Home » Blog » Volle Maan » Disclosure

Disclosure

door | 22 nov, 2018 | Volle Maan

OPENBARING

BLOEDMAAN – BEAVER MOON

23 november 2018 06:41

Disclosure

Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen kunnen wederom gezet worden in het vinden van een eigen pad. Er zal iets duidelijk worden, waar je reeds langere tijd naar hebt gezocht. Een opheldering die zorgt voor een andere kijk op dingen en een geheel nieuwe ervaring in wat het leven te bieden heeft. Er ontstaat een loophole, een kans om uit het oude te stappen en het nieuwe te verwelkomen op een manier die voorheen volstrekt onwaarschijnlijk leek. Dit zal vreemd en ongemakkelijk aanvoelen, toch zal het je gaan brengen wat zo belangrijk voor je is. Verwelkom de nieuwe mogelijkheden met open armen en laat het vanzelf je meenemen een andere richting op.

Heel onverwachts zal alles ineens een geheel nieuwe wending nemen en je doen verbazen over hoe anders je plotseling in het leven staat. Het zal nu heel vlug gaan, maar het zal zo snel gaan dat je niet eens kans krijgt om je er druk over te maken. In verbijstering zul je stapsgewijs gewoon de weg volgen en je voegen naar wat zich aandient. Het lijkt onwerkelijk, maar je leert er vanzelf mee overweg te gaan. Je kunt de uiteindelijke uitkomst mogelijk nog niet helemaal bevatten, maar zult begrijpen dat het goed voor je zal gaan werken. Dit helpt je om door te zetten en het maar te laten gebeuren. Het draagt jou, in plaats van dat je zelf de controle erover hoeft te nemen. Ondanks dat dit onzeker maakt en het je mogelijk even je adem beneemt, zul je herkennen dat het nodig is om je te brengen waar je moet zijn. Je kunt er niet direct sturing aan geven, daar het eerder jou in een bepaalde richting leidt. Telkens weer zul je ingevingen krijgen, die je verder op weg helpen en het juiste pad voor je wijzen. Wat je vandaag nog niet weet, is morgen ineens een stuk helderder. Een nieuw stuk van de puzzel zal je getoond worden en wederom zal er actie van je verwacht worden om dit in je leven te manifesteren. Je hoeft enkel maar de wijze raad op te volgen en te vertrouwen op welke ingevingen in je op komen. Dit is de leiding die je verder brengt, die duidelijk zal maken wat op dit moment de juiste weg voor je is.

Neem de tijd om ten volste rust en bezinning te vinden, want enkel zo zul je de juiste ideeën en gedachten kunnen herkennen. Als je te druk bent, zal je te onrustig zijn om werkelijk de juiste leiding te kunnen ervaren. Toch zul je bemerken dat je gedachten heel snel gaan en vluchtige gedachten voor het afhandelen van zaken snel op elkaar zullen volgen. Ook dit is onderdeel van de nieuwe stroming waarin je reeds aan het instappen bent. Er moet nog een hoop gebeuren en tijd gaat snel. Een onrustig gevoel van niet op tijd weten wat je moet doen of een paniekerige twijfel of alles wel kan worden volbracht, kan je meester worden. Weet dat dit onderdeel is van het nieuwe verhaal en dat alles op de juiste wijze zich zal aandienen en zal worden afgehandeld. Het lijkt overweldigend en te veel om af te krijgen, toch zal er ook tijd zijn om in stilte te ervaren waar het allemaal voor dient. Het bewustzijn trekt je boven het fysiek haalbare uit en leid je precies waar je moet zijn. Het denken kan wat onzeker aanvoelen, toch zul je bemerken dat er een duidelijke leiding is die je hierin steunt. Ook enigszins met determinatie en vastberadenheid vooruit pusht en van je verlangt dat je gewoon vervolgt waar je mee bezig bent. Net alsof je moet rennen, maar je voeten de grond nauwelijks nog raken omdat iets of iemand je half draagt en vooruit trekt. Niet op een onaangename manier, doch ergens enigszins onverwachts en mogelijk soms wat te snel naar jouw gevoel.

De kunst is om dit gewoon maar te laten gebeuren en te vertrouwen dat het bewustzijn een duidelijker beeld heeft van wat gaande is dan jijzelf mogelijk op dit moment reeds helemaal inzichtelijk hebt. De volle maan nodigt uit tot anticipatie, een zorgeloos vertrouwen dat alles precies loopt zoals nodig is. En dat je niet alleen wordt gelaten in de turbulente veranderingen die nu deel worden van je leven. Je mag ervan genieten, zelfs als het te snel gaat. Het ervaren als een spel waarbij je volledig beschermd en gedragen wordt, maar tevens uitgedaagd om meer uit jezelf te halen dan je ooit voor mogelijk hield. Probeer hierin alsnog de vreugde en verwondering te vinden zodat je kracht en blijdschap kunt ervaren. Dit zal je sterken en helpen mogelijke twijfels of angsten het hoofd te bieden. De volle maan toont je wat mogelijk gaat zijn en wat hierin jouw taak of pad is. Laat het je verwonderen en gelijktijdig motiveren om telkens een nieuwe stap te zetten, zonder er te veel over na te denken. Het gewoon te doen en te ontdekken wat dit voor je ontvouwt. Zie hoe er dingen aan je gegeven gaan worden en kijk of je dit kunt ontvangen, als onderdeel van de vernieuwing. Het is nieuw, het is mooi en het is je gegeven. Speel ermee en laat het schaterend bij je binnenkomen. Neem het in je op en ontdek wat nog meer mogelijk is. Deze volle maan is even doortastend als vertroetelend, waardoor je verder bent voordat je er erg in hebt.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Volle Maan maart 2019

Volle Maan maart 2019

Volle maan maart 2019 – maanmeditatie op verwezenlijking van innerlijke waarheid. De energie ondersteunt bij het daadwerkelijk realiseren van je wensen. Hoop en vervulling van gekoesterde verlangens

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin