Home » Blog » Volle Maan » Volharding in Transformatie

Volharding in Transformatie

door | 16 okt, 2016 | Volle Maan

Hunter’s Moon – Jachtmaan

16 oktober 2016 06:25:07

PERSEVERENCE – VOLHARDING

Waar je in de periode rond de vorige maan nog door de verschillende fases van oogsten bewoog, treed nu de mogelijkheid aan om daadwerkelijk te beginnen met manifesteren. Een nieuwe stap dichter bij het volbrengen van je doelen, het bereiken van je dromen.

Al zo ver gekomen

De vorige maan nodigde je uit om in jezelf te voelen in hoeverre je open kon en durfde te staan voor het erkennen van je echte verlangens en wie je werkelijk bent. Het heeft je ruimte geboden om steeds beter in te zien wat jouw eigen unieke en bijzondere vaardigheden en kwaliteiten zijn, wat jou tot JOU maakt. Waarschijnlijk heb je hiervoor steeds meer waardering kunnen voelen en oude angsten, onzekerheden of gevoelens van afwijzing hierover langzaamaan kunnen loslaten. Zo kan het alsmaar beter deel worden van de nieuwe innerlijke natuur, die je je nu eigen mag gaan maken, zonder je nog zo zeer gehinderd te voelen door eerdere weerstand.

Transformatie vervolgt

Met deze Volle Maan word het nog krachtiger. Het vernieuwde, of beter gezegd herwonnen, besef van eigenwaarde wat thans is verankerd in je energiesysteem verlangt nu om actie. Je mag nu gaan kijken naar wat je werkelijk wilt gaan leven. Waar KIES jij bewust voor? Wat wil je in je leven gemanifesteerd zien de komende tijd? Op gebied van werk, gezin, woonsituatie – hoe zie je dit het liefst voor jezelf vormgegeven? Nu je dichter bij je ware IK bent gekomen, zul je bemerken dat het steeds lastiger wordt om delen in je leven te vervolgen volgens de ideeën van anderen. Oud gewortelde, voor bepaalde leefpatronen werken simpelweg niet meer voor je. Steeds sterker zul je de neiging voelen om hierin wijzigingen aan te brengen en zelf kordaat en daadkrachtig stappen zetten om de veranderingen te realiseren. Afleiding is gewoonweg minder verleidelijk.

De focus zal sterker zijn, evenals de drang om concreet stappen te zetten in de richting die JIJZELF verkiest. De transformatie richt zich nu meer op wat jij wilt en bepaalt. Het leid je weg van de overtuiging rekening te moeten houden met anderen of dienstbaar te zijn op een manier die eigenlijk (on)gemerkt ten koste gaat van jouzelf: het gaat nu even meer over wat WERKELIJK goed is voor JOU; dit wordt een bewuste keuze.

Bekijk in je diepste gevoelens wat jij nu daadwerkelijk wilt leven en ervaren en bedenk vervolgens doelgericht stappen om dit te verwezenlijken. Je maakt je zo los van oude gedachtepatronen en levensovertuigingen. Je ervaart mogelijk een geheel nieuwe manier van naar dingen kijken en een standvastiger gevoel van resolute besluitvorming. Net of alle storende gedachten die je hier eerder van wegleidde nu steeds minder vat op je hebben. Door je te richten op jezelf, op jouw verlangens, zul je ook duidelijker en effectiever jezelf kunnen verwoorden en uitdrukken om datgene gedaan te krijgen waar je recht op hebt. Het is nu ME TIME!

IK wil, IK realiseer!

Niet langer gefocust op angsten of input van anderen, maar juist op vervulling van eigen behoeftes.

Geniet van de steun die deze Jachtmaan geeft in het najagen van jouw dromen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Volle Maan April 2020

Disclosure

OPENBARING BLOEDMAAN – BEAVER MOON 23 november 2018 06:41 Disclosure Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin