Je kinderwens en geboorte ervaring vanuit je hart omschreven

De antwoorden rusten in jezelf
Vraag gelijk aan

Werkelijk gehoord worden

Luisterkind – Ieder mens heeft behoefte om gehoord en begrepen te worden. Luisteren en werkelijk horen wat bij iemand leeft, is vaak de mooiste en meest waardevolle steun die je iemand kunt bieden. Een gelegenheid creëren voor de ander om zijn of haar verhaal te doen, precies zoals diegene zelf weet dat juist is. Een afstemming volgens de Luisterkind Methode doet precies dit, luisteren naar wat jouw eigen energie vertelt over het thema waarover je graag meer wilt weten. Het gaat om de informatie die jij aan jezelf geeft. Jij bezit zelf alle kennis, kent als geen ander jouw eigen verhaal en kunt dan ook het beste hierin adviseren. Als Luisterkind Werker luister ik naar wat je met me wilt delen en vertaal ik jouw boodschap, zodat jij hier zelf mee verder kunt. Het is een prachtig geschenk dat je jezelf kunt geven.

Luisterkind

Doe ik het allemaal wel goed?

Soms lijkt niets helemaal te lukken en kan een situatie of gevoelskwestie je overweldigen. En je doen afvragen of je nog wel op de goede weg zit, om je kinderwens te vervullen.

Waar ligt mijn diepste verlangen?

Door afleiding van buitenaf kun je uit verbinding raken met je eigen diepste verlangen. Hoe vind je dit weer terug? Wat heb je nodig om je te verbinden met je wens om een kindje te krijgen?

Hoe ga ik met mijn angsten om?

Het leven is uitdagend en dit kan spanning geven. Onderliggende angsten kunnen je belemmeren je eigen weg te gaan en te kiezen voor wat je werkelijk wilt. Hoe kun je dit draaien? En hoe ga je om met eerdere ervaringen, waarin een kindje niet bij je is gekomen?

Bewondering van eigen proces met Luisterkind

In het dagelijks leven kom je telkens weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Ervaringen kunnen je kwetsen, beangstigen of inspireren. In verschillende situaties kun je een behoefte krijgen om even wat meer inzicht te hebben in het hoe en waarom en zo antwoorden op je vragen te krijgen of problemen te kunnen oplossen.

Eigen stem – Uiteraard is het belangrijk om in jezelf deze antwoorden te vinden. Soms kun je echter dusdanig overweldigd zijn dat je het even niet meer goed weet. Ook kan juist een bevestiging net hetgeen zijn wat je nodig hebt om je ideeën verder uit te werken. Een Luisterkind Afstemming kan beiden bieden. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen verhaal te doen, zodat je ofwel nieuwe handvatten krijgt aangereikt, of bevestigd wordt dat je goed op weg bent. Een aanmoediging en bewondering voor je eigen unieke levensgroei en proces.

Luisterkind voor (aanstaande) ouders binnen het geboorteproces

Voor inzicht, aanmoediging en liefdevolle uitnodiging om jezelf te zijn.

Een Luisterkind Afstemming biedt je de mogelijkheid om op een zachte en heldere wijze meer inzicht te krijgen in je gevoelswereld, je verlangens en tevens zorgen, die hier onbewust nog wat op afstand in houden.

Voor zorgzame begeleiding Ik begeleid je graag tijdens je zwangerschap, zodat dit een geheel gekoesterde ervaring kan zijn. Ik wens voor je dat je je kinderwens durft te verwelkomen, zodat je kindje bij je kan komen. Wanneer dit eerder een andere wending heeft genomen, help ik je graag om dit een verzacht plekje te geven. In een Luisterkind Afstemming kan een zielenkindje zich aandienen om een dierbare boodschap te brengen, waardoor je vol aanmoediging het geboorteproces beleeft en dichter bij liefde voor jezelf en je leven komt, precies zoals jij dit nodig hebt en wenst in te vullen.

Antwoord op je vragen

Je eigen energie vertelt jouw verhaal. De antwoorden op vragen zijn zo duidelijk en direct te vinden, vanuit de bron, namelijk jijzelf.

Werkelijk gezien worden

Bij een afstemming ga ik in gesprek met jou. Jouw kwaliteiten en wie jij werkelijk bent, komen zo duidelijk naar voren.

Schriftelijk verslag

In eigen tijd en rust kun je de conversatie nalezen en diepere lagen ervan laten doorwerken, voor nog betere integratie.

Wauw!! Tamara echt zo mooi weer! Hoe jij elke keer mij aan het huilen krijgt! Echt elk stuk kan ik nu wel gaan herhalen, want ik herken echt alles zo goed! Vind het echt zo knap van je!! Hoe je het geschreven hebt, met de dialoog erbij vind ik ook erg mooi en fijn lezen. Ik zie ons ook helemaal zitten en krijg er veel gevoel bij tijdens het lezen! Heel erg bedankt!! Dikke knuffel!!

Mandy, 29 jaar

Allereerst wat een bijzonder stuk wat je hebt geschreven.

Toen ik het voor het eerst ļas, kreeg ik het helemaal warm, heel mooi en bijzonder dat jij dit kan. Het is ook een duidelijke boodschap. Helemaal onder de indruk laat ik het nog even bezinken.

Eline, 31 jaar

Jouw verhaal in woorden

Bij een Luisterkind Afstemming wordt op afstand contact gelegd met jouw energie. Er komt hierbij een monoloog of dialoog tot gang, waarbij je zelf vertelt wat je over een bepaald thema wilt delen. De Luisterkind Afstemming is zo een middel om jezelf te herinneren van de kennis die je in jezelf draagt, maar mogelijk even moeilijk kunt bereiken. Als Luisterkind Werker ben ik de vertaler van deze conversatie. Ik schrijf op wat over jouw gekozen thema verteld mag worden. Het verslag zal dan via e-mail aan je worden toegezonden, zodat je een blijvend aandenken hebt van deze momentopname in je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt de tekst rustig nalezen, zo vaak als je zelf wilt. Het effect werkt zo nog meer door en draagt bij aan een wezenlijke groei. Je voelt je uitermate gesteund, zonder een gevoel van controle over je eigen leven te verliezen.

Geboortebegeleiding

In 4 vaste afspraken met de aanstaande moeder, begeleid ik je tijdens je zwangerschap. Je ontvangt 4 afstemmingen om je in het geboorteproces te ondersteunen. Zo weet je wat je nodig hebt om deze speciale periode voorspoedig te beleven. Mogelijke vragen kunnen zijn:

 • Hoe kijkt ons kindje aan tegen de geboorte?
 • Wat heeft ons kindje van ons nodig?
 • Hoe bereiden we de geboorte het beste voor?
 • Hoe komen we zelf met ons kindje in contact?
 • Wat wil ons kindje ons vertellen?

Geboorteverwerking

Een Luisterkind Afstemming op geboorteverwerking kan worden gedaan op de ervaring van de bevalling, de geboorte van je kindje of op de eigen geboorte. Ervaringen kunnen worden gedraaid, zodat heling mogelijk wordt. De invloed van de geboorte krijgt zo een geheel nieuwe wending.

Mogelijke vragen kunnen zijn:

 • Hoe heeft mijn kindje de geboorte ervaren?
 • Hoe kan ik de bevalling een plek geven?
 • Wat draag ik nog mee van mijn eigen geboorte?

Kinderwens

Een Luisterkind Afstemming op kinderwens brengt je inzicht in waar je staat binnen het geboorteproces. In hoeverre kun je dit verlangen reeds toelaten en wat is nodig om dit te vervullen? Hoe wil je je kinderwens vormgeven en ervaren? Mogelijke vragen kunnen zijn:

 • Ben ik reeds toe aan kinderen?
 • Waarom voel ik dit verlangen en wil ik wel kinderen?
 • Hoe zie ik mezelf als moeder?
 • Waarom blijft een zwangerschap uit?
 • Hoe sta ik tegenover alleenstaand moederschap?
 • Wat heb ik nodig om moeder te worden?

 

Familieverbond

Een Luisterkind Afstemming op het gezin geeft de huidige dynamiek weer van de betrokken gezinsleden. Je ontvangt inzicht in waarom jullie bij elkaar zijn en wat jullie kunnen leren of hoe jullie elkaar kunnen stimuleren. Dit wordt door het afstemmen op de energie zichtbaar. Mogelijke vragen kunnen zijn:

 • Wat is de dynamiek binnen ons gezin?
 • Hoe stimuleren we elkaar?
 • Wat kunnen we van elkaar leren?
 • Waarin vormen we een uitdaging voor elkaar?

Levensbrug

Een Luisterkind Afstemming op levensbrug brengt ondersteuning in situaties waarbij mensen niet meer zelfstandig antwoord kunnen geven, zoals bij overleden dierbaren, mensen die door een beperking of ziekte (e.g. coma, alzheimer) of ongeboren of stilgeborenen. Mogelijke vragen kunnen zijn:

 • Wat wil een overleden dierbare ons nog vertellen?
 • Waarom ben je vroeggeboren en daardoor overleden?
 • Hoe gaan we om met het verdriet?

 

Ben je bereid je kinderwens onder de loep te nemen?

Werkelijk je diepste verlangens durven voelen, brengt deze naar je toe

Vanuit jezelf in liefde verwoord en naar je toe gezonden

Wat is er nodig voor een Luisterkind afstemming?

Zo rijk als het leven is aan ervaringen, zoveel mogelijkheden zijn er om een afstemming over aan te vragen. Je mag helemaal zelf bedenken welke vragen je wilt stellen en welke informatie je deelt om deze verder te specificeren. Ik heb standaard enige informatie nodig voor het juist afstemmen:

 • Voor- en achternaam
 • Geboortedatum
 • Foto
 • Alle relevante informatie, die rondom een thema de juiste richting kan geven aan de afstemming.
 • Alle vragen die je rondom een bepaald thema wilt stellen

Voordelen van Luisterkind

Er zijn duidelijke voordelen van een Luisterkind afstemming.

 • De afstemming vindt op afstand plaats, waardoor je geen afspraak hoeft in te plannen of naar de praktijk hoeft toe te komen.
 • Je krijgt een verslag waar je telkens even weer naar terug kunt grijpen.
 • Er kan op iedereen worden afgestemd, (ongeboren) baby’s, kinderen, volwassenen, mensen met een fysieke of geestelijke beperking, een ziekte waardoor ze niet langer aanspreekbaar zijn, maar mogelijk wel nog hun verhaal willen doen (o.a. Alzheimer, dementie, coma), of mensen die stervende zijn of reeds overleden zijn.

Veel gestelde vragen

Hoe weet ik dat de antwoorden vanuit mezelf komen?

Tijdens de afstemming laat ik alle eigen gedachten los en stem me volledig af op jouw energie. Ik ga met jou in gesprek en zodra de verbinding is gelegd, schrijf ik de woorden op die ik doorkrijg en omschrijf ik de beelden die ik zie. Jouw energie toont mij deze informatie en je vertelt me haast als in fysieke aanwezigheid jouw verhaal. Jij geeft aan wat je wilt vertellen, tonen en als advies wilt geven aan jezelf. Het is jouw verhaal, waarnaar ik luister.

Hoe ben ik geholpen bij een afstemming?

Een afstemming kan helpen meer inzicht in je mentale of emotionele gevoelswereld te brengen. Alle innerlijke weetjes die ergens mogelijk op een onbewust level meespelen, krijgen even de kans om gezien te worden. Zo krijg je meer houvast in hoe je in een bepaalde situatie staat en wat je nodig hebt om verder te komen, dichterbij je hartverlangen. Je wordt even gezien op een dieper niveau waar mogelijk eerder aan voorbij wordt gegaan. Je voelt je hierdoor gesteund, erkend en aangemoedigd om blijer met jezelf je levensverhaal zelf vorm te geven. 

Merk ik er iets van als je met mijn energie in gesprek gaat?

Als je zelf erg gevoelig en intuïtief bent, dan kan het zijn dat je in aanloop naar de afstemming toe of tijdens ergens het idee hebt dat je bemerkt dat de communicatie plaatsvindt. Over het algemeen zal dit je geenszins hinderen in je normale bezigheden. Het kan ook voorkomen dat je er helemaal niets van merkt.

Waarom is het goed voor me om een afstemming aanvragen?

Soms is het lastig om precies je gevoelens en gedachten te begrijpen. We leven in een maatschappij waarin mentale kwaliteiten de boventoon voeren en we ergens uit verbinding raken met wie we werkelijk zijn, gevoelsmensen in rustige balans. Als het contact met je eigen hart wat moeite vraagt en je ook wat uit verbinding bent met je kinderwens, niet goed weet waar je staat binnen het geboorteproces, dan kan een afstemming de juiste aansluiting voor je zijn. Het is dan een eerste geschenk terug naar verbinding met wie je werkelijk bent, doordat er met jouw energie en hart gecommuniceerd wordt. Jij vertelt jezelf je eigen verhaal en precies wat jij nodig hebt om te horen, zodat je aandacht weer dichter tot jezelf komt, dichter bij je kinderwens.

Benieuwd naar welke antwoorden er in je schuilen?

Vertel mij je verhaal