Home » Blog » Volle Maan » Bevrijding door zelfwaarde: Volle Maan Augustus 2020

Bevrijding door zelfwaarde: Volle Maan Augustus 2020

door | 3 aug, 2020 | Volle Maan

Bevrijding door zelfwaarde: Volle Maan Augustus 2020

Volle maan 03 augustus 2020 – 17:59 uur – de energie van deze volle maan vraagt om rustgevende bezinning. Uiteraard nodigt elke volle maan uit om meer tot jezelf te komen en stil te staan bij wat speelt in je leven. Er mag nu echter een meer bewuste, onverstoorde keuze voor worden gemaakt. Het is alsof alle ruis simpelweg zal wegvallen en wat overblijft helder en aanmoedigend zal zijn. De energie is minder onstuimig als vorige keer, nu er een bepaalde berusting is ontstaan. Je ontvangt een vredige uitnodiging om werkelijk in de nieuwe energie te gaan stappen. Zonder afleiding van invloeden van buitenaf die je wegtrekken van deze serene doorgang naar een hele andere realiteit. Mogelijk bemerk je dat alles om je heen steeds minder vat op je heeft. Wellicht voelt het alsof het niet eens meer interessant is om het je aandacht te geven. Bevrijding door zelfwaarde is ingezet.

Bevrijding door zelfwaarde krijgt voorrang

Afgelopen maanden zijn intens geweest en voor velen een kans om meer naar binnen te gaan. Het bood een ideale kans om werkelijk te ontdekken wat belangrijk voor je is. Namelijk, wat wil je zelf graag uit het leven halen? Welke ervaringen wil je creëren? Hoe wil je je voelen en wat is hiervoor nodig? Werkt het oude hierbij nog of wacht er iets anders? Als het nog niet zichtbaar is en enkel nog in verlangen leeft, kan het lastig zijn te geloven wat mogelijk is. Toch brengt bewustzijn over wie je bent, je zeker dichter bij een verwezenlijking van deze wensen. Mogelijk heb je ervaren hoezeer je leven niet resoneert met het toekomstbeeld dat je voor ogen hebt. Deze tijd van bezinning toont je dat niets belangrijker is dan het verwezenlijken van je innerlijke zelf. Door zelfwaarde te ontwikkelen, bevrijd je jezelf van een vertrouwd, doch ergens belemmerd stramien.

Werkelijk kiezen voor jezelf

Opnieuw nodigt de energie van de volle maan uit om werkelijk te gaan staan voor wat je toekomt. Zolang je concessies doet, vergooi je telkens een deel van wie je werkelijk bent. Het mag lijken alsof je voor jezelf opkomt of jezelf veiligstelt voor groter schaden, echter is dit vaak enkel schijn. Het voorkomt namelijk dat je werkelijk krachtig voor jezelf gaat staan en jezelf gunt wat voedend voor je is. Er vindt een uitwisseling plaats, waarbij je ‘voor wat, hoort wat’ beoefent, zonder dat dit werkelijk is wat je wilt. Je geeft toe aan de wensen of eisen van iemand anders, om vervolgens de hoop te hebben dat je er zelf ook beter van wordt. Zolang dit indruist tegen je eigen principes of je eigen natuurlijke karakter, delf je alsnog het onderspit. De verandering komt zodra je kiest voor bevrijding door zelfwaarde. Zo ontdek je wat je mag ontvangen.

Ontvangen versus krijgen

Deze tijd nodigt uit om tot realisatie te komen dat je niet kunt winnen, zolang je toegeeft of eindeloos volhoudt. Je kunt zo nooit werkelijk vrij zijn en met open hart ontvangen wat je natuurlijk toekomt. Het is een mooi moment om te gaan nadenken over of ‘als jij … doet, dan krijg je..’ nog voor je werkt. Namelijk of leven werkelijk uit een uitwisseling van voorwaarden moet bestaan, of dat een andere manier van delen mogelijk is. Immers, door je bewustzijn te verruimen, leer je anders naar je huidige realiteit te kijken. Tevens ontvouwen zich zo realisaties die mogelijk wenselijker zijn. De volle maan nodigt daarom uit om werkelijk stil te staan bij hoe het zou zijn om liefdevol te ontvangen. Hoe zou het zijn om in volledige vrijheid te ontvangen, zonder eerst voorwaardelijk of verplicht te hoeven geven? Zo komt een bevrijding door zelfwaarde op gang in jezelf.

Zelfwaarde geeft keuzevrijheid

De beweging mag van binnen naar buiten gaan en hoeft niet langer meer van buitenaf worden gedicteerd. In jezelf mag je gaan ontdekken wat je wilt geven, nadat je eerst voor jezelf hebt durven ontvangen. Ontvangen van vrijheid, zelfbeschikkingsrecht en ademruimte om al je creativiteit en verlangens de wereld in te brengen. Er ontstaat zo een natuurlijke flow aan energie, die op een aangename wijze voor verbinding zorgt. Het is niet langer meer berekend, maar eerder vrijgevig en verwelkomend. Bevrijding door zelfwaarde vindt realisatie zodra je jezelf werkelijk gunt wat je toekomt, namelijk vrijheid om te kiezen. Vrije wilsbeschikking is waar met deze volle maan op mag worden gemediteerd. Wat houdt dit werkelijk voor je in? En hoe kun je het uitvoeren om jouw dromen en wensen te vervullen? Door naar binnen te gaan, ontdek je wat zelfwaarde is en hoe hier trouw aan zijn, nieuwe deuren voor je opent.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin