Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan April 2020

Volle Maan April 2020

door | 7 apr, 2020 | Volle Maan

Volle Maan April 2020 (Supermaan)

08 april 2020 – 04:35 uur

Volle maan april 2020 – relatie met jezelf. Deze nieuwe supermaan geeft ruimte voor zelfreflectie en biedt een mooie kans om diep in jezelf te raden te gaan. Waar de aandacht doorgaans zozeer naar buiten is gericht, mag deze nu werkelijk volledig naar binnen keren. Er is geen buiten, enkel nog een directe lijn met je eigen innerlijke gemoedswereld. Steeds meer naar binnen mag de beweging zijn, om te ontdekken wat hier wil worden aangeraakt. Als de aandacht immers altijd naar buiten is gericht, blijft een hoop in jezelf ongezien en ren je weg van wat hier om erkenning roept. Er is geen tijd, geen rust om hier werkelijk bij stil te staan. De volle maan van april 2020 roept op om hier nu verandering in aan te brengen. Je bent tot stilstand gebracht om zo op jezelf te worden teruggeworpen, uit bittere noodzaak omdat het anders gewoonweg niet ging lukken.

Verlichte waarheid van je pad

Een nieuwe kans dient zich aan om in jezelf te onderzoeken wat werkelijk waar is voor jou. Het oude is verdwenen en heeft nu geen vat op je. Durf jij jezelf open te stellen voor wat komen gaat? En wat heb jij hiervoor nodig? De volle maan van april 2020 schijnt op het pad dat voor je is uitgelegd. Het toont je welke weg je mag begaan. Maar durf je werkelijk al hierop stappen te zetten, met je voeten dit pad te betreden? Er is geen haast, geen dwang aanwezig. Enkel een uitnodiging om te gaan herkennen. Te zien wanneer het tijd is om je werkelijk voor dit verlichte pad open te stellen. Er worden vanzelf dingen verlicht, waar je eerder geen weet van had of durfde naar te verlangen. De energie van de volle maan van april 2020 biedt je de mogelijkheid om je hier bewuster van te maken.

Je relatie tot jezelf

Wat betekent deze periode voor je relatie met jezelf? Het biedt een uitstekende kans om bij jezelf stil te staan in hoeverre je werkelijk kiest voor hetgeen je gelukkig maakt. Zijn de dingen die je dag vullen telkens weer de bezigheden waar je hart naar uitgaat? Of is het eerder een plichtsmatig uitvoeren van vastgestelde taken? Nu alle vertrouwde bezigheden aan het wegvallen zijn, blijft er ruimte over om te bedenken wat nog meer mogelijk is. Welke nieuwe mogelijkheden dienen zich voor je aan, waar je eerder nauwelijks naar om hebt gekeken? Wat wil in je ontstaan en steekt nu boven alles uit om gezien te worden? De volle maan van april 2020 kent je deze periode van zelfreflectie toe. Door in verbinding met jezelf te komen, durft open te staan voor een nieuwe relatie met jezelf, wordt alles begrijpelijk.

Kiezen voor een nieuwe toekomst

De energie van de volle maan in april 2020 roept je op om met jezelf in beraad te gaan. Nu je aandacht werkelijk op jezelf te richten, zodat je met jezelf uit alle levensjaren koers kunt gaan bepalen. Welke ervaringen heb je gemist? Wat is niet geleefd, maar heeft wel zolang gewacht om alsnog een weg tot realisatie te vinden? Hoe wil jouw gevoel erkend en gedeeld worden? Door dit je raadgever te laten zijn, zal eenvoudiger duidelijk worden welk pad je voor jouw toekomst wilt gaan betreden. Het licht van de volle maan van april 2020 schijnt er reeds op om in jou het toelaten van een groter bewustzijn uit te nodigen. Je mag doorvoelen welke richting jouw leven kan nemen en in hoeverre je dit in eerbetoon aan jezelf nu wilt vormgeven. De uitnodiging om je eigen pad te wandelen wordt door deze supermaan belicht.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin