Home » Blog » Volle Maan » Innerlijk moederschap: Volle Maan Juni 2020

Innerlijk moederschap: Volle Maan Juni 2020

door | 4 jun, 2020 | Volle Maan

Innerlijk moederschap: Volle Maan Juni 2020

Volle maan 05 juni 2020 – 21:12 uur – voor vrouwen met een kinderwens brengt deze volle maan berusting door contemplatie. Waar alle onrust van buitenaf kan overweldigen, ervaar je steeds meer de beweging naar binnen. Er is nu geen duidelijkheid, waardoor alles onzeker aanvoelt. Er is niemand anders meer dan jezelf om werkelijk op terug te vallen. Een loslaten van stress en irritaties wordt gevraagd. Hierbij zak je met een krachtige uitademing weg in een innerlijke wereld van rust en bezinning. Sta jezelf toe los te laten wat je vast wilt grijpen of naar wilt uitreiken. Het idee van verlossing buiten je mag je laten gaan, waardoor in zekere zin de bodem onder je vandaan verdwijnt. Uiteraard kan dit ergens zeker beangstigend aanvoelen, echter geeft een daadwerkelijke overgave juist eerder troost en compassie. Een heus vangnet, dat je naar een innerlijk veld van harmonie brengt. Innerlijk moederschap wordt zo geboren.

Volwassen ontwaken in moederlijke energie

De mensheid als geheel is op dit moment aan het ontwaken. Het collectief bewustzijn beweegt ergens nog vanuit kinderlijke angstperspectieven. Er mag in eigen kracht en autonomie gestapt worden. Dit stelt namelijk in staat om bewust overwogen en daadkrachtige keuzes te maken. De gevoelswereld mag hierin groeien naar een volwassen bewustzijn, opdat elk mens een volwaardig leven kan leiden. Hiervoor is het nodig om eerst kinderlijke emoties en pijntriggers te erkennen, troosten en te helen. Voor veel vrouwen dient de volle maan van juni wederom als uitnodiging. Namelijk om werkelijk diep in henzelf gewaar te worden welke gevoelens nog aandacht verlangen. Door een overweldiging aan emoties te durven toelaten, kun je hierdoor heen ademen en het tot volwassenheid brengen. Het helpt om het te beschouwen als een geschenk, eerder dan een onoverkomelijk angstige lading. Innerlijk moederschap komt voort uit het in balans brengen van de eigen gevoelswereld.

Eerst je eigen moeder zijn (innerlijk moederschap)

Elke vrouw heeft een innerlijk moederschap, een natuurlijke uitdrukking en beleving van hoe je als moeder wilt zijn. Voordat je werkelijk dit kunt uitdragen, is het nodig om deze energie eerst in jezelf op te wekken. Je mag immers eerst je eigen moeder zijn, om zo onverwerkte ervaringen uit het opgroeien een plek te geven. Werkelijk loskomen van aangeleerde verwachtingen, die je in een kinderlijke gevoelswereld en afhankelijkheid houden. Vaak gebeurt dit onbewust en heb je niet door hoezeer dit nog doorwerkt in je handelen of manier van reageren. Om werkelijk in je eigen autonomie te stappen en bewust jouw eigen realiteit te kiezen, mag dit eerst volwassen worden. De volle maan van juni 2020 nodigt je uit om jezelf hieraan over te geven. Eerder jezelf te durven onderdompelen in plaats van te blijven spartelen. Juist om te ontdekken wat met compassie en zelfzorg geheeld mag worden.

Van binnenuit tot buiten verwezenlijkt

Een koestering van de eigen gevoelswereld, een aan de hand nemen van jouw eigen innerlijk kind dat je aandacht nodig heeft. Eerst vanuit volwassen begeleiding deze kinderlijke gevoelselementen helpen opgroeien, om tot rijping te komen. Als gevolg zul je bemerken dat je stabieler wordt en minder zorgelijk alle overweldiging nog jouw pad laat bepalen. Van binnenuit ontstaat harmonie, balans en stabiliteit, waardoor alles van buitenaf geen kans meer heeft om je van slag te brengen. Een zachte, moederlijke vertroeteling en vastberadenheid kan zo in jezelf ontwikkelen, precies zoals innerlijk moederschap natuurlijk bij jou hoort. En wat je vervolgens door mag gaan geven aan het kindje, waarvan je werkelijk moeder zult zijn. Ergens zeker als bijdrage aan het in volwassen kracht brengen van het collectief bewustzijn. Maar voornamelijk voor jezelf om eigen rust en autonomie in jezelf te ontdekken om jouw persoonlijke dromen te kunnen vervullen.

In jezelf rust en harmonie vinden

De energie van de volle maan van juni 2020 toont je hoe het veilig kan zijn om in gevoelens weg te zakken. Niet langer meer een vechten met wat buiten jezelf verwarrend aanvoelt. Eerder juist ervoor kiezen om in stilte bij jezelf te komen, om zo in balans te brengen wat om aandacht vraagt. Zo ontwikkel je het innerlijke moederschap en brengt vrouwelijke energie stabiliteit en bewustwording rondom keuzes. Een houding in volwassen vrouw zijn, die het uitnodigen van jouw wenskindje zal katalyseren. Doordat je deze moederlijke en innerlijk volwassen energie gaat uitdragen, word je een aanlokkend baken als aanstaande moeder. Gun jezelf het geschenk om diep naar binnen te keren, voor het verbinden met innerlijke rust en harmonie. De volle maan geeft hiervoor de uitnodiging, zodat je dichter bij je innerlijk moederschap komt. Om zo de moeder te worden, die je diep van binnen wenst te zijn.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Dilation

Dilation

VERRUIMING BOOMMAAN – COLD MOON 22 december 2018 - 18:50 uur Dilation Deze volle maan biedt je de mogelijkheid om nog verder te komen op het pad van...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin