Home » Blog » Volle Maan » Celebration

Celebration

door | 11 apr, 2017 | Volle Maan

VIERING

PINK MOON – EIMAAN

11 april 2017 – 08.09 uur

Celebration

Als thema van deze Lentemaan komt als eerste naar voren: Celebration – Viering.

Dit toont zich door het beeld van een rijk bloemenveld met bijen en vlinders, waar een jong meisje vrolijk doorheen dartelt. Ze gaat helemaal op in de beleving en geniet volop van de pracht die van de bloemen afstraalt in het stralende licht van het lentezonnetje. Ze is zorgeloos en ongehinderd door de toeschouwers die ik bemerk op enige afstand. Ze is moeiteloos vastberaden om haar aandacht geheel bij haar eigen beleving te houden en staat niet open voor het getrek aan haar energie wat vanuit de verwarde en vertwijfelde anderen komt. Ze geeft geen opening voor hen om haar aandacht weg te trekken bij het genieten van de bloemen.

Met grote, soepele stappen en geboeid door de blaadjes van het bloempje in haar hand, beweegt ze door het bloemenveld. Ze ademt de rijkdom en de vrolijkheid in die hiervan af wasemt en is volkomen gelukkig. Ze viert het leven dat volop om haar heen bloeit en in haarzelf voelbaar is en schermt de ervaring hiervan af; niet door strijd of waakzaamheid, maar door haar energie open te houden voor haarzelf, doch onbereikbaar voor diegenen die teveel haar aandacht behoeven. Het is een bewuste keuze, die nu met meer gemak genomen kan worden en worden gerealiseerd. Ze heeft haar weg terug naar haarzelf en haar innerlijke vreugde hervonden. De omstanders kunnen niet delen in haar vreugde noch begrijpen wat ze doet. Ze willen er wel bij betrokken worden, maar vinden geen ingang, ze kunnen haar niet bereiken en blijven vertwijfeld op de zijlijn toekijken hoe het meisje haar vrolijkheid en rust viert; ze is volledig sereen en deel van het licht en schoonheid om haar heen.

Het beeld betreft een viering van hervonden innerlijke kracht, waardigheid en vreugde. Na een lange zoektocht en verwoede pogingen dit te vinden in samenwerking met haar omgeving, is de persoon nu teruggekeerd naar samenzijn met de innerlijke bron van waaruit dit daadwerkelijk mogelijk wordt. Ze staat niet langer open voor ‘energy feeding,’ een leegzuigen aan energie door bereid te zijn zich betrokken te voelen in de zoektocht van anderen en hierin voorbij te gaan aan eigenbehoud.

Enkel als ze op de juiste wijze benaderd zal worden door iemand, die net als zij deze bron in zichzelf heeft aangeboord, zal de rijkdom en vreugde gedeeld kunnen worden die voorhanden ligt. Ze staat niet langer meer toe dat ze wordt weggehaald bij deze vreugde en volheid, doordat anderen energie van haar wegnemen. Ze biedt hiervoor geen opening meer. Het is simpelweg niet langer meer een optie; ze heeft geleerd dat dit niet nodig is – datgene wat ze zelf als waarheid kent, geldt voor haar. Ze mag haarzelf en de schoonheid om haar heen die daaruit volgt, met volle overgave vieren.

Dit is de CELEBRATION die nu mogelijk is geworden.

De volle maan van april nodigt uit om net als de persoon in het beeld, daadwerkelijk bewust te worden van hoever je bent gekomen en trots te voelen over hoeveel je hebt bereikt en hebt geleerd. Richt je aandacht bewust eens op je gehele levensverhaal, alle strubbelingen en met name de GROEI die je daardoor hebt doorgemaakt.

  • Wat heeft het je gebracht?
  • Wat heb je geleerd?
  • Wie ben je nu ten opzichte van toen?
  • Wat weet jij als waarheid over jouw pad, waar je immens trots op mag zijn?
  • Is dit daadwerkelijk herkend of opgemerkt is door de mensen om je heen?
  • Wie heeft erin gedeeld?
  • Wie heeft jou gezien?

Wie kan jouw kracht en vindingrijkheid waarderen voor wat het werkelijk betekent heeft?

Niet om hun eigen angst of oordeel over henzelf te verhullen, maar om daadwerkelijk te delen (niet nemen) vanuit erkenning over waar je vandaan bent gekomen.

Bekijk bewust wie wel en wie niet daadwerkelijk kan delen in jouw rijkdom en viering. Is het moment gekomen dat je daadwerkelijk een grens durft te zetten in hoeverre je jezelf nog laat meeslepen in openstaan voor het verhaal van een ander, boven dat van jezelf? Kies je voor jezelf, door meer bij jezelf te blijven en je eigen energie af te schermen tegen onnodig leeglopen? Kies je vanaf nu daadwerkelijk voor jouw eigen waarheid? En wie verdwijnt dan als vanzelf naar de zijlijn?

Je zult het vanzelf merken – je hoeft hier weinig voor te doen.

De volle maan nodigt uit om je aandacht en energie te richten op het genieten van de rust en lichtheid die ontstaat nu je jezelf meer verbindt met je eigen waarheid en hier trouw aan blijft.

Geniet van de warme, stralende, voedende zon en de jonge plantjes en bloemen die nu volop uit de grond opkomen, want net als deze, komt ook jij steeds verder tot bloei.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Heling in Volledigheid

Disclosure

OPENBARING BLOEDMAAN – BEAVER MOON 23 november 2018 06:41 Disclosure Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin