jullie nodig heeft of delen wat goed voor jullie zal zijn.

Steun voor je kindje

Het leven van je kindje begint al ruim voordat de geboorte plaatsvindt. Ook tijdens de zwangerschap heeft je kindje een ruim bewustzijn. Het wordt zich gewaar van alles wat er om hem of haar heen gebeurt. Reeds voor de conceptie en gedurende de 9 maanden dat je kindje groeit in jouw buik. Het ervaart mogelijk zelfs herinneringen uit eerdere levens. Ervaringen die nu opnieuw getriggerd kunnen worden, door de emoties en energie die het om zich heen voelt. Een nieuwe blauwdruk vormt zich zo voor het nieuwe leven dat op je kindje wacht. Hoe klein of groot de indrukken ook zullen zijn, je kindje heeft zeker je aanwezige aandacht nodig om hier goed mee om te kunnen gaan. Je rol als moeder, in bewuste zorg en begeleiding, kan dus zeker al uiterst welkom zijn, zelfs als je kindje nog veilig bij jou in de buik zit.

Samen beleven van gedeelde ervaring

Jij hebt jouw ervaring tijdens de zwangerschap waar je kindje in mee kan voelen. Het kan zelfs adviezen hierover delen om het gemakkelijker voor je te maken. En je kindje heeft een eigen beleving waar het eveneens graag over zal willen vertellen. Zo maken jullie samen deze bijzondere periode door en kun je elkaar hierin ondersteunen door communicatie. Een geschreven gesprekje met het kindje in je buik zal de onderlinge band en interactie nog verder kunnen bekrachtigen. Je weet zo precies wat je kindje meemaakt en voelt nu het nog heerlijk in je buik dobbert. Een mooie uitwisseling van ideeën, verlangens en gevoelens vindt een weg naar het papier. Unieke woorden die je van jouw kleintje zult kunnen ontvangen, zelfs nu je hem of haar nog net niet in je armen kunt vasthouden.

Briefjes via Luisterkind Geboortebegeleiding

Het mooie aan Luisterkind geboortebegeleiding is dat je nu werkelijk even in gesprek kunt gaan met je kleintje. En zelfs de communicatie in kleine briefjes ontvangt, om te lezen wat je kindje gezegd heeft. Je kunt hierbij alle vragen stellen, waar je graag over wilt horen. Over alles waarvan je denkt: ‘Kon ik dit maar even vragen…’ of ‘Hoe zou hij of zij hierover denken?’, kun je nu via een Luisterkind afstemming aan je kindje vragen. Dit helpt je bij het maken van keuzes voor je kleintje en kun je werkelijk doen wat je kindje aangeeft dat het graag ziet gebeuren voor zijn of haar komst. Je ontvangt 4 kleine berichtjes, elke week één en bouwt zo een mooie communicatie op naar de geboorte toe. Het kindje in je buik wil vast al mooie dingen met je delen.

Foto: StockSnap (Pixabay)

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin