Home » Blog » Kinderwens » In verbinding met eigen hartverlangen
Verbinding

In verbinding met eigen hartverlangen

door | 20 mei, 2020 | Kinderwens

In verbinding met eigen hartverlangen

In een tijd die voor iedereen spannend en onzeker is, is het hoofdzaak om de verbinding met jezelf te behouden. Door contact te maken met je innerlijke gevoelens, voorkom je dat je voorbarig reageert. Daarentegen kom je juist eerst in rustige contemplatie. Je onttrekt je aan verwarrende berichten die van buitenaf voortdurend tot je komen. Niet uit ontkenning of negeren, maar om eerst tot een eigen standpunt te komen. Vanuit chaos of angstverstrekking volgt immers niet een meest effectieve besluitvorming. Tevens geef je eenvoudiger zorgzame compassie aan je eigen gevoelswereld. Zeker nu alles onduidelijk is, of mogelijk afwijkt van wat je allemaal had voorgesteld. Voor veel zwangere vrouwen die binnenkort gaan bevallen, kunnen de gestelde voorzorgsmaatregelen beangstigend aanvoelen. Mag je straks wel je kindje bij je houden? Wie mag er bij de bevalling en waar gaat deze uiteindelijk plaatsvinden? Ook met een onvervulde kinderwens kun je je extra zorgen maken.

In verbinding met jezelf

Om in rust en vertrouwen de weg tot moederschap af te leggen, is het noodzakelijk om je werkelijk met jezelf te verbinden. Vanuit verbinding met het eigen soevereiniteit en hartverlangen, volgt stabiliteit, vertrouwen, zelfbeschikking en zelfzorg. Het is een beweging eerst naar binnen, zodat de juiste intentie voor jouw keuzes naar buiten wordt uitgedragen. Echter, moet je hiervoor eerst wel weten waar je zelf in gelooft, naar verlangt en voor wilt gaan staan. Een doorvoelen van eigen onrustige gevoelens, angsten en vertwijfeling, toont welke diepste behoeftes waarheid voor jou zijn. Alles waar je wantrouwig of nerveus over bent, toont evengoed welke realiteit je werkelijk gerealiseerd wilt zien. Je maakt je immers ergens zorgen of druk over. Door je perspectief van angstindicaties te keren naar het bewustzijn over de gewenste ervaring, vind je in jezelf berusting. In verbinding met jezelf en jouw hartverlangen wordt duidelijk waar de focus naar mag verschuiven.

Zorg voor eigen lichaam

Als voorbereiding op de ontmoeting met je kindje en (toekomstige) zwangerschap, is tevens een goede verbinding met je lichaam essentieel. Het is immers het kanaal waardoor je kindje naar het leven zal komen. Een optimale gezondheid is noodzakelijk, als blijk van zelfwaardering en om gezonde voeding te geven aan je kindje. Zelfs als je nog niet zwanger bent, versterkt dit de connectie met het wenskindje dat bij je wil komen. Door je met je lichaam te verbinden, in beweging te zijn, ervaar je mogelijk pijnstukken die een meer emotionele lading hebben. Door hier juist ruimte voor te laten, help je jezelf om oude ballast op te ruimen. Angsten, verdriet, gevoelens van onmacht in eerdere situaties kunnen loskomen, doordat je je lichaam in een nieuwe stand brengt. Namelijk, één van zelfzorg en waardering voor je lichaam en de zelfbepaalde koers. Beter in je vel zitten, betekent een betere verbinding met jezelf.

In verbinding op energieniveau

Gezondheid van lichaam en geest, zorgt ervoor dat je je mentaal, fysiek en emotioneel beter verbonden voelt met jezelf. Je komt dichter bij je hartverlangen en zult hier met meer zelfbehoud en vertrouwen voor durven kiezen. Zeker als zich onzekere situaties voordoen, is de beweging naar binnen heilzaam om opnieuw bij je eigen waarheid te komen. Dit verhoogt je eigen energietrilling en legt de connectie met je wenskindje of het kindje dat in je buik groeit. In stilte en rustig vertrouwen kun je verbinden met je eigen energie en die van anderen. Niet vanuit onrustige behoefte, maar juist vanuit stabiele soevereiniteit van ZIJN. In verbondenheid is liefde, openheid, kracht en serene zachtheid beschikbaar. Om zo tot eigen bewuste beslissingen te komen over wat goed en aanvaardbaar aanvoelt. Op energieniveau is verbinding een krachtig middel om de juiste keuzes voor connectie te maken. Liefde en stabiele saamhorigheid bewegen via verbonden energielijnen.

Connectie leggen met je (wens)kindje

De communicatie die in de energie mogelijk is, draagt bij aan de connectie met jouw (wens)kindje. Hoe beter je met jezelf kunt verbinden, des te krachtiger jouw unieke trilling in energie wordt. Dit zendt als een soort baken een signaal uit naar de lagen waarin je wenskindje wacht om met jou als moeder te verbinden. Het resoneert met zijn of haar eigen trilling en een keuze tot samenkomen kan worden gemaakt. Verbinding met jezelf, via je lichaam en je gevoelswereld, is daarin zeker van essentieel belang. Dit geldt als uitgangspunt voor een krachtige communicatie en een uitnodiging voor het wenskindje om zich bij jou te nestelen. Ook versterkt het de connectie met het kindje dat al reeds in je buik aanwezig is. In de energie beweegt het kindje zich namelijk ook om je heen en is het zich bewust van wat er gaande is. Verbinding met eigen energie geeft zekerheid.

Constante verbinding met zijnsenergie

In verbinding met jezelf kom je dichter bij je eigen zijnsenergie. Schoon van ruis en beïnvloedende input van buitenaf, waardoor je gemakkelijker aanvoelt wat juist voor je is. Het brengt je in een ruststand, waar je in stille connectie komt met jouw waarheid en dit gaat uitzenden. Alles wat hiermee resoneert, zal vervolgens worden aangetrokken. Situaties die je voorkeur hebben en het wenskindje waarnaar je verlangt, bewegen dichter in jouw richting. Als Adoula help ik je om telkens dichtbij jezelf te komen, in kalme contemplatie over wat voor jou waar voelt. Zo balanceert je energie en leg je eenvoudiger connectie met je wenskindje. Het is een persoonlijk traject van zelfzorg, verbinding, bewustwording en vorming van eigen keuzes binnen het geboorteproces. Een ontwikkeling tot moederschap voor het verwelkomen van kindjes in deze bijzondere Nieuwe Tijd, die gerealiseerd mag worden. Mail me zeker als je graag wilt dat ik je hierin bijsta.

Foto: Pajoboyoung (Pixabay)

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin