Home » Blog » Volle Maan » In rustige zwangerschap verkeren: Volle Maan Mei 2020

In rustige zwangerschap verkeren: Volle Maan Mei 2020

door | 6 mei, 2020 | Volle Maan

In rustige zwangerschap verkeren: Volle Maan Mei 2020

Volle maan 07 mei 2020 – 12:45 uur – Deze volle maan kondigt een nieuwe tijd aan, waarin het belangrijk is om voor jezelf vast te stellen waar je prioriteiten liggen. Veel aanstaande moeders ervaren een toename aan onrust en dit geeft ruimte voor verwarring. De energie van de volle maan in mei kan je helpen om in zachte contemplatie bij jezelf terug te komen. Dit bouwt een gunstige basis voor het ontwikkelen van vertrouwen in het groeiproces en de connectie met de baby. Een sterker beeld over de persoon die je graag zelf wilt zijn, helpt een veilige bedding te creëren. Een vertrouwen waarin je straks en ook nu al jouw kindje gaat ontmoeten. Een bewuste keuze om veiligheid in jezelf te ervaren, biedt je de mogelijkheid om alle onrust weerstand te bieden. Om in rustige zwangerschap te verkeren, mag het maanlicht je voorzien van kracht en zekerheid.

Een rustige zwangerschap voorop stellen

Het licht van de volle maan nodigt uit om een eigen veilige bedding te maken, door de aandacht te richten op wat hiervoor werkelijk belangrijk is. Energie hoeft niet verspilt te worden door de aandacht op zorgelijke gedachten te houden. Koester jezelf in het (denkbeeldige) maanlicht en alles mag als vanzelf van je afvallen. Namelijk, het licht geeft je zekerheid, vertrouwen en de gelegenheid om te baden in kalme sereniteit. Je creëert zo een eigen rustige en vertrouwde omgeving, waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. In het licht van de maan dat reflecteert met de kalmte in jezelf geeft dit ruimte om te ontspannen en werkelijk een rustige zwangerschap mogelijk te maken.

Kiezen voor rust en vertrouwen

De volle maan mag een uitnodiging zijn om even de boel de boel te laten en jezelf vooral de kans te geven om van je zwangerschap te genieten. In rust richt je je aandacht op het creëren van een realiteit in een realiteit. Hierdoor komt een kalme overtuiging tot stand dat alles ook in vertrouwen en stabiliteit ervaren mag en kan worden. Zo gedijt een rustige zwangerschap vanuit een bewuste keuze om jezelf deze ervaring te gunnen. Het licht van de volle maan dient als een warme deken, waardoor alles zacht en ontspannen wordt. Er even niets anders telt, dan enkel in stilte bij jezelf te zijn en te genieten van koesterende aanwezigheid. Zowel van jezelf als van het kindje dat in je buik is genesteld.

Prioriteit erkennen

Voor een rustige zwangerschap is het belangrijk om ook in onzekere tijden of situaties dicht bij jezelf te blijven. Het maanlicht van de volle maan in mei haalt je weg bij alles wat afleidt of verontrust. Zo blijft je aandacht gericht op wat er werkelijk toe doet, namelijk het vertrouwen in jezelf als voornaamste prioriteit. Dit mag je stellig voorop stellen, zodat je de optimale zorg kunt bieden aan je kindje. Alsnog is er zo kalmte in onrust en dit kun je zelf heel goed creëren, door hier bewust voor te kiezen. In zachtheid tot jezelf komen en werkelijke ontspanning voorrang geven op enige verwarring van buitenaf. Laat het maanlicht een teken zijn om hier telkens werkelijk opnieuw voor te zorgen, zodat je alsnog in stille zekerheid kunt bewegen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Dilation

Dilation

VERRUIMING BOOMMAAN – COLD MOON 22 december 2018 - 18:50 uur Dilation Deze volle maan biedt je de mogelijkheid om nog verder te komen op het pad van...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin3