Inzicht in een onvervulde kinderwens

Stem af voor vervulling van jouw kinderwens

Inzicht in onvervulde kinderwens

Een onvervulde kinderwens kan verschillende gevoelens oproepen. Vaak ga je door een rollercoaster aan emoties. Gevoelens van hoop, verdriet of teleurstelling wissel je af met uitingen van schaamte, frustratie of boosheid. Zelfs een schuldgevoel kan zich aandienen, wanneer zwanger worden niet lukt. Waar je wellicht altijd had gedacht dat je een eigen gezin zou kunnen vormen, neemt het lot nu een geheel andere wending. Tientallen negatieve zwangerschapstesten geven je een indruk dat een zwangerschap uitblijft en dit kan je onzeker maken over het behalen van de gewenste uitkomst. Zeker als de jaren doortikken en je kansen steeds kleiner lijken te worden. Als je alles al geprobeerd hebt, maar een zwangerschap blijft uit, dan is het niet verwonderlijk dat dit je radeloos stemt. Een Luisterkind afstemming op Kinderwens geeft inzicht in een onvervulde kinderwens, waarbij jouw innerlijk weten verhaal kan doen en tot de kern van het waarom kan komen.

Oorzaken van een onvervulde kinderwens

Een onvervulde kinderwens komt vaker voor dan je mogelijk verwacht. Er zijn diverse redenen waarom een zwangerschap uitblijft, zelfs als je al langere tijd aan het proberen bent. Eén op de zes koppels ervaart moeite met zwanger worden. Stress, vervroegde overgang, een ongezonde leefstijl of infertiliteit kan er allemaal toe leiden dat een kinderwens onvervuld blijft. Ook kan het lastig zijn om een geschikte partner te vinden, waarmee je jezelf een gezin ziet starten. Je kunt echter opzien tegen een invulling waarbij je als alleenstaande moeder jouw kinderwens vervuld. Daarnaast wordt een gezinsleven steeds vaker door druk van werk en een sociaal leven verder vooruitgeschoven. Waarbij voorrang ligt bij eerst een eigen invulling ervaring, voordat je alle tijd en aandacht aan een kindje kunt geven. Je wilt bovendien alles op orde hebben, voordat je een kindje het leven schenkt. Ongeacht de reden, kan een onvervulde kinderwens je overstuur maken.

onvervulde kinderwens

Foto: Lisa Forios at Pexels

Foto Header: Peter Oslanec at Unsplash

Afstemmen op onvervulde kinderwens

Wanneer je meer bewustzijn wilt krijgen over waarom het vervullen van een kinderwens uitblijft, dan helpt een Luisterkind afstemming op Kinderwens. Onderliggende gevoelens, gedachten of innerlijke keuzes komen aan het licht, die een zwangerschap uitstellen of weerhouden. Door af te stemmen op jouw energie, komt jouw innerlijk weten aan het woord. Waar je menselijk bewustzijn in het duister tast over hoe je om kunt gaan met jouw onvervulde kinderwens, geeft jouw ziel raad. Je kunt zo ontdekken wat je kunt doen om jouw kinderwens meer kans te geven. Ook krijg je een beter zicht op wat meespeelt en welke angsten bijdragen aan het uitblijven van de komst van een kindje. In de afstemming komt naar voren waar je nu staat en wat kan helpen om je nog sterker met dit persoonlijke verlangen te verbinden. Een compassievol geschenk aan jezelf, waarbij vanuit de kern van je wezen met jou wordt gecommuniceerd.

Vragen rondom kinderwens

Wanneer een zwangerschap uitblijft, kun je met veel onbeantwoord vragen rondlopen. Misschien wil je al heel lang een (extra) kindje en heb je angst dat dit mogelijk niet gegund is. Er zijn veel vragen rondom het moederschap, die ertoe kunnen leiden dat een kinderwens niet vervuld wordt. Zorgen door hoe je jouw eigen jeugd ervaren hebt, of twijfels in het huidige drukke bestaan, kunnen een kinderwens uitstellen.

Verschillende vragen kunnen in een Luisterkind afstemming op Kinderwens worden voorgelegd, zodat hierop kan worden afgestemd:

  • Waarom blijft een zwangerschap uit? We proberen al zo lang.
  • Hoe past een kindje in mijn leven, nu het al zo druk is?
  • Ik ben hooggevoelig. Wat als het moederschap te veel voor me is?
  • Ik ben al bijna 40 jaar. Zal ik nog op tijd zwanger kunnen raken?
  • Ik heb twijfels over het moederschap, echter het verlangen is sterk. Hoe ga ik hiermee om?
  • Ik heb geen partner. Zal ik het moederschap alleen aankunnen?
  • Is mijn gezin compleet, nu ik alsnog de aanwezigheid van een kindje ervaar?
  • Is er iets dat een zielskindje mij wil vertellen?

Vraag een afstemming op Kinderwens aan

Wanneer je echt met jouw kinderwens aan de slag wilt voor meer inzicht, dan vraag je een afstemming op Kinderwens aan. Je hoeft hiervoor enkel een mail te sturen via info@practiceadora.com of het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt dan een begeleidend schrijven, waarin meer uitleg staat over wat een Luisterkind afstemming op Kinderwens voor jou kan betekenen. Hierin staat bovendien vermeld welke informatie ik nodig heb om effectief af te kunnen stemmen op jouw persoonlijke situatie. Verbind je met jouw verlangen om moeder te worden en ontdek hoe je jouw kansen kunt bevorderen. Ik stem graag op je om je te helpen omgaan met een onvervulde kinderwens. Jouw eigen energie en innerlijk weten toont je hoe je jouw verlangen alsnog in vervulling kunt zien gaan.

Vul het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

4 + 3 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.