Home » Blog » Volle Maan » Verruiming van perspectief: Volle Maan Oktober 2020

Verruiming van perspectief: Volle Maan Oktober 2020

door | 31 okt, 2020 | Volle Maan

Verruiming van perspectief: Volle Maan Oktober 2020

Volle maan 31 oktober 2020 – 15:51 uur – een tweede volle maan in oktober brengt vernieuwing en verruiming in perspectief. Veel zwangere vrouwen zullen deze periode de behoefte ervaren om zich terug te trekken uit de drukte om hen heen. Je mag jezelf een moment gunnen om de aandacht meer op jezelf te richten en wat minder op wat er buiten je plaatsvindt. Het mag even allemaal wat minder belangrijk zijn, dan enkel jouw eigen welzijn. Een aangewezen tijd om even de boel de boel te laten en juist eerder tot jezelf te komen. Ook vrouwen met een kinderwens zullen deze roep herkennen en zich even willen losmaken van alles dat afleidt. Waar buiten veel lawaai en rumoer plaatsvindt, mag gehoor worden gegeven aan het verlangen om juist tot stilte te komen. Alle antennes mogen even naar binnen worden gehaald om rust en ontspanning in jezelf te vinden.

Verruiming van perspectief verwelkomen

Waar de weg naar binnen mag worden geleid, ontvouwt zich vervolgens verruiming in perspectief. De energie van deze volle maan belooft vernieuwde inspiratie en bemoediging om verlangens uit het hart tot manifestatie te brengen. Je doet er goed aan om werkelijk even rustmomentjes in te plannen. Leg je hand op je hart en verbindt met wat hier aan verlangen schuilt. Hoe kalmer je zult zijn, des te luider zul je je hart kunnen horen spreken. Bovendien ervaar je hoe alles precies juist zal verlopen, juist als je in vertrouwen durft te blijven. Alles wat vanuit het hart komt, zal bijdragen aan nieuwe inzichten. En tevens een waardevolle en vreugdevolle aanmoediging bieden om te ontvangen wat ervaren wil worden. De energie van deze volle maan geeft een rotsvast vertrouwen en vermogen om te geloven dat alles mogelijk is. Vooreerst dient de aandacht daadwerkelijk gericht te blijven op dit verlangen.

Voorrang geven aan wat telt

Een nieuw blikveld kan gerealiseerd worden, als je dichtbij jezelf durft te komen. Je mag voorrang geven aan jezelf en vooropstellen wat belangrijk is voor jou. Het is een uitnodiging om nu alle ruis te laten voor wat het is. Je focus mag namelijk gericht worden op ontvangen wat je toekomt. Ga bij jezelf na wat dit zal zijn, als je werkelijk kunt openstellen voor het idee van ontvangen. Wat wil je dan graag op dit moment ervaren? Wat mag zich nu in je leven aandienen? Als alles wat hier voor zat er simpelweg niet meer zou zijn? De energie van deze tweede volle maan in oktober geeft verruiming in perspectief, waardoor je nu door lagen heen zult kunnen kijken die voorheen verhulden. Kiezen voor jezelf en werkelijk jouw verlangen voorrang geven, maakt het mogelijk om even voorbij aan obstakels te zien. Wat mag vanuit oprechte liefde voor jezelf ontstaan?

Verruiming van perspectief ervaren

Door je met je hart te verbinden, geeft deze volle maan je de gelegenheid om de verruiming van perspectief te ervaren. Je luistert immers beter naar de boodschap die hierin verscholen ligt. Waardoor dit kans geeft om even meer bewustzijn over jezelf en je verlangens te verkrijgen en het als nieuwe mogelijkheid te ervaren. De keuze om meer met jezelf te verbinden en jezelf te waarderen, brengt verruimde mogelijkheden voor je mee. Je ziet welk pad je mag gaan en hoe hier nauwelijks nog een belemmering voor ligt. Koester jezelf in het licht van de volle maan en ontdek wat zich aan je wil openbaren. Wat is het verlangen dat geleefd wil worden? En waar liggen de kansen om dit tot werkelijkheid te maken? Het eren van het eigen hart zal hierin leidend zijn. Adem diep naar het hart en je verlangens rondom je zwangerschap of kinderwens worden meer kenbaar.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin