Home » Blog » Volle Maan » Kans of Verandering: Volle Maan Oktober 2020

Kans of Verandering: Volle Maan Oktober 2020

door | 1 okt, 2020 | Volle Maan

Kans op verandering: Volle Maan Oktober 2020

Volle maan 01 oktober 2020 – 23:06 uur – een tijd die kans op verandering biedt. De energie is voelbaar aan het stijgen en luidt daarmee een periode in van grootschalige verandering. Alhoewel er veel onrust heerst, biedt de volle maan van oktober ondersteuning om het hoofd koel te houden. Om in alle verwarring en onrust focus te houden op waar je zelf naar toe wilt, is innerlijke tevredenheid noodzakelijk. Laat je niet afleiden door de ontwikkelingen of emotionele instabiliteit die je bij anderen ervaart. De aandacht mag geheel gericht blijven op de eigen groei en bewustzijnsverruiming. Zonder dat je je voor alles hoeft af te sluiten, doe je er goed aan om je niet zozeer door indrukken te laten beïnvloeden. Iedereen heeft hierin een eigen pad te bewandelen en je aandacht mag hierin op jezelf liggen. In oktober toont een verruimd beeld aan mogelijkheden, die zichtbaar worden.

Kans op verandering vanuit bewuste focus

Het pad ligt vrij om goede stappen in een zelfverkozen richting te zetten. De energie van de volle maan op de eerste dag van oktober brengt een bewust overzicht aan mogelijkheden. Het beeld mag namelijk worden aangescherpt. Onder meer over waar je heen wilt, waar je voor staat en welke kans op verandering je hierin kunt aangrijpen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om bewuste keuzes te maken en focus te houden op gestelde doelstellingen. Zelfs nu veel dingen in elkaar lijken te storten, ontstaat er eveneens een veld aan nieuwe kansen. Situaties die eerder nog sluimerend in de wacht stonden, krijgen nu ineens vrij spel. Ook zaken die nog niet zichtbaar waren of als potentiële paden werden getoond, komen nu in je blikveld. Door hier handig op in te spelen, kun je je voordeel behalen en werkelijk vooruitkomen. Langzaam beweeg je zo zonder veel moeite in een bepaalde richting.

Kansen grijpen bij aandienen

De volle maanenergie nodigt uit om waakzaam te zijn en je kans op verandering te grijpen, zodra deze zich aandienen. Het is daarbij belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en zorg te bieden aan je emotionele gemoedsrust. De afleiding hoeft hierbij niet langer meer een aanleiding te zijn voor een verwijdering tot jezelf. Het werk dat de afgelopen maanden reeds is gedaan, draagt immers bij aan een stabielere zelfovertuiging. Hierdoor raak je minder snel van streek door veronderstellingen om je heen en blijf je juist krachtiger bij je eigen belang. Vervolgens navigeer je eenvoudiger door de onrustige energie van dit moment. En je blik blijft gericht op het pad dat je wilt bewandelen. De mogelijkheden dienen zich daarbij onmiskenbaar voor je aan, zodat je bevestigd wordt van de juiste aanpak. Een stabiele innerlijke kern geeft je overzicht en helpt bij het bepalen welke opties juist voor je zijn.

Koesteren van hartverlangen

Zelfs als je je geraakt voelt door de verwarring of onrust om je heen, kom je snel weer tot jezelf. De energie van de volle maan geeft je de aanmoediging om telkens weer naar binnen te keren, komende periode. Je kunt heel eenvoudig je ogen even sluiten, diep inademen en je aandacht richten op zelfzorg voor je hartchakra. Bewust toeademen helpt om hier rust en zekerheid te bewaren, juist omdat je jezelf dusdanig vooropstelt. Je zoekt zo de innerlijke berusting op die leidend zal zijn in de richting die je in mag gaan. Je prioriteit ligt hier verscholen en een duidelijke verbinding met je hartverlangen geeft koers aan voor de komende tijd. Alle ruis van buitenaf heeft zo een stuk minder vat, waardoor je telkens een stukje verder komt, richting je focuspunt. Een uitdagende maand vol rumoer, maar ook voldoende kans op verandering om hier gestaag doorheen te komen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin