Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan april 2019

Volle Maan april 2019

door | 18 apr, 2019 | Volle Maan

Volle maan april 2019

ROEP TOT VERVULLING

BLOEMENMAAN – PINK MOON

19 april 2019 – 13:12 uur

Call to Completion

De nieuwe volle maan van april kent vele gezichten. Toch zal elke weg die je bewandelt je dichterbij jezelf brengen. Je verlangen kent geen grenzen meer en wil begrepen worden. Er is een nieuwe tendens gaande. Eén waarbij je nauwelijks nog kunt tegenhouden dat je richting geeft aan hetgeen je het meest dierbaarst is. Steeds verder zal dit je toewijding en commitment vragen. Een nieuwe stroom aan mogelijkheden zal zich verder bij je gaan aandienen, zodat je steeds meer duidelijkheid krijgt over waar je werkelijke passie ligt.

Onmiskenbare daadkracht

Een gedrevenheid zal zich van je meester maken, waardoor je stappen vergemakkelijkt gaan worden. Er wordt een beroep gedaan op je doorzettingsvermogen en je wilskracht om nu daadwerkelijk de veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Niets zal je hier nog verder van weg kunnen houden; er is geen stoppen meer aan. De roep tot vervulling zal door iedereen gehoord en begrepen worden, zelfs als je nog nauwelijks met je hartsverlangen bent bezig geweest.

Duidelijkheid ervaren

Een bevrijding van oude angsten en belemmeringen zit nu in het verschiet. Er komt een opstand tegen, zelfs een verwijdering van alles wat je niet langer dient. Waar je niet langer meer door wilt worden afgeleid. Je zult bemerken dat de energie sterk is. Deze zal hier een duidelijke invloed op uitoefenen, zodat je steeds verder vooruit zult kunnen gaan. Laat je daarom niet afschrikken door de gevoelens van twijfel en verwarring. Dit is enkel een teken dat het proces in werking is gezet. Er volgt iets anders, een nieuw pad waarin je zelf zult kunnen bepalen welke richting het op mag gaan. Je herkent de mogelijkheid die wordt geboden. Om het heft steeds meer in eigen hand te nemen en verzekerd te zijn van heuse vervulling van je dromen en wensen. Er kan nauwelijks nog iets zijn wat je hiervan wegleidt.

Van oud naar nieuw

Laat de energie van de volle maan je de weg tonen en je bijstaan in een vernieuwing van kracht en zelfstandigheid. De keuze ligt uiteraard bij jou, maar er kan veel moois je kant opkomen. Zeker als je open durft te staan voor het potentieel aan kansen om daadwerkelijk je ware natuur te leven. Keuzemomenten zullen zich voordoen. Tussen het oude, vertrouwde, doch onheuse uiterlijke vertoon en het stralend, bevrijdend delen van de echte waarheid over wie jij bent. Aan jou wordt de beslissing gelaten aan welke kant je wilt gaan staan.

Durf te voelen

De energie van deze volle maan rust zwaar op menig gekwetst hart. Het raakt stukken aan die je mogelijk liever niet zou opmerken. Toch zit hier juist de opheldering in waar je zelf al zo lang naar zoekt. Je zult in deze periode steeds beter weten waar je werkelijke aandacht ligt en hoe je dit voor je leven kunt realiseren. Wees alert op de signalen vanuit je gevoel. Je kunt zo steeds gemakkelijker bepalen wat nog voor je werkt. Realiseer je dat niet alles meer een waardevolle aanvulling zal zijn op je levenspad. Toch zijn er voldoende nieuwe aspecten die dit verlies voor je zullen verzachten. Alles heeft een bepaalde houdbaarheid en als iets af is, dan zal het vanzelf uit je leven verdwijnen. Echter hoeft dit geen schadelijke indruk op je achter te laten, zolang je maar begrijpt dat het een taak heeft volbracht.

Koester jezelf

Het nieuwe kan dan soepel en gemakkelijker je leven inwandelen en opnieuw een waardevolle bijdrage leveren voor zolang hier sprake van is. De kern ben jezelf en hier is goede zorg en attentie voor nodig. De volle maan vraagt van je om vooral liefdevol met je gevoelens om te springen en hier zorgzaam begrip voor op te brengen. Eenieder weet van zichzelf het beste wat bij je speelt. Enkel en vooral jijzelf kunt hierin de juiste mate van ondersteuning en aanmoediging bieden. Vanuit zachtheid en compassie volgt vanzelf al het moois dat in de eerstvolgende periode aan je zichtbaar gemaakt zal worden. Koester wat je verlangt en dit zal groeien als een heuse realiteit. Spring, speel en koester, het nieuwe wacht reeds op jouw betrokkenheid.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin