Home » Blog » Volle Maan » Revelation in Awareness

Revelation in Awareness

door | 9 jul, 2017 | Volle Maan

OPENBARING IN BEWUSTWORDING

BUCK MOON – PLANTMAAN

9 juli 2017 – 06:08:31

Revelation in Awareness

Zondag 9 maart is het weer volle maan. Ook dit keer heb ik gekeken wat de energie van deze maan brengt en waarbij deze ondersteuning biedt.

In het beeld dat naar voren komt, zie ik een persoon die heel bewust bij zichzelf realiseert dat hij niet langer meer door kan lopen op het pad dat hij voorheen altijd gegaan is. Waar hij voorheen met energieke moed en toewijding bleef geven in de veronderstelling de gewenste resultaten daarmee te bereiken, doorziet hij nu de illusie hiervan. De daadwerkelijke uitkomst, i.e. een weg-zijn bij zichzelf, een aan energie en vreugde leeglopen, niet erkend of gewaardeerd worden in wat door hem gegeven wordt, ‘slaat’ hem haast voelbaar in zijn gezicht. Hij kan zichzelf niet langer meer wijsmaken dat deze manier van handelen de juiste vertegenwoordiging is van wie hij is, aangezien hij zichzelf niet herkend in hetgeen wat naar hem terug wordt geprojecteerd.

Letterlijk brengt dit besef de persoon nu tot stilstand; een doorlopen op de oude manier volstaat niet meer. Er wordt een bewuste keuze gemaakt om te stoppen met het betreden van deze weg en ik zie de persoon een kwartslag draaien en doelgericht weglopen, een nieuwe weg inslaan. De emotie van verlies, twijfel, onzekerheid is bovendien reeds helemaal verdwenen en er is geen enkele aarzeling om nu iets geheel anders te doen.

De persoon kan simpelweg niet langer meer de rol vervullen die hij al zo lang heeft aangenomen. Het is een manier van ‘zijn’ van het verleden, en nu kan de persoon, door al het werk dat is verricht, in een nieuwe levensfase stappen. Een geheel nieuwe persoonlijkheid, een manier van ‘zijn’, mag worden aangenomen en hiervan uit volgt een handelen op natuurlijke wijze door het maken van nieuwe keuzes. Ik zie dat de persoon ook niet langer meer geraakt is door wat anderen als waarheid over hem heen proberen te zetten, hem proberen te overtuigen van wie hij is op basis van hoe zij hem zien en kunnen begrijpen of nodig hebben. Het gevecht hierover is gestreden en heeft geen vat meer op hem, hij kan het nu gemakkelijker van zich af laten glijden. Het komt niet meer binnen op ingangen van verdriet, teleurstelling, vertwijfeling; hij heeft deze delen in zichzelf weten te helen wat hem in staat stelt trouwer te blijven aan hoe hij zichzelf ziet en weet hoe hij is. Hij richt hier niet langer zijn aandacht op, maar juist eerder op hoe hij zichzelf en beter nog wat hij vóór zichzelf wenst te ervaren.

Deze Volle Maan nodigt uit tot het accepteren van jezelf; van wat jij weet dat wel voor je werkt of juist niet langer nog hoeft te worden meegedragen. De ruis die anderen in je denken brengen, heeft niet langer meer die uitwerking op je. Er is geen probleem meer, geen twijfel over jezelf, geen onduidelijkheid over keuzes, wanneer je trouw kiest voor je eigen beeld over jezelf. De maan zal helder maken welke zaken in je leven, i.e. omstandigheden, personen, eigen patronen in handelen en reageren, niet langer meer een rol spelen. De moeite die het je heeft gekost om dit vast te houden, het te voeden en levend te houden, is simpelweg op. Je hebt er de energie niet langer voor, wat een teken is dat het af is; het mag worden losgelaten. Je bent het ontgroeit.

Het vraagt mogelijk een krachtige draaiing in je denken om het ook daadwerkelijk los te laten, om te voorkomen dat het je aandacht alsnog weer opvraagt. Maar de maan zal hierbij helpen om resoluut deze drastische, doch lang verwachte en verlangde verandering in je leven aan te brengen. Het moment is aangebroken waar zo lang al naar toe is gewerkt. Het oude kan nu daadwerkelijk worden losgelaten. Echter niet meer in strijd of met gemengde gevoelens: het gevoel is verwerkt en nu ben je vrij om deze verandering in je leven aan te brengen; werkelijk de persoon te gaan zijn die jij wilt zijn, zijn zoals jij bent. Los van invloeden van het verleden; de belasting hiervan is verdwenen. De aantrekkingskracht hiervan neemt steeds verder af.

Een nieuwe levensfase, zelfs een geheel nieuw leven wacht en de Volle Maan brengt de energie, de moed en de ondersteuning om dit nu te verwezenlijken. Een nieuw leven naar eigen verlangen en volbrenging van langgekoesterde dromen. Een daadwerkelijk uitdragen van jouw unieke en persoonlijke kenmerken. Niet langer gericht op een ander, maar zoals het natuurlijk voor jezelf voelt. De maan zal helpen het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Volharding in Transformatie

Home Stretch

LAATSTE LOODJES BLOEDMAAN – COLD MOON 3 december 2017 16:48 Home Stretch Alweer de laatste Volle Maan van het jaar en het belooft een intense...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin