Energetische healing op afstand

Balans, verwerking en herstel van je energie voor je kinderwens en zwangerschap
Afspraak maken

Energetische healing op afstand

Een energetische healing op afstand helpt bij het opschonen van jouw persoonlijke energieveld. Naast tastbare zintuigen, kun je ook op energetisch niveau veel waarnemen. Als gevoelig mens sta je open voor indrukken van buitenaf en voel je spanningen, emoties of stemmingen van anderen sterker aan. Bovendien worden vanuit de jeugd veel onuitgesproken herinneringen, ervaringen of overtuigingen overgenomen, terwijl je opgroeit tot zelfstandig individu. Je manier van reageren kan door conditionering echter enigszins anders zijn dan van nature eigen is. Met healing laat je onnodige ballast nodig en scherm je jezelf energetisch beter af, zodat je niet overladen wordt. Healing werkt goed bij thema’s als kinderwens, zwangerschap en geboorte, doordat je ermee helderheid verkrijgt. Immers, in heling laat je energetische schade los, die een vervulde kinderwens nog in de weg staat. Je werkt door pijnstukken heen die tijdens je zwangerschap naar boven komen of heelt de geboorte-ervaring voor een gunstige start.

Ben je uit balans?

Door indrukken en ervaringen kun je uit balans raken en je onrustig voelen. Je voelt je wankel, onzeker en gedesoriënteerd. Wil je weer zelfverzekerd weten wat juist is voor jezelf en je zwangerschap?

Voel je overweldigd en onrustig?

Invloeden en gebeurtenissen kunnen je dusdanig bij jezelf weghalen, dat je je onrustig voelt en gespannen. Heb je behoefte om weer in kalmte bij jezelf te komen, zodat je je weer sterk en zelfverzekerd voelt?

Draag je nog oude ballast met je mee?

Vaak blijven oude ervaringen en imprints in je energie hangen en beïnvloeden deze zo je gedrag van nu. Laat je dit liever los, zodat je onbezorgd je zwangerschap en bevalling kunt ervaren?

Ons wezen bestaat uit een energieveld opgebouwd uit verschillende auralagen, die via chakrapunten verbonden zijn met het fysieke lichaam. Stress, fysieke en emotionele onrust en gepieker kunnen uiteindelijk resulteren in geestelijke en lichamelijke klachten, doordat de energie minder soepel kan stromen. Een healing kan daarbij baat geven of ter preventie gelden.

Zelfhelend vermogen – Een energetische healing op afstand heeft tot doel je energieveld in balans en tot rust te brengen. Hierdoor zul je meer in verbinding met jezelf en je eigen kracht kunnen staan, waardoor de zeggenschap over je eigen leven zal toenemen. Zodra energie vrij gaat stromen, kan het echter ook zijn dat je dusdanig dichter bij je gevoel komt dat er nieuwe emoties en gedachten bij je naar boven komen. Dit is onderdeel van je groeiproces en door deze herleefde gevoelens te onderzoeken, kan dit je helpen een nieuwe stap te zetten in je ontwikkeling en je helpen je zwangerschap of kinderwens in rust te ervaren. Alles wat doorwerkt is, komt immers dan niet onverwachts tijdens de bevalling naar boven.

Een energetische healing op afstand brengt balans zodat je dichterbij jezelf kunt komen in voorbereiding op je kinderwens, zwangerschap, geboorte en het genieten van je kindje.

Een energetische healing op afstand is een zachtaardige methode om emoties en gevoelens uit te nodigen om geleefd te worden. Hoe vrijer deze kunnen stromen, des te kalmer je een stabiele basis kunt bieden. Om je verlangens te verwezenlijken en ontspannen je bevalling tegemoet te zien.

In rust geboren – Voor je kindje is het belangrijk dat je in rust en liefde bij jezelf komt. Zo help je om de geboorte-ervaring voor hem of haar minder spannend te maken en toon je in vol vertrouwen dat jij de veilige haven bent. Hiervoor verzacht je eerst zelf invloeden van heden en verleden verzachten. Via energetische healing op afstand kom je terug in ontspanning en dichterbij jezelf en je natuurlijke vreugdevolle zelf. Het is een zachte techniek, die het mogelijk maakt om alle onrust los te laten en in een vertrouwde begroeting tot jezelf te komen. Verbinding met jezelf, om vervolgens volledig te kunnen verbinden met je kindje dat dit opgetogen gadeslaat.

In contact met jezelf

Door rust, balans en gronden kom je terug in verbinding met jezelf en je echte gevoelens en gedachten

Helder verlangen

Hoe dichter je bij jezelf kunt zijn, des te helderder worden je werkelijke verlangens en hoe je deze kunt verwezenlijken

Vrijheid in eigen kracht

Verlost van oude invloeden, overtuigingen, patronen en denkwijzen, kun je vanuit eigen wens en kracht je (gezins)leven vormgeven 

Dank je wel voor je mooie healing. Het klopt weer zo mooi. Ik heb het verdriet toegelaten, wat eerder niet lukte. Dat heeft zeker me zeker goed gedaan en geholpen. Wil dit ook zo graag van me afschudden, maar daar doe ik ook weer erg mijn best voor. Ik probeer ook meer bij mezelf te blijven en dat lukt wel stukje bij beetje. Fijn om te horen dat ik goed op weg ben in dit proces, soms lijkt het helemaal niet zo

Angelique, 28 jaar

Dank je wel voor de healing. Ik herken mezelf er zeker in. Ik ga mijn best doen om mijn eigen ruimte meer in te nemen en meer voor mezelf te kiezen en meer naar mijn eigen lichaam te luisteren. Ik vond het wel heel knap om te lezen dat je wel precies zei wat er was en waar ik pijn had. Na de healing is het langzaam afgezakt waardoor kon gaan slapen.

Maud, 30 jaar

Hoe kan Energetische Healing op afstand helpen?

Door een beroep te doen op het zelfhelend vermogen van het lichaam, waarbij ik contact maak met je energieveld, vertelt het mij waarop een healing kan worden gedaan. Dit kan een combinatie zijn van je auraveld, je chakra’s en fysieke lichaam, mogelijk op een bepaald thema dat op dat moment speelt. Een healing biedt ondersteuning bij elk levensaspect, van geboorte tot aan overlijden. Hieronder volgen enkele mogelijkheden:

Zwangerschapshealing

Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel op lichamelijk en geestelijk niveau bij de moeder (en vader). Soms is het wenselijk om hier ondersteuning bij te ontvangen, zodat je in rust en aandacht kunt komen bij je gevoel en wensen. Zeker in combinatie met werk en sociale bezigheden, kan het lastig zijn om volledig tot jezelf te komen en je te richten op het samenzijn met je kindje. Echter, een energetische healing op afstand kan je helpen alle indrukken even los te laten en het biedt de mogelijkheid voor je lichaam om zich geheel open te stellen voor deze nieuwe ervaring. Dit zal je gezondheid en gemoedstoestand ten goede komen. Ook als het moeizaam blijkt om zwanger te worden, kan een healing je lichaam helpen in dit proces.

Geboortehealing

Een healing op een pasgeborene kan helpen bij onrust, overmatig huilen, moeilijkheden bij het aanleggen voor borstvoeding en overige kwaaltjes waar je je zorgen over maakt. Ook biedt het ondersteuning om het kindje weer in harmonie en rust te brengen; als de bevalling moeizaam verliep of als het kindje voor langere tijd in het ziekenhuis heeft moeten blijven. Jouw energetische healing op afstand brengt verzachting in de ervaring en helpt eveneens om het kindje weer in eigen energie bij zichzelf te brengen. Hetzelfde gaat uiteraard op voor de ouders, die hun eigen ervaringen een plek willen geven. Uiteraard is het ook mogelijk om een healing op je eigen geboorteverhaal te krijgen, om zo indrukken van toen alsnog in zachtheid los te laten.

Relatiehealing

Soms ervaar je irritaties binnen een relatie met iemand of ben je juist bezorgd. Dit kan je partner zijn, maar ook een familielid, vriendin of iemand uit je verleden die je nog niet helemaal hebt losgelaten. Een relatiehealing kan dan helpen hier rust in te brengen; je gevoelens kalmeren en je komt met je aandacht terug bij jezelf. De energie gaat weer soepeler tussen jullie stromen en ontspant je denken. Beiden kunnen zo de relatie opnieuw bekijken en wellicht weer nader tot elkaar te komen. Of je ziet in zien dat het verhaal tussen jullie zijn langste tijd heeft gehad. Door het verhaal schoon temaken, kunnen jullie beiden in zachtheid verder. Oude, nu verwerkte, gevoelens kunnen worden losgelaten en ieder is vrij om zijn eigen weg te gaan.

Angsthealing

In contacten met anderen spelen angsten of onzekerheden nog wel eens een rol in hoe je je tot een ander verhoudt. Onbewust gebruik je overlevingstechnieken bij het maken van keuzes of in hoe je je gedraagt. Dit is vaak zowel vermoeiend als verwarrend. Je hebt echter het vermogen om dit terug te draaien. Door je gedachten en gevoelens positief en liefdevol te maken en alles bovenal vanuit je hart te benaderen, zal angst steeds verder afnemen. Hoe meer je hieraan werkt, hoe vrijer je zult zijn. Een energetische healing op afstand, gericht op het angstsysteem binnenin je lichaam, kan hier de ondersteuning bij geven die je zoekt.

Healing op Overlijden

Een healing op het thema ‘overlijden’ kan, bij wijze van stervensbegeleiding, helpen als voorbereiding op het daadwerkelijk overgaan, op moment van overlijden. Het kan echter ook angsten rondom dit thema verzachten en wegnemen, zeker ook als het nog helemaal niet aan de orde is. Doordat het zielsaspect niet langer gebonden is aan een relatief benauwende lichaamsomvang, is overlijden in vele gevallen gemakkelijker dan geboren worden. Hoe rustiger je je tegenover dit moment kunt voelen, des te kalmer en vreugdevoller zal de overgang kunnen plaatsvinden.

Healing op Thema

Een healing kan zowel algemeen gegeven worden als op thema. Als er een ander specifiek aandachtspunt is waarop je graag een healing zou ontvangen, dan is dit zeker mogelijk. Ben je bezorgd over een gezondheidskwestie? Of merk je dat je vast blijft zitten in oude patronen en erg piekert, waardoor je niet volop je eigen weg kunt gaan? Dan kan een healing op dit specifieke thema je helpen weer vertrouwen in je lichaam of kracht te krijgen. In feite kan overal een healing op worden gevraagd. Het wezen geeft altijd vanzelf aan wat je op dit moment nodig hebt en waar healing op gedaan kan worden.

Wil jij ook in eigen kracht staan voor je kinderwens?

Breng jezelf dan in balans en neem contact met me op

Hoe kan een healing mij helpen?

In je energie sla je alle ervaringen op die je hebt opgedaan en indrukwekkende gebeurtenissen kunnen zich dusdanig vastzetten, dat je onrustig wordt en minder vrij om vanuit jezelf te handelen. Oude imprints van je jeugd of nog eerder kunnen ook invloed uitoefenen op je gemoedsrust, zeker als deze getriggerd worden in het heden. Door met healing telkens weer je energie in balans te brengen en lagen soepel te maken, vind je meer rust en kracht om vanuit jezelf keuzes te maken.

Wat merk ik bij een afstandshealing?

Een healing op afstand is even effectief als een afstand in persoon. Als je gevoelig bent, kun je voelen dat je energie kalmeert en dat je tot rust komt. Ook kun je tintelingen ervaren en erg moe worden. Bovendien kunnen er emoties loskomen, die vrij gaan stromen doordat ze worden gezien. Dit hoort allemaal bij het helingsproces. Na afloop van een healing op afstand, zal een korte omschrijving worden doorgestuurd met wat uitleg over wat is gedaan en eventueel welke bijzonderheden er zijn tegengekomen.

Wat kan een healing teweegbrengen?

Door een healing kun je merken dat energie die eerder vastzat, vrijkomt. Ineens kun je emoties ervaren, waar je eerder niet goed bij kon komen en ook kun je door het doorwerken van deze gevoelens, plotseling nieuwe oplossingen bedenken of zien wat je precies wilt doen. Je voelt je vrijer, meer ontspannen, maar mogelijk ook meer emotioneel. Allemaal lagen die vrijkomen en je in beweging zullen brengen om hetgeen te winnen wat je graag zou willen.

Is een healing in praktijk ook mogelijk?

Een healing in praktijk is ook mogelijk, zeker als je dichtbij woont en hier tijd voor kan worden ingepland. Het is tevens mogelijk hiervoor een huisbezoek af te leggen, indien je door zwangerschap niet meer in de gelegenheid bent om naar de praktijk toe te komen en de reisafstand schappelijk is. 

Wil jij ook in balans komen om je kinderwens te vervullen?

Verbinding met jezelf geeft ruimte voor je verlangen