Home » Blog » Volle Maan » Innerlijk Weten: Volle Maan September 2020

Innerlijk Weten: Volle Maan September 2020

door | 1 sep, 2020 | Volle Maan

Erkenning van Innerlijk Weten: Volle Maan September 2020

Volle maan 02 september 2020 – 07:23 uur – de volle maan van september luidt een tijd van innerlijk bewustzijn in. Waar we in eerdere maanden nog werden afgeleid door vastgeroeste overtuigingen of bepalingen, verandert dit in de komende periode. Vanaf september laat geen haar op je hoofd zich nog overtuigen van een andere waarheid dan die in jezelf draagt. Elke cel in je lichaam laat van zich horen en je in de juiste richting bewegen. Je focus zal veel sterker liggen bij wat waardevol bijdraagt aan jouw eigen levenspad. De weg naar binnen is aanvankelijk afgelegd en een versterkt innerlijk weten voedt nu wat in jou geboren wil worden. Een doortastend kiezen voor hetgeen er werkelijk toe doet, dient zich aan. Een mogelijkheid om voorbij te gaan aan beangstigende gedachten en verblijdend de blik te richten op een eigen verkozen werkelijkheid. Deze volle maan moedigt aan om tot integratie.

Innerlijk weten wordt erkenbaar

Deze volle maan triggert een uitnodiging om waardering te geven aan het eigen innerlijk weten. Hiervoor mag de aandacht nog sterker naar binnen worden gericht. Waar hier al enige oefening aan vooraf is gegaan, wordt dit nu verder bekrachtigd. Door dichtbij jezelf te zijn, in oprechte waardering voor wie je bent, komt de stroom van innerlijk bewustzijn op gang. Stilstaan bij je eigen verhaal, jouw unieke levensweg, mag immers erkend en bewonderd worden. Nodig daarom, in het licht van de volle maan, jezelf uit voor een diepe bewuste ademhaling van zorg en compassie. Dit mag helemaal naar je hart stromen en gevuld met volledige waardering voor wat jouw waarheid je vertelt. Adem diep in voor realisatie in erkenning van het eigen innerlijk bewustzijn. Elke emotie is hierbij welkom zijn en voel deze in zachtheid voorbijkomen. Dit maakt immers schoon wat nog hier nog op rust.

Jezelf vooropstellen

Door te verbinden met innerlijk weten en bewustzijn, geef je eenvoudiger grenzen van zelfbehoud aan. Namelijk, wanneer de aandacht buiten jezelf gericht is, krijgen indrukken veel meer kans om je denken en gemoedsrust te beïnvloeden. Je belandt vanzelf in verwarring binnen een waarheid, die niet vanzelfsprekend aansluit bij wat je zelf gelooft of nodig hebt. Juist wanneer je de bewuste beweging maakt, komt meer authenticiteit op gang. De volle maan nodigt uit om vooral bewust je eigen unieke energie in te ademen, waardoor de verbinding met het innerlijk weten kan worden gelegd. Je mag jezelf en je eigen visie en gedachten vooropstellen en hier compassie en waardering naar toe ademen. Dit verhoogt je energie en bewustzijn, zodat duidelijker wordt wat je werkelijk wenst. Erkenning voor wie je werkelijk bent, in alle pracht en strubbelingen, is waar de nadruk met deze maanenergie op mag worden gelegd.

Kom tot actie vanuit zelfwaardering

Deze periode maakt het mogelijk om werkelijk dichterbij zelferkenning en innerlijk weten te komen. Het wordt hierdoor des te eenvoudiger om uiteindelijk actie te gaan ondernemen voor het najagen van je dromen. Ook het vervullen van langgekoesterde verlangens krijgt prioriteit en zal meer naar de oppervlakte kunnen komen. Alles wat mogelijk langere tijd ondergesneeuwd is geweest, ligt meer binnen handbereik als je werkelijk voor jezelf kiest. Zelfwaardering mag meer aandacht krijgen, voor erkenning van jouw innerlijke gevoelens en capaciteiten. Dit is de eerste stap richting meer zelfbehoud. Het brengt een diepere toewijding om nu werkelijk die dingen te gaan doen, die mogelijk al zolang wachten. Het inademen van je eigen energie wekt het bewustzijn over zelfwaardering en vervolgens wordt het eenvoudiger om werkelijk jezelf voorop te stellen. De volle maan van september geeft ruimte tot connectie met je innerlijk weten en bewustzijn met realisatie vanuit compassie.

Verbinding met innerlijk weten

Om te verbinden met innerlijk weten is erkenning van jezelf nodig. Als het moeilijk is om jezelf te waarderen, dan blijf je oplossingen buiten jezelf zoeken. Waardoor enkel meer verwarring ontstaat, doordat hetgeen je vindt mogelijk niet in lijn is met wat je werkelijk verlangt. Er is een bewuste keuze nodig om bij jezelf te komen en in zachte inademing jouw eigen energieflow toe te laten. Vanuit je eigen innerlijke veilige rust volgt dan vanzelf de verbinding met het innerlijk weten. Je bewustzijn komt tot bloei en dit versterkt wederom hoe je over jezelf denkt en welke gevoelens je over jezelf toelaat. Laat je zeker aanmoedigen door de energie van deze volle maan, om nog dichter bij het verwezenlijken van je dromen te komen. Alles mag nu tot uiting komen en een weg tot realisatie vinden. Een mogelijkheid waarop mogelijk lang is gewacht en wat alle kans van slagen heeft.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin