Kinderstem vertelt in Luisterkind

Je kindje wil je veel vertellen en kan via de energie de woorden vinden
Vraag gelijk aan

Is je kindje veel bang en weet je niet waarom?

Angsten kunnen voor onverklaarbare redenen plotseling de kop opsteken. Uiteraard wil je dan graag weten hoe je je kleintje kunt helpen? 

Is je kindje wat aanhankelijk?

Kleeft je kindje erg aan je en vraag je je of er iets is? Of je kindje iets nodig heeft om weer vol enthousiasme zelf de wereld om zich heen te verkennen?

Spreekt je kindje weinig?

Is je kindje ongewoon stil door nieuwe ervaringen of gaat je kindje helemaal op in een eigen wereldje en vraag je je af wat je kunt doen om hem of haar uit te nodigen weer meer te babbelen?

Het kind vertelt in een Luisterkind Afstemming voor kinderen

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind gelukkig is en vol zelfvertrouwen en enthousiasme het leven verkent. Uiteraard wil je graag weten wat er in de belevingswereld van je kind omgaat, zeker als het nog heel klein is en nog niet kan praten. Echter, ook als het wat ouder is, zal een kind niet altijd duidelijk kunnen verwoorden wat het voelt of ervaart. Dan tast je soms als ouder in het duister over wat je voor je kind kunt doen en wat het nodig heeft. Zeker als je door veranderingen in het gedrag van je kind het gevoel krijgt dat er iets is, zal de behoefte om met je kindje te communiceren alleen maar toenemen.

Luisterkind Afstemming voor kinderen – Een afstemming waarbij op afstand met de energie van het kind contact wordt gelegd, kan dan een goed hulpmiddel zijn om meer opheldering te krijgen. Dit is een liefdevolle methode waarbij het kind zelf aangeeft wat het ervaart en nodig heeft. Zo kan er veel opheldering komen over wat er bij je kind speelt en wat het zelf wil aangeven over de betreffende situatie.

Bij een Luisterkind Afstemming voor kinderen kan gekeken worden naar o.a.:

“Mama, wil je horen wat ik je wil vertellen?”

Je kindje vertelt je graag over wat er bij hem of haar speelt en wat er nodig is om vol zelfvertrouwen het leven te ontdekken

Luisterkind Afstemming voor kinderen

Kinderen maken veel mee, hebben een rijke fantasiewereld en een gevoelswereld in ontwikkeling. Of ze nu dusdanig jong zijn dat er nog geen woorden zijn of juist al wat ouder, ook dan kan het lastig zijn om je te vertellen waar ze mee zitten of wat ze bezighoudt. Toch kun je je afvragen wat er in hun koppie omgaat.

Kinderstem vertelt – In een Luisterkind Afstemming ga ik in contact met je kindje en gaan we kijken hoe problemen kunnen worden opgelost. Op wezensniveau kunnen woorden vaak een stuk gemakkelijker worden gevonden en gedeeld en kan er tot de kern van een ervaring worden gekeken wat nodig is om je kindje weer helemaal zichzelf te laten zijn. Graag vertelt je kindje jou zijn of haar verhaal. Soms is dit een speelse weergave van het karakter van je kindje, op andere momenten wat confronterend, doch altijd een waardevolle kans om gehoord te worden. Ben jij benieuwd wat je kindje je wil vertellen?

Woorden van je kindje

Je kindje geeft je graag antwoorden op je vragen en vertelt zo vanuit hun eigen gezichtspunt 

Begrip op schrift

Je krijgt een geschreven verslag van de conversatie met je kindje en inzicht in wat er bij hem of haar speelt

Beter hulp bieden

Je kindje geeft zelf aan wat er dwars zit en hoe verbetering mogelijk is. Zo kun je snel effectief je kindje hulp geven. 

Dank je wel voor je afstemming op ons zoontje. Het moest even bezinken, maar het is zeker heel herkenbaar. Vooral de eerste beschrijving van zijn karakter is zo duidelijk en precies zoals hij is.

We kunnen ook veel met de handvatten die in de afstemming zijn aangegeven. Nogmaals heel erg bedankt.

Feline, 33 jaar

Wat een mooie afstemming. Veel kan ik al plaatsen. Een hele duidelijke boodschap, waar we zeker wat mee kunnen. Apart dat je precies hebt kunnen verwoorden wat al zo lang speelt.

Heel fijn dat je de afstemming zo snel wilde doen. Heel erg bedankt.

Cindy, 44 jaar

Hoe werkt Luisterkind bij kinderen?

Bij een Luisterkind Afstemming voor kinderen maak ik gebruik van een foto van het kind en zal ik om de naam en leeftijd vragen. Vervolgens maak ik telepathisch contact met de energie van het kind, waardoor ik aan de hand van beelden, woorden en gevoelens de informatie die op deze manier wordt doorgegeven, zal kunnen vertalen. In het energieveld worden namelijk ervaringen en herinneringen opgeslagen. Door hier op af te stemmen en te vragen hoe het kind zich hierover voelt, word het mogelijk om te begrijpen wat er speelt en wat het kind nodig heeft om verder te komen. Met de adviezen die uit een afstemming voortkomen, kun je als ouder zelf bepalen welke stappen je vervolgens wilt nemen. Ook zul je merken dat het contact zelf, dat gelegd wordt in een afstemming, al een positieve uitwerking kan hebben, enkel en alleen doordat het kind zijn of haar verhaal kan doen en zich gezien zal voelen.

Voor een Luisterkind Afstemming heb ik nodig:

  • De voor- en achternaam van het kind
  • De leeftijd en geboortedatum
  • Een foto
  • Alle relevante informatie, die rondom een thema de juiste richting kan geven aan de afstemming.
  • Alle vragen die je rondom een bepaald thema wilt stellen
  • Akkoord van beide voogden en toestemming van het kind zelf als dit ouder is dan 10 jaar.

Ben jij ook zo benieuwd wat je kindje je wil vertellen?

Warme boodschappen zo op papier, speciaal voor jou

Is er toestemming nodig van mijn kindje?

Bij een Luisterkind afstemming zal altijd toestemming nodig zijn voor de afstemming van het kind, zodra ze 10 jaar of ouder zijn. Ze mogen ook altijd zelf vragen aandragen waar ze antwoord op willen en zelf de afstemming lezen als ze hier om vragen. 

Waarom verloopt de afstemming op afstand?

Er zal bij een afstemming contact worden gelegd met de energie van het kind, waardoor er op ontspannen wijze een gesprek tot gang komt. Het kind hoeft hiervoor niet naar een onbekende omgeving en wordt evenmin gehinderd in de dagelijkse bezigheden. Dit is voor het kind aangenamer en kan het delen wat het zelf wil. Ook kunnen de ouders zo de afstemming nalezen en werkelijk hiermee aan de slag. 

Is het nodig om een bepaalde tijd af te spreken?

Doordat de afstemming plaatsvindt op afstand, is het niet nodig om een tijd af te spreken waarop wordt afgestemd. Het kind hoeft geenszins rustig te zitten of tijd vrij te maken. Ongeacht het tijdstip of de bezigheden thuis, kan een afstemming gewoon plaatsvinden. 

Kun je verschillende vragen stellen?

Je mag bij een afstemming alle vragen stellen die je over een bepaald thema hebt. Zelfs is het mogelijk om over verschillende thema’s vragen te stellen. Doorgaans zal er een verhaal naar voren komen, dat aansluit bij alle vragen. Mogelijk worden niet letterlijk alle vragen beantwoord, maar zal de tendens uit het verhaal wel hierop betrekking hebben.

Laat je kindje zijn of haar verhaal doen

Verrassende antwoorden komen zo op al je vragen