Home » Blog » Kinderwens » Verwelkomen van jouw wenskindje – diensten
onvervulde kinderwens

Verwelkomen van jouw wenskindje – diensten

door | 22 mei, 2020 | Kinderwens

Verwelkomen van jouw wenskindje – diensten

Geboorte is voor iedereen een persoonlijke reis. Eén die je zelf als baby hebt ervaren en wat een onmiskenbare impact heeft gehad op het vervolg van jouw levensverhaal. Doorgaans heb je wellicht vaak geen bewuste herinneringen meer aan dit constructieve moment in je leven. Toch vormt het de blauwdruk, waartegen we onze ervaringen en keuzes spiegelen en vormgeven. Een lens die jezelf in scherpte kunt aanpassen, door heling te vinden in onverwerkte delen in je innerlijke gevoelswereld. Er is een toename aan hoog bewuste kinderen, die nu hun weg naar het leven maken. Zij bemoedigen hun wensouders om hun eigen energie in balans brengen, zodat hun komst zachter en bewust gekozen is. Mijn diensten zijn erop gericht om jou in dit transformerende proces van vrouw-zijn tot moederschap te begeleiden. Zodat je jouw wenskindje kunt verwelkomen als de moeder, die je van nature bent. In liefde en zelfzorgzaamheid met jouw verhaal.

Bewust kiezen in moederschap voor jouw wenskindje

Wenskindjes komen ergens vandaan. Er is niet enkel sprake van een biologische samensmelting van cellen, er is bovendien een spirituele connectie nodig. Een samenwerking tussen de wensouders en het kindje dat bij hen wil komen. Hoe krachtiger deze connectie, des te zachter het geboorteproces zal verlopen. En hoe voorspoediger je wenskindje specifiek naar jou toe zal kunnen komen. Jouw kindje heeft namelijk jouw aanwezigheid en bewuste toewijding in verbinding nodig, zelfs al lang voor conceptie. Mama ben je eerst in je hart. En hier mag je eerst in liefde en zelfwaardering onderzoeken wat dit voor jou inhoudt. Wat is jouw natuurlijke expressie van moeder-zijn? En kun je jezelf al werkelijk zo ervaren? Of ligt er nog wat voor? Als ADOULA kijken we hier samen naar, om de connectie met eerst jezelf, je (wens)partner en vervolgens je kindje te leggen. Zodat je bewust kiest voor het moederschap en jouw wenskindje ontmoet.

Moederschap en kinderwens in jezelf ontdekken

Een LUISTERKIND AFSTEMMING op Kinderwens kan je tonen waar je staat binnen je verlangen om moeder te worden. Hierin wordt ook duidelijk wat je nog nodig hebt om je moederschap straks of nu al helemaal naar eigen wens in te vullen.

  • Wil je het moederschap combineren met een baan, of heb je liever meer tijd thuis?
  • Wil je het samen doen met een partner en zo ja, hoe zie je dit voor je?
  • Hoe wil je je voelen als je straks een gezin hebt?
  • Vind je het eerder prima om het alleen te doen en welke stappen zijn dan de juiste voor je?
  • Heb je ergens nog twijfels over het moederschap of ervaar je druk van je omgeving?

Verschillende aspecten spelen mee als je je voor je kinderwens openstelt. Een afstemming kan dan helpen om je hierbij te ondersteunen. Met aangereikte handvatten geef je zelf vorm aan je verlangd gezinsleven.

Geboortebriefjes van het kindje in je buik

Wat is er mooier dan reeds al met je kindje kunnen praten, zelfs voordat het geboren is? En dit werkelijk op papier te ontvangen, zodat je dit kunt teruglezen en koesteren wanneer je maar wilt? Met LUISTERKIND GEBOORTEBEGELEIDING ontvang je 4 weken lang, elke week een korte afstemming. Je kindje kan zo de vragen die je wilt stellen, beantwoorden en zelf vertellen wat het met je wil delen. Een prachtige kans om even in het bijzonder met je kindje te verbinden en in gesprek te gaan. Vanaf week 23 kun je deze begeleiding aanvragen, om je connectie met je kindje nog sterker te ervaren.

  • Wat wil je graag aan jouw kindje vragen?
  • Wat heeft het van jullie nodig, nu en straks na de bevalling?
  • Is er iets speciaals wat het met jou wil delen?

Het is zeker mogelijk om hier nu je zwanger bent al antwoord op te krijgen.

De vrouw zijn die je van nature bent

De connectie met je wenskindje of het kindje in je buik wordt versterkt als je dichtbij jezelf bent. Bewuste ademhaling herinnert je telkens weer wie je bent en hoe je jouw unieke licht kunt stralen. READING op je vrouw-zijn of je relatie, helpt daarbij een steeds beter beeld te geven over wat jou uniek maakt. Tevens over waar nog lading ligt, die je belemmeren om werkelijk jezelf te zijn. HEALING brengt daarbij de mogelijkheid om je energieveld verder in balans te brengen. Lading die je niet langer nodig hebt, kan worden losgelaten. Zo kom je steeds dichterbij jezelf en wordt jouw energetische signaal steeds helderder voor het kindje dat bij je wil komen. In rust en zachtheid ga je namelijk de juiste energietrilling uitzenden in connectie tot je wenskindje. Dit motiveert een beter begrip over het geboorteproces, waardoor een sterkere verbinding en samenwerking tot stand komt.

Ik begeleid je graag op je tocht naar het moederschap om reeds nu al te verbinden met jezelf en jouw wenskindje!

Liefdevolle groet,

Tamara

Foto: Lisa Forios

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin