Home » Blog » Volle Maan » Dilation

Dilation

door | 22 dec, 2018 | Volle Maan

VERRUIMING

BOOMMAAN – COLD MOON

22 december 2018 – 18:50 uur

Dilation

Deze volle maan biedt je de mogelijkheid om nog verder te komen op het pad van eigen ontwikkeling. Er dienen zich nieuwe kansen aan waardoor je nog sterker op jezelf zult worden aangewezen. De volle maan nodigt uit om voor jezelf helder te krijgen wat werkelijk belangrijk voor je is. Laat je niet langer afleiden door invloeden van anderen en leer hoe je dichter bij jezelf kunt blijven. Het is belangrijk om vanaf nu je focus te richten op wat er werkelijk voor jou toe doet en je niet langer te laten misleiden door alles wat anderen als regel opgooien. Je mag nu zelf de teugels in handen nemen en bepalen of iets wel of niet nog voldoende bijdraagt aan je verdere groei. Waar je eerst nog openstond voor de ideeën en gedachtegangen, kunnen deze je nu nog nauwelijks van je stuk brengen. Steeds meer zal het aanvoelen als loze woorden, spinsels waar jij verder niets mee hoeft te doen. In stille observatie zul je van oude leefpatronen kunnen weglopen en steeds gemakkelijker een nieuwe weg in kunnen slaan.

Er wacht iets nieuws, een andere gewaarwording, die je roept en uitnodigt om dit geluid te volgen dat reeds je aandacht heeft getrokken. Het oude kan je simpelweg niet meer boeien of beknevelen. Door er niet langer meer aandacht aan te geven en er niet meer in mee te gaan, omwille van fatsoen of beleefdheid, maak je jezelf ervan los en zal het steeds verder van je afglijden. Ervaar de emoties die dit met zich meebrengt en laat het gebeuren. Het is oud en mag van je wegvallen. Loop met opgeheven hoofd, in contemplatie en bezinning, door, op weg naar een nieuw begin, een ander leven. Adem diep en laat het allemaal passeren. Het heeft niet langer grip op, zolang je er zelf geen ruimte meer voor laat. Wees stil vanbinnen, in optimale trouw aan wie jij bent. Zonder te vechten, te worstelen met alle geluiden, alle ruis die van buitenaf op je af komt en wat probeert je te overtuigen. Laat het er zijn, laat het passeren en vervolgens daar blijven waar het wil zijn. Je hoeft niet meer mee te gaan, niet meer open te stellen, je aan te passen, proberen te voegen, te begrijpen of te voldoen. Het is een oude leefstijl die nu steeds verder naar het verleden zal verdwijnen. Je bent dit reeds ontgroeid en wilt hier niet meer aan. Het heeft gewoonweg niet meer dezelfde fascinatie, dezelfde vatbaarheid als dat het eerder had. Je pogingen zijn niet meer nodig, zullen ook steeds minder vat hebben. Er is iets nieuws dat op je wacht en zelfs als dit nog nauwelijks zichtbaar is, weet je dat dit is waar je ziel naar verlangt. Lang verwacht en nu steeds dichterbij, als onvermijdelijk vooruitzicht. Een innerlijke keuze om niet langer meer hiervan weg gekeerd te zijn, afgeleid te worden, weerhouden, een simpelweg niet meer kunnen ontkennen of negeren. Er is niets wat meer oplevert dan er gewoonweg voor gaan. De volle maan spoort aan tot het loswerpen van oude claims en veronderstellingen, waarheden die je enkel hiervan weghouden, niet langer gestoord door wat erover gedacht zal worden.

Een nieuwe verademing volgt, een nieuw pad met onvoorziene mogelijkheden. Nadat de emoties zijn doorwerkt, volgt een periode waarin de balans mag worden opgemaakt. Zonder veel van jezelf te eisen of jezelf klem te zetten in verwachtingen, zul je kunnen overzien hoe je alles steeds beter vorm zult kunnen geven. Niet een te vroeg najagen van een ideaal, maar een rustige contemplatie dient zich aan, waarin je in alle rust en gemak de tijd neemt om alles voor jezelf helder te krijgen. Het komt zodra het zich aandient, op het juiste moment. Er is geen reden om het te forceren, nog langer uit te putten aan drang. Er is geen haast, geen noodzaak het te pushen, het mag op eigen tijd voltooid worden. Het houdt even in en dan vindt het vanzelf een eigen weg, zoals precies juist is. Het is niet nodig om te vergelijken, want jouw weg is niet die van een ander. De één is niet verder, enkel op een eigen pad. Neem het rustig en wees lief voor jezelf, er is geen verkeerde uitkomst. De Volle Maan wil je vragen om in zachtheid tot jezelf te komen en begrip te geven aan je eigen ontwikkelingsproces. Het is allemaal goed zoals het is, dus laat het je niet verwarren of van slag maken. Er komen mooie tijden aan, die voorbijgaan aan wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden. De ervaringen die je nu opdoet, zijn nog een afwerking van oude stukken, maar ook deze zullen weer verdwijnen. Geef het tijd en laat het aan je voorbijgaan. Zo zal er ruimte komen voor de nieuwe stukken, die in vertrouwen zullen worden ontvangen.

 

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin