Tekstschrijven, blogs, SEO en website

Tekstschrijver en Vertaler

Ik schrijf voor jou

Tekstschrijven voor o.a. blogs, SEO, website en webshop. Overal zijn teksten voor nodig en het kan een flinke opgave zijn om telkens weer de juiste content te bedenken en op tijd aan te leveren, zodat je kunt groeien met je bedrijf. Ik neem dit graag voor jou uit handen. Als onderdeel van mijn eigen onderneming schrijf ik namelijk allerlei soorten teksten, precies zoals jij dit zelf aangeeft. Graag denk ik mee met het vinden van de juiste zoekwoorden en zal deze vloeiend verwerken in de blogs of artikelen. Neem zeker contact met me om de onderwerpen met me te bespreken. Ik help je graag uit de branding.

j

Geen tijd om eigen blogs te schrijven?

Wil je met regelmaat blogs plaatsen, maar kom je hier zelf niet aan toe? Zit je met je handen in het haar om te bedenken hoe je je steeds weer pakkende content kunt maken?

j

Wil je hoger in Google belanden?

Ben je op zoek naar bruikbare teksten, met pakkende zoekwoorden om zo beter gevonden te worden in Google? Of zoek je iemand die voor jou korte teksten voor linkbuilding kan schrijven?

j

Teksten nodig voor je website of webshop?

Wil je een nieuwe website of webshop lanceren, maar wil je niet zelf al je kostbare tijd kwijt zijn aan het schrijven van uitnodigende en pakkende teksten?

Laat mij voor jou schrijven

Hoe zou het zijn als je continu goede en herkenbare content kunt aanbieden aan jouw doelgroep? Dat je duidelijke en concrete teksten op je website hebt staan, die klanten uitnodigen om met jou in contact te gaan? Of dat je gemakkelijker in Google gevonden kunt worden, doordat teksten op linkbuilding klanten jouw kant op leiden?

Geen stress, ik spring in de bres – Vaak heb je als drukke ondernemer of hobbyist niet altijd tijd om voldoende, bruikbare content te schrijven. Je besteedt liever je tijd aan andere, evenzo belangrijke, zaken. Dit is precies waarom het voor jou zo handig is om dit aan mij over te laten. Ik schrijf namelijk maar wat graag al jouw teksten voor jou. Zo hoef jij je hier verder geen zorgen over te maken en kun je toch je doelgroep met regelmaat aanspreken en voorzien van handige tips of informatie. Ik ga aan het werk voor jou met tekstschrijven voor o.a. blogs, SEO, website en productomschrijvingen. Heb jij een leuke opdracht voor mij?

Bloggen

Blogs dienen een praktisch doel. Naast dat je zo beter zichtbaar wordt als expert in je vakgebied en in communicatie kunt treden met je bezoekers, word je ook beter vindbaar in Google. Zeker als je de juiste zoekwoorden gebruikt, die jouw lezers emotioneel raken. Door met vaste regelmaat nieuwe content te bieden, kun je jouw doelgroep overtuigen van je kennis.  Warm je publiek op door de blogs een opbouwende structuur rondom een zelfverkozen thema te geven. Zo werk je toe naar een specifiek doel, kun je een aanbod doen en zal je conversie aanzienlijk stijgen. Wek de interesse bij je doelgroep door telkens weer waardevolle content te bieden.

Website en Webshop Teksten

Elke dag starten nieuwe, enthousiaste ondernemers hun business. Je hebt een website nodig om jouw potentiële klanten te bereiken. Er gaat echter veel tijd zitten in het opstellen en bedenken van pakkende teksten. Je wilt immers wel duidelijk je dienst of product aanprijzen en overtuigen van je waarde. Als je zelf niet direct een schrijftalent bent, of je hebt simpelweg niet de tijd om hier mee bezig te zijn, besteed dit dan uit aan mij. In overleg bespreken we de klank van de teksten en de opbouw en omvang die je hiervoor in gedachten hebt. Samen vullen we jouw website of webshop. Laat die klanten maar komen!

SEO en linkbuilding

Een goede vindbaarheid is essentieel voor elk bedrijf of onderneming. Ik schrijf SEO-teksten, die zijn afgestemd op jouw dienstverlening. Hierbij hanteer ik een goede, logische structuur en indeling, waarbij de juiste zoekwoorden met een acceptabele regelmaat zijn verwerkt. Hierdoor blijven de teksten zowel geloofwaardig, doeltreffend en effectief, als aantrekkelijk leesbaar. Meer mensen vinden zo hun weg naar jouw website en een hogere conversie zal haalbaar zijn. Samen bekijken we op welke manier het meeste uit de teksten te halen valt, zodat je meer zichtbaarheid krijgt en sterker herkend wordt in je expertstatus.

Vertalingen

Mogelijk wil je de content van je website of webshop ook graag in het Engels kunnen aanbieden, om je doelgroep te vergroten. Of er zijn documenten die tevens vertaald beschikbaar moeten zijn. Wellicht wil je artikelen van Engelstalige collega’s laten vertalen en herschrijven naar originele Nederlandstalige artikelen. Breng zo alsnog jouw boodschap duidelijk over, zonder hier zelf uren mee bezig te zijn. Ik heb ervaring in het herschrijven van Engelstalige webteksten, waarbij ik de strekking of het thema aanhoud, maar een volledig eigen draai aan de compositie geef. Zo krijg je unieke en authentieke content, waardoor jouw bedrijf kan groeien.

Schrijven naar hartelust

Schrijven is een passie voor me. Het is fantastisch om helemaal in de flow te komen en de zinnen als vanzelf hun weg op het papier vinden. Graag zet ik dit als aanvulling op mijn onderneming in om ook anderen te helpen bij het opstellen van teksten, zodat ook jij verder kunt met hetgeen je het liefst doet.

5 jaar ervaring – Sinds 2014 werk ik actief als tekstschrijver en heb ik teksten met uiteenlopende thema’s geschreven. In opdracht van bedrijven die net als jij beter zichtbaar willen zijn voor hun doelgroep. Daarnaast vertaal ik teksten van Engels naar Nederlands en andersom, waarbij ik mijn capaciteiten vanuit een afgeronde universitaire opleiding Engelse Taal- en Letterkunde kan inzetten. Ik heb een goede taalvaardigheid en mijn streven is hierin altijd om foutloos te schrijven. Ik neem graag het schrijven voor jou uit handen.

Laat het ploeteren maar aan mij over!

Ik schrijf graag jouw teksten voor je

Flow aan content

Nooit meer zorgen over hoe je nu weer aan content moet komen. Bovendien gebruiken we een opbouwende thematiek om de klant te overtuigen van jouw expertise

Website en Webshop

Pakkende teksten waarmee je jouw doelgroep aanspreekt en zij jouw dienst of product willen afnemen

SEO-proof

SEO-teksten met juiste zoekwoorden, om hoger in Google te belanden door o.a. linkbuilding en Anchorteksten

Tekstopdrachten

Ben jij op zoek naar iemand die voordelig alle teksten voor jouw bedrijf of website schrijft en die zorgvuldig aandacht besteed aan het bieden van kwaliteit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb jaren ervaring met het schrijven en herschrijven van teksten met uiteenlopende doelstellingen en onderwerpen. Voor tekstschrijven: blogs, SEO of website, kan ik precies de juiste content aanleveren. Ik stuur je graag mijn portfolio. Een (betaald) voorbeeldtekst schrijven, is uiteraard ook geen enkel probleem.

• Blogartikelen
• Seo-teksten
• Webpagina’s
• Vertalingen (Ned/Eng – Eng/Ned)
• Webshop teksten
• Productomschrijvingen
• Reviews voor webpagina’s/ evenementen
• Anchorteksten
• Content Online Trainingen
• Sollicitatiebrieven en aanbevelingsbrieven

* Tarieven zijn excl. BTW.

Laat mij voor jou schrijven!

Verlies niet nog meer waardevolle tijd