Home » Blog » Volle Maan » Heart’s Desire

Heart’s Desire

door | 24 okt, 2018 | Volle Maan

HARTENWENS

JACHTMAAN – HUNTER’S MOON

24 Oktober 2018 – 18:47 uur

Heart’s desires

Een nieuwe volle maan wacht en biedt tal van mogelijkheden. Het loont zeker om goed voorbereid deze periode te benutten voor het ervaren van de volste potentie. Er belooft veel verandering tot stand te komen als je herkent waar je hart het meest naar verlangt. Durf jezelf open te stellen voor het ontdekken wat je het liefst gerealiseerd ziet worden op dit moment. De maan vraagt je om te onderzoeken hoe je dit naar je toe kunt halen.

In het beeld dat ik hierbij zie, zie ik een persoon enthousiast en gefocust bezig met het uitleggen van een plan. Allemaal formulieren vormen zo een puzzel, gevuld met elementen die belangrijk zijn voor de persoon zelf. Elk formulier bevat informatie over een bepaald thema, die de persoon graag zou willen ervaren. Er is omschreven waarom het belangrijk is, wat ermee bereikt wil worden en wat het de persoon gaat brengen. Door alle formulieren uitgespreid over de vloer bij elkaar te leggen, ontstaat er een totaal plaatje aan gegevens die bijdragen aan het vervullen van een hartenwens. Samen vormen ze een geheel aan optimale vervulling van dit ultieme verlangen, nu te leven en te ervaren waar zo lang op gehoopt is. Door het uit te schrijven en bij elkaar te leggen, ontstaat er overzicht en kunnen de verschillende onderdelen bij elkaar worden gevoegd en wordt duidelijk welke stappen er eerst en dan vervolgens genomen kunnen worden om alle onderdelen in de werkelijkheid te brengen. De persoon is gelukkig en gemotiveerd, gevoed door de roep van al deze onderdelen. Een hoop en een geloof zit in de persoon om dit gerealiseerd te krijgen. Het is niet langer een onwaarschijnlijkheid, maar een gedreven toekomstvoorspelling. Een spelen met mogelijke waarschijnlijkheden en een gevoel van vreugdevolle herkenning.

De volle maan nodigt uit om voor jezelf helder te krijgen wat je hartverlangens zijn en deze duidelijk voor jezelf te formuleren. Zo haal je ze verder naar voren en krijgen ze reeds draagkracht in de werkelijkheid. Ze hoeven niet langer verhuld te blijven, maar mogen opnieuw in het licht gebracht worden. Ongeacht hoe oud de wensen ook mogen zijn, het is nu tijd om van zolder te halen. Hoe bizar of onwerkelijk je wensen ook mogen zijn, laat ze vanaf nu helemaal acceptabel zijn. Schrijf ze op en leg ze allemaal voor je neer. Noteer waarom je dergelijke wensen hebt en omschrijf wat ze voor je betekenen.

Breng ze dan vervolgens samen en zie welke overeenkomsten ze delen. Welke kun je op welk moment samenbrengen en als één geheel ervaren? Welke stap mag eerst gezet worden en wat kan nog even wachten om op een later moment in volste kracht ervaren te worden? Het vooruitschuiven betekent niet langer uitstellen of afstel. Je weet dat er een goed moment is voor alles en geen enkele hartenwens zal nog langer niet geleefd worden. Een later moment kan juist zorgen voor betere omstandigheden, waarin je het meeste eruit zult kunnen halen. Je zult een volgorde gaan herkennen en zien wanneer welke verlangens het meest tot hun recht komen. Geen haar nog op je hoofd om de andere wensen te vergeten. Het komt, alles op de juiste tijd.

Dit maakt het mogelijk om in berusting stappen te zetten en niet alles op een hoop te gooien, waardoor niks tot stand komt. Een diepe ademhaling en acceptatie over het concept tijd, biedt het vertrouwen dat alles behouden blijft. Niets zal verloren gaan. Voor alles is een goed moment en dit betekent geenszins dat je gaat verliezen, als alles niet nu gelijk mogelijk is. Het komt vanzelf, eerst het één, dan het ander. Geniet van elke verwezenlijking van één hartenwens en ga dan door naar de volgende. Ontdek wat je kunt combineren en leg het pad uit.

Vertrouw jezelf dat het komt, ook als iets nu nog niet mogelijk is. Het uitstel is niet langer afstel. De volle maan wil dat je jezelf dit herinnert en dat op die manier alles te beleven valt. Het leven wordt zo één grote speeltuin, zolang je jezelf de rust en compassie schenkt om het zich te laten ontvouwen in eigen tempo. Blijf rustig en het komt als vanzelf naar je toe, precies zoals het behapbaar voor je blijft. Geniet van de waarde die het in zich draagt en herken de cadeautjes zoals ze je worden geboden. Besef wat je leeft op het moment dat het zich voordoet. Het staat allemaal reeds dichterbij dan je mogelijk verwacht. Durf in het moment aanwezig te zijn en aanschouw de manifestatie van je hartenwens.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Volle Maan maart 2019

Volle Maan maart 2019

Volle maan maart 2019 – maanmeditatie op verwezenlijking van innerlijke waarheid. De energie ondersteunt bij het daadwerkelijk realiseren van je wensen. Hoop en vervulling van gekoesterde verlangens

lees verder
Volle Maan April 2020

Disclosure

OPENBARING BLOEDMAAN – BEAVER MOON 23 november 2018 06:41 Disclosure Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin