Home » Blog » Kinderwens » 5D lichtkinderen – Oprichters van Nieuwe Wereld
5D lichtkinderen

5D lichtkinderen – Oprichters van Nieuwe Wereld

door | 14 jul, 2020 | Kinderwens

5D lichtkinderen – Oprichters van Nieuwe Wereld

Met een groeiend bewustzijn op de Aarde volgt ook een nieuwe stroom aan lichtkinderen dat zich hier wil komen vestigen. Deze kinderen bereiden zich voor op hun tocht naar het leven en blijven zich bewust van hun missie. Zo vormen zij de grote groep aan nieuwe mensen, die bijdragen aan het vormgeven van de Nieuwe Wereld. Standvastig behouden ze zicht op de reden van hun komst, waarvan ze zich niet zullen weghouden. Om die reden kiezen ze met zorg ouders uit, die bereid zijn om hun eigen bewustzijn te verhogen. De weg mag worden vrijgemaakt, zodat steeds meer van deze lichtkinderen de tocht naar het leven kunnen afleggen. Er wordt van wensouders verlangt dat ze hun trilling verhogen, door te verbinden met hun eigen unieke essentie. Op die wijze kan een juiste bedding gegeven worden waarin deze lichtkinderen hun fysieke vorm kunnen ontwikkelen. 5D lichtkinderen komen met een specifiek doel.

5D lichtkinderen met stabiele instelling

Een duidelijk kenmerk van de 5D lichtkinderen die nu geboren gaan worden, is dat ze stabiliteit uitdragen. Ondanks dat ze eveneens veel levensvreugde in zich dragen en enthousiasme delen, is de kernwaarde van hun energie volledig stabiel. Ze lijken onverstoorbaar in het uitvoeren van hun doelstellingen en weten precies waar ze hun aandacht aan moeten geven. Daardoor heeft afleiding door zaken die niet aansluiten bij hun perceptie van de werkelijkheid, werkelijk geen kans van slagen. Het is namelijk totaal niet interessant voor hen om mee te gaan in paniekzaaierij of belemmerende overtuigingen en illusies. Ze houden zichzelf hier ver vandaan en zullen je met een simpele blik duidelijk maken waar ze niet van zijn gediend. Hun houding is sereen en kalm, met een duidelijke heldere visie en blik op waarheidsbepaling. Ze kijken bovendien dwars heen door illusies, manipulatie of onterechte verwachtingen en zullen onverstoorbaar hun eigen pad blijven volgen.

Kenmerkende blik in de ogen

Ogen van 5D lichtkinderen stralen berusting en stabiliteit uit en zijn gelijktijdig doortastend en uiterst krachtig in de boodschap die ermee wordt gecommuniceerd. Ze kunnen je op een strakke, heldere en haast stoïcijnse wijze aankijken, je energie peilen en vervolgens weer hun bezigheden vervolgen. Zeker als hetgeen je naar hen toebrengt niet in lijn is met een beruste, evenwichtige zelfverzekerdheid. Ze weten wie ze zijn, wat hun rol is als ze hier verblijven en laten zich hier niet van wegleiden. Er zit veel wijsheid in de krachtige, bewuste blik in hun ogen, waarbij ze ook veel genegenheid en compassie delen. Hun ogen spreken voor hen, waar ze geen energie verspillen door in discussie of confrontatie te gaan. Met hun blik geven ze een duidelijke uitnodiging om bij jezelf te zijn. Zodat je in volledige zelfwaardering en besef blijft over wie je bent en zo meer naar eigen waarheid kunt bewegen.

Pioniers van de Nieuwe Wereld

De 5D lichtkinderen richten hun focus op het brengen van vernieuwing, een terugkeer naar vol-wassen soevereiniteit. Het nieuwe is wat in oorsprong altijd al was, maar wordt nu weer als leidraad gehanteerd. Daarin leidt niets hun af om dit in een saamhorige community en verbondenheid te integreren en samen te brengen. Met hun onverschrokkenheid en stabiele evenwichtigheid vormen zij straks de basis voor het opbouwen van deze nieuwe realiteitswereld. Zij brengen een vastberadenheid mee, in volstrekte rust en sereniteit. Hierdoor wordt het fundament gelegd voor het ontstaan en vormgeving van deze nieuwe wereld, deze nieuwe realisatie van potentiële werkelijkheid. Met stille doortastendheid vervolgen ze hun unieke pad en trekken ze leefgemeenschappen in balans door focus te behouden. Ze brengen waarheid over ieders bestaan op Aarde en illusie wordt genadeloos vermeden. Dit vindt simpelweg geen weg meer in het vormgeven van de nieuwe bewust ontworpen realiteit

De invloed van 5D lichtkinderen op hun omgeving

Deze nieuwe golf aan kinderen brengen stabiliteit door hun houding en instelling tot het leven en hun energie verlegt de focus van de mensen in hun omgeving. Als een magneet zul je tot hen worden aangetrokken en als vanzelf hun voorbeeld volgen. Het veroorzaakt een directe verandering in zowel het innerlijke gedachten- als gevoelsproces. Hierdoor is je aandacht direct gericht op hetgeen werkelijk waarde voor je heeft. Je zult minder bij jezelf weggaan door afleidende invloeden van buiten jezelf. Deze kinderen gaan een dusdanige mate van focus en vastberadenheid brengen, dat het haast hypnotisch werkt voor iedereen die in hun aanwezigheid verkeert. Echter geenszins op manipulerende wijze, aangezien ze zich hier verre van houden. Je wordt je eerder juist bewust van hetgeen toebehoort aan de wereld van illusie en onwaarheden. Wat je niet dient in trouw zijn aan jouw werkelijke kwaliteiten en doelen, zal je niet langer meer aansturen.

Bewust gekozen wensmoeders

De 5D lichtkinderen zijn in aantocht en zullen in grotere getalen steeds vaker geboren willen worden. Hiervoor kiezen ze bewust hun wensouders uit, zodat het mogelijk wordt om hun hogere trilling in fysieke vorm te brengen. Het kan zijn dat je je als wensmoeder geroepen voelt, onbewust of door wat je leest over deze kinderen. Het is een uitnodiging om nog bewuster in zelfwaardering tot jezelf te komen. Werkelijk jezelf toe te staan om los te breken van belemmerende gedachten, die je in de wereld van illusie houden. Weet dat je licht en liefde uitdraagt en dat je hier volledige waardering aan mag geven. Dit verhoogt je energetische trilling en brengt je als vanzelf naar de Nieuwe Wereld waar deze kinderen deel van zullen zijn. Je wordt zo de poort waardoor deze lichtkinderen naar het leven kunnen komen om hun bijzondere missie te volbrengen. Een wederzijdse uitnodiging tot bewuste verbinding.

Voorbereiding op 5D moederschap

Voor veel bewuste wensmoeders is een tijd van voorbereiden aangebroken. De 5D lichtkinderen hebben immers een omgeving met een verhoogde trilling nodig om hun proces in gang te zetten. Bovendien draagt dit bij om hun komst naar het leven mogelijk te maken. Ze hebben veilige ondersteuning nodig van hoog bewuste ouders, die innerlijk werk hebben verricht. Dit wordt daarom nu in toenemende mate van hen vereist en mag met daadkracht worden opgepakt. De tijd is rijp en mag met nadruk bevestigd worden. Als Adoula begeleid ik wensouders bij het vormgeven van jullie toekomstige gezinssamenstelling en het opschonen van niet-authentieke gedachten- en gevoelspatronen. De weg naar innerlijke voldoening en zelfwaardering geeft ruimte om deze stroom aan lichtkinderen aan te roepen en te ontvangen. Als je de roep in jezelf ontwaakt voelt, dan begeleid ik je uitermate graag om dit pad naar bewuste ontwaking en de verbinding met jouw lichtkindje te realiseren.

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin