Home » Blog » Volle Maan » Free as a Bird

Free as a Bird

door | 2 mrt, 2018 | Volle Maan

VRIJ ALS EEN VOGEL

KUISMAAN – WORM MOON

Free as a Bird

2 maart 2018 01:52:10

Ook maart kent twee volle manen. Waar er geen volle maan in februari zichtbaar was, is de kracht van de dubbele verschijning in maart weer tekenend.

In het eerste beeld dat naar voren komt, zie ik een dansende vrouw, die met haar rokken energie uitstrooit. De zaden die ze hierin verborgen houdt, vallen in alle richtingen op de aarde. Ze is vreugdevol, zacht, zorgzaam en aandachtig in haar dans. Ze viert haar intenties en alle bedoelingen die ze ermee verwacht te behalen. Het is vreugdevol, niet geforceerd, maar in vol vertrouwen dat alles wat ze uitstrooit, grond zal krijgen en zal groeien. Ze kent het proces en heeft geleerd het geduld op te brengen dat nodig is om voortgang te realiseren. Elke fase hierin is even belangrijk als waardevol, ongeacht hoe onzichtbaar het mogelijk nog mag lijken. Het kleinste zaadje is even veelzeggend als het grootste gewas dat eruit zal ontspringen. Het verdient bewondering, koestering en aanmoediging. Door het te eren in de vorm waarin het verkeert, kan het in potentie herrijzen. Het vertrouwen dat het in de kern al daar is waar het wil triomferen, geeft elke fase de pracht die het verdient.

De volle maan nodigt uit om in vol vertrouwen te gaan om alle fases van het proces dat je doorloopt te eren. Alle intenties zijn waardevol en zolang ze met zorg, aandacht en warmte worden uitgestrooid, kan er enkel iets moois uit voortgroeien. Geen ruimte meer voor angst, zorgen, moeite of dwang. Enkel plezier, speelsheid en ritme. Niet voorbedacht, gepland, gestructureerd, maar vrij, ongedwongen, onbeperkt. Net als de zaden door de rokken in willekeurige richtingen worden uitgestrooid en hun plek vinden ergens op de aarde, vinden ook je intenties, je dromen en verlangens hun eigen juiste plek, precies daar waar de aarde het vruchtbaarst is om ze te laten ontkiemen. Er zit hier geen controle op, alles is vrij. Het komt zoals het komt. Speel ermee, vier het, vertrouw dat het zich zal tonen.

Geniet van elke stap en realiseer je dat deze even belangrijk is als een volgende of het uiteindelijke eindresultaat. Veroordeel niet hoe het loopt, hoe het wordt uitgevoerd of welke inzet je eraan geeft. Het hoofd mag leeg, er hoeft niet over te worden nagedacht. Je doet en het geeft. Er is hierin niks verkeerd. Alles mag vrij ontstaan, terwijl je van het moment geniet.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Heling in Volledigheid

Dance of Freedom

DANS VAN VRIJHEID GRAIN MOON – MAAN VAN HET HEMELVUUR 26 augustus 2018 – 13.58 uur Dance of Freedom De volle maan van augustus nodigt uit tot...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin