Liefde voor jezelf brengt de geboorte van jou als moeder

Moeder worden is Moeder zijn – een persoonlijke reis

Elke vrouw is moeder. Het is deel van ons vrouw-zijn. In elk jong meisje is een volwassen, zorgzame moeder aanwezig, zoals elke vrouw het meisje in haar draagt dat zij ooit is geweest. Ik heb jong ervaren hoe ik als kind deze innerlijke bron van moederlijkheid kon aanroepen om de steun en opvoeding te vinden die nodig was en besef hoe dit een blijvend proces en toewijding is in alle levensjaren.

Oorsprong motivatie – Ik heb in zowel mijn moeder- als vaderlijn gezien hoe ouderschap nauwelijks op bewuste wijze werd aangegaan en beleefd, zonder werkelijk trouw te zijn aan verbinding, zeggenschap of innerlijke leiding en wat de gevolgen zijn op het gezinsleven en jong leven. Hoe het niet leven van je eigen waarheid tot ongezond handelen leidt en je in een vicieuze cirkel van onderlinge onzichtbaarheid belandt. De vrouwen in mijn familielijn hebben veel verloren en gemist van hun natuurlijke moederschap, vanuit patronen in overleving, kordaat doorzetten en vasthouden aan beperkende overtuigingen en verwachtingen, in een poging om gewaardeerd en gezien te worden. Mee te komen in opgelegde leefstijlen vanuit geloof of sociale maatstaven en een wegduwen, ontkennen en verloochenen van spirituele gewaarwordingen, gevoelsmatige verdieping en persoonlijke groei en ontwikkeling, een daadwerkelijk kiezen voor wie je bent en een leven vormgeven zoals dit zelf gewenst werd.

Eigen verkozen weg – Van jongs af aan wilde ik hier verandering in brengen, maar ondanks dat het mijn drijfveer werd, duwde ik toch een potentiële kinderwens als gevolg uit mijn gevoelswereld. De programmatie over het krijgen van een kind was immers te zwaarbeladen. Toch kon ik hier geen genoegen mee nemen. Voor mij werd duidelijk dat je enkel vanuit bewustzijn en een werkelijk doorvoelen en kiezen van wat je als waar en onwaar over jezelf en je levensverhaal wilt aannemen, een andere werkelijkheid kunt instappen. Toen ik 20 jaar was, begreep ik, dat als ik ooit zelf moeder wilde worden op mijn voorwaarden, zoals ik dat van nature wil zijn voor mijn kindje, ik eerst volledig mijn eigen moeder moest zijn. Ik nam me voor mezelf voor te bereiden, alles te doen om oude overtuigingen en invloeden schoon te maken, zelfs als een kindje nooit zou komen. De vrouw te zijn die ik ben, los van wat me hiervan weg houdt. Trouw aan mijn beeld als mens, als vrouw, als moeder, in eigen waardigheid en wat dit voor mij betekent. Ik geloof dat je iets kunt worden door iets te zijn, als je bewust kiest.

Mijn wens – Ondanks dat mijn eigen kindje nog net niet helemaal hier is, beschouw ik mijn pad tevens als geleide voorbereiding op een levensdoel in het kunnen bieden van gerichte ondersteuning, vanuit op levenservaring berust begrip en medeleven voor aanstaande ouders om eenzelfde eigen vervulling van het ouderschap te realiseren, zodat niet vanuit apathie, verlies, gemis of spijt hoeft worden teruggekeken op wat niet is geleefd. Ik ken de offers die nodig zijn, de lange adem, het verdriet, de angsten, het uitzichtloze, het verlangen en de twijfel, elk aspect en gevoel dat in het geboorteproces in je wordt opgewekt, maar ook de vreugde over inzichten, het vertrouwen en de daadkracht die je deel worden als je standvastig kiest voor het verlangen dat je in je hart koestert. De rust en de zachtheid voor liefde in jezelf die je uiteindelijk met het juiste kindje zal verbinden dat ook specifiek jou uitkiest, juist om je dapperheid, je moed en je warme en liefdevolle doortastendheid. Alle kwaliteiten die jou tot de ideale moeder voor dat kindje zullen maken.

Volg mij op Social Media:

Opleiding 1: ADOULA (DreamWalker Birth Connector)

Crimson Circle – Spirituele verbinding tussen aanstaande ouders, lang voor conceptie. Geboorte is een keuze en een samenwerking tussen babyziel en ouders zorgt voor een voorspoedig geboorteproces.

Opleiding 2: Luisterkind Werker

Luisterkind Opleiding – Via afstemmingen  op energieniveau kan op afstand inzicht komen op onderwerpen als kinderwens, geboorte, verwerking, familiedynamiek, Levensbrug, relaties en andere levensthema’s.

Opleiding 3: Reading en Healing

De Rivier – lezen van energie op levensthema’s, waarbij je eigen energie je verhaal vertelt. En healing voor het in balans brengen en opschonen van oude lagen en verhalen voor herstel en vernieuwde levenswegen. 

Hoe klanten mij ervaren

Ik moest hem echt even laten binnenkomen. En na het lezen van de volledige afstemming was ik best een beetje overrompelt. Een hele bijzondere ervaring dit voor mij. Het ontroerde me. Super bedankt hiervoor!

Linda, 37 jaar

Wil jij samen met mij je kinderwens ontdekken?

Ik breng je graag in contact met je hartverlangen