Home » Blog » Volle Maan » Completion

Completion

door | 26 sep, 2018 | Volle Maan

VOLTOOIING

OOGSTMAAN – HARVEST MOON

25 september 2018 – 04:54 uur

Completion

De volle maan van 25 september vertegenwoordigt een periode waarin je een moeizame tijd kunt afronden. Er komt een eind aan een enerverende periode vol tegenstrijdigheden, onzekerheden en teleurstellingen. Het oude is voorbij en heeft een plek gekregen, waar het niet langer meer van invloed zal zijn op nieuwe stappen die genomen kunnen worden. Een nieuwe start ligt nu binnen handbereik en wacht op jouw signaal om geleefd te worden. Nieuwe kansen zullen zich aan je opdringen, zullen je op onverwachte momenten gewoon tegemoet springen, zonder dat je hier werkelijk op voorbereid bent of reeds op bedacht was. Het zal je verbazen hoe snel en gemakkelijk alles vanaf nu zal verlopen. De afronding vraagt om een vreugdevol verwelkomen van hoopvolle ideeën. Niets zal meer onmogelijk lijken, alles krijgt steeds meer grond.

De energie is open, groots en omvangrijk en je mag hier gewoonweg op inhaken. De bovenste chakra’s (Kruinchakra, Voorhoofdchakra, zelfs het keelchakra) merken reeds wat komt, reiken hier zelfs al naar uit, vol verwachting en enthousiasme. De onderste chakra’s (Wortelchakra, Sacraal chakra en Zonnevlecht) mogen nog verder hiernaar toe worden geleid. Zeker in de onderste twee chakra’s zit nog enige twijfel en onzekerheid, al waggelen deze even dapper mee in navolging van de andere bovenste chakra’s die hoopvol en inzichtelijk weten dat een nieuwe tijd is aangebroken. Je mag hier vanuit een volwassen deel in jezelf de jeugdige energie die nog in de onderste chakra’s zit, aansporen om vooral door te zetten. Het is een innerlijk dragen en verzorgen van kinderlijke stukken die nog wat nerveus aanvoelen. De energie van de bovenste chakra’s mag steeds verder worden doorgetrokken naar de onderste, om zo nog meer in het nieuwe verhaal te kunnen stappen. Alles mag vanuit rustige ademhaling worden doordrenkt met nieuwe energie. Er zit geen haast of druk achter, alles ontvouwt zich precies zoals zou moeten en in een eigen uniek tijdspatroon.

Elke stap die je dichterbij zet, zal emoties opwekken en een onrustige en mogelijk verwarrende realisatie teweegbrengen. Dit zijn lagen die je rustig mag doorwerken en die je helpen om het oude nog verder af te werpen. Het is niet een teken van een nieuwe strijd of tegenwerking, enkel een korte stuiptrekking van het nieuwe dat zich van het oude losmaakt. Een korte laatste herinnering van hoe het was om je te tonen hoe het is gekomen dat je op bepaalde manieren hebt gereageerd, gehandeld en gevoeld, maar waar je nu zo ver meer aan voorbij bent gegroeid. Het oude reactie- en beleefpatroon kent geen bewustzijn meer, het kan niet langer meer geleefd worden. Dit zul je je steeds meer gaan realiseren, je kunt nu door je eigen houding en die van anderen heen kijken, het observeren en inzien waarom het was zoals het was. Maar ook hoe het niet langer meer logisch of waar lijkt. Het ontvouwt zich voor je ogen en al naar gelang je ernaar kijkt, zie je hoezeer je hier reeds buiten staat. Het is niet meer je dagelijkse realiteit, een waarheid die bevochten moet worden. Je kunt nu vanaf een hoger bewustzijn, meer een helikopterview, zien hoe de dynamiek tussen mensen zich onderling afspeelt. Het is een spel van actie/reactie waar je nu net zo gemakkelijk buiten kunt blijven, als dat je je hier zolang genoodzaakt voelde om in op te gaan. Je doorziet steeds beter het waarom van alles en kunt zien hoe je bij jezelf kunt blijven, zonder erin meegezogen te worden. Anderen rennen mogelijk nog door, maar jij beseft dat je steeds meer de keuze hebt om erbuiten te blijven, een andere reactie te kiezen dan je zou geven als je het nog op jezelf zou betrekken. Het buitenhouden wordt steeds gemakkelijker, waardoor je meer rust, balans en vreugde zult gaan ervaren.

Andere dingen krijgen nu steeds meer voorrang. Namelijk waardering, zorg en aanmoediging voor jezelf. Je zult bemerken dat het steeds gemakkelijker wordt om trouw aan jezelf te blijven, je eigen dromen na te streven. Niet langer uit een gevecht tegen niet mogen, of een doen om te bewijzen, maar zuiver omdat je hier zelf gelukkig van wordt.

Deze periode kenmerkt een erkenning van je eigen waarde en waardering voor jezelf. Je hebt hier intens aan gewerkt en nu mag je oogsten. Het doel is bereikt en mag verder worden beoefend. Er heeft zich een nieuwvonden zelfwaardering in je genesteld. Ondanks alle verwarring, tegenspraak en teleurstelling schijnt nu het licht sterker dan ooit. Iets in het hart is aangewakkerd en dit doet alle ruis en duisternis verdwijnen. Alle angsten, zorgen en belemmeringen lijken nu een stuk minder echt. Je hart stuurt de bovenste chakra’s aan om verder te kijken dan eerder mogelijk was. Ook geeft het troost en zachtheid aan de onderste chakra’s, die mogelijk nog wat moeite hebben om volledig mee te komen. Een stabiel en vervuld verlangen en een enthousiaste daadkracht zal zich in licht van de volle maan kunnen openbaren. Geen enkele twijfel of angst zal dit nog kunnen tegenhouden. Er zal kunnen worden geleefd wat al lang in de wacht stond. De volle maan nodigt uit tot bezinning en koestering van hetgeen in jezelf is volgroeid. De warme zelfwaardering mag herkend worden en verder aangemoedigd om te groeien, te stralen en zichtbaar te zijn. Hierdoor zal oude onzekerheid steeds verder verdampen en het nieuwe kunnen worden verwelkomd.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin