Koester je Kinderwens

Je kindje wacht ook op jou!

Laat je hart je vertellen hoe je kunt verbinden met je wens

Vraag een afstemming aan

Wanneer komt mijn kindje dan?

Verlang je naar een kindje, maar lijkt het nog zover weg? Twijfel je of het ooit nog wel voor jou gaat lukken?

Steeds weer opnieuw ongesteld?

Heb je al van alles geprobeerd en toch wil het steeds niet lukken om zwanger te worden?

Waar is die geschikte partner?

Maak je je zorgen omdat je nog niet de juiste partner hebt gevonden om samen een gezin mee te starten? Zal dit nog komen en op tijd?

“Durf jij werkelijk je verlangen te voelen?

Verbinding met je gevoel brengt je kindje dichtbij je.

Laat je hart spreken en vind het antwoord waar je naar zoekt”

Luisterkind Kinderwens

In een Luisterkind Afstemming op Kinderwens stem ik af op jouw verlangen naar een kindje en zal jouw energie kunnen aangeven wat er nodig is om je wens in vervulling te zien gaan.

Duidelijk wordt wat er speelt, of je nog ergens aandacht aan moet geven of hoe je tegen je kinderwens aankijkt. Dit geeft je steun, aanmoediging, troost of herkenning wat je even weer een vernieuwde inspiratie kan geven om je met je kinderwens te verbinden.

Vragen kunnen zijn:

  • Word ik nog zwanger of moet ik mijn wens loslaten?
  • Ik twijfel of ik wel echt kinderen wil. Hoe kom ik hierachter?
  • Ben ik te oud om nog kinderen te krijgen?
  • Waarom lukt het niet om zwanger te worden?
  • Moeten we adoptie overwegen?
  • Ik heb geen partner, maar wel een kinderwens? Kan ik dit ook alleen?
  • Is er al een kindje om ons heen?

Gesprekje met je hart

Een klein geschenk aan jezelf, wat zoveel voor je kan doen om je gesteund en begrepen te voelen. Jouw hart weet wat jij nodig hebt.

Koestering van je verlangen

Even werkelijk aandacht geven aan je wens, maakt deze meer tastbaar. Je verlangen verdient je tijd en liefde

Steun en vertrouwen

Alles kent een eigen tijd en verloop. Inzicht in waar je staat, helpt je in rust te vertrouwen dat je jouw unieke pad loopt

Afstemming op kinderwens

Er is nog wat tijd nodig voordat alles juist op elkaar is afgestemd. Hier gaat nog een periode overeen, maar hoeft niet ervaren te worden als onzekerheid over of het ooit mogelijk zal zijn. Er zit zeker beweging in, gun jezelf hierin vertrouwen en een troost, zodat je een gevoel van warmte en vreugde in je hart kunt bewaren. Vanuit hier zal liefde dalen naar de baarmoeder, waar vanuit meer kracht en duidelijkheid zal ontstaan over hoe je je verlangen wilt vervullen. Neem rustig de tijd om er helemaal voor jezelf te zijn, jezelf te koesteren en te steunen. De warmte mag er eerst voor jou zijn nu. Berust hierin, ontspan en neem rust. Dit zal je helpen om meer op jezelf te vertrouwen en op het proces dat je aan het doormaken bent. Alles mag even goed zijn, zoals het is, ook als het nog niet zo is als je had gehoopt. Vind liefde voor jezelf en wees zacht voor jezelf.

Nu is het tijd voor jouw verlangen!

Ik stem ook graag op jou af zodat jij je kinderwens dichter naar je toe kunt halen en een mooie boodschap voor jezelf kunt ontvangen.

Vraag gelijk jouw unieke geschenk aan.

Met liefde gegeven.

 

Geschreven boodschap met aandacht voor jezelf

Een Luisterkind Afstemming biedt je de mogelijkheid om jezelf even helemaal met je kinderwens te verbinden. Ik maak contact met jouw energie en hieruit volgt vanzelf een omschreven boodschap over waar je staat binnen het geboorteproces en wat je kunt doen om je kinderwens nog meer naar je toe te halen. Zo voel je je gesteund en aangemoedigd om nog meer je verlangen te koesteren en hoopvol te zijn dat alles precies verloopt zoals juist is voor jouw unieke verhaal.

Wil je je hart laten spreken?

Een mooie boodschap over jouw kinderwens