Home » Blog » Volle Maan » Purity Revealed

Purity Revealed

door | 28 jun, 2018 | Volle Maan

ZUIVERHEID ONTWAAKT

STRAWBERRY MOON – BLOEMMAAN

28 juni 2018 – 06:54

Purity Revealed

Juni kent een ingrijpende energie, die menigeen doet afvragen wat er allemaal gaande is. De Volle Maan op het einde van de maand kent hierin een krachtige afsluiting. Het zal voor iedereen duidelijk worden waar de eigen prioriteiten liggen en hoe een eigen weg verder vervolgt kan worden.

In het beeld dat ik krijg, zie ik een persoon met een trippelende beweging achteruitlopen, haar armen voor haar uitgestrekt, van iets weglopen. Ze oogt overstuur en komt op een bepaald punt tot stilstand, waarbij ze doelbewust een halt toeroept aan hetgeen haar emotioneel overweldigt. Ze bepaalt voor haarzelf dat het genoeg is, ze kan zo niet langer verder. Dit is niet wat ze nog langer wil toelaten. Alle input laat ze voor wat het is: ideeën, overtuigingen, indrukken van anderen. Het is niet iets waar zij zelf nog iets mee kan doen. Het is niet goed voor haar. Ze begrijpt de logica waarmee anderen haar proberen te overtuigen, maar het is niet wat waar is voor haar. Ze wil alle ruis, alle vermoeidheid, alle verwarring bij haar weghalen. Het is niet van haar en zij hoeft hier niks mee.

De praat mag aan iemand anders gericht worden, want zij wil niet meer horen. Het is het aloude verhaal van beïnvloeding, theorieën en voorwendselen waar zij niet langer meer in mee wil gaan. Het heeft geen boodschap meer aan haar, het is bekend en leidt tot niks vruchtbaars. Zij wil vrij zijn, bij haar eigen gedachten blijven, trouw aan wat bij haar hoort. De ruis mag stil worden, mag een ander vinden om te overtuigen. Zij zal niet meer luisteren, enkel nog voelen wat waar is over haar. Ze maant anderen nu tot zachte stilte, waar eerder haar het zwijgen was opgelegd. Geen onnodige input meer, enkel nog haar eigen waarheid. Niet meer zorgen en meeleven met anderen, maar leven voor haarzelf, naar eigen beeld. Vrolijk draait ze weg en huppelt ze onbelast, waarbij ze vreugde herkend in elke stap die ze kan zetten.

De Volle Maan nodigt uit om werkelijk te zien wat van jou is en wat van een ander. Welke handelingen, acties en reacties horen bij jou, zijn jou eigen en welke heb je aangeleerd, overgenomen, eigen gemaakt in vergelijking met anderen?

  • Waar liggen jouw eigen principes, ideeën en stappen?
  • Waar ben je het wel mee eens en waar kun je jezelf alsnog niet in herkennen?
  • Wat zijn de gevolgen als je leeft als een ander en je eigenheid verloochend?
  • Wat gebeurt er en hoe gaat men met je om?
  • Wat is hierin jouw rol, jouw houding, jouw aandeel en wat mag je hiervan weer terugdraaien?
  • Wat mag worden losgelaten van hetgeen je hebt herkend als niet toebehorend aan wie jij werkelijk bent?

Hoe heeft het je laten voelen over jezelf en hoe kom je weer met jezelf in het reine?

De Volle Maan nodigt ook uit om compassie voor jezelf te voelen in dit intense proces van desillusie. Je zult sterker kunnen gaan herkennen wat waar is voor je en wat je wordt wijsgemaakt om te geloven. Hierin zul je fouten hebben gemaakt in de tijd hiervoor en nu is het moment aangebroken om hier korte metten mee te maken. Oude verwarring en onzekerheden mogen plaats maken voor duidelijkheid, heroverwegingen en herstel. Jijzelf kunt hier duidelijkheid in verschaffen, door een halt te roepen aan chaos, mooi praat en hersenspinsels. Durf grenzen te zetten, die ruimte bieden voor jouzelf om helder te zien wat betrouwbaar is om te geloven. Over jezelf en over wat anderen je tonen. Tot hier en niet verder. Jij mag de teugels weer in handen nemen en beslissen welke koers je leven neemt. Weg uit de vertwijfeling en verzinsels. Toon daadkracht, resolutie en tevens compassie, vergeving en zachtheid voor jezelf. Alles oud mag nu verdwijnen, zodat iets nieuws in volledige schoon-heid mag verschijnen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin