Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan augustus 2019

Volle Maan augustus 2019

door | 15 aug, 2019 | Volle Maan

PASSING THOUGHTS

STEURMAAN – STURGEON MOON

15 augustus 2019 – 14:31 uur

Vluchtige gedachten

Volle maan meditatie augustus 2019 – De volle maan van augustus kenmerkt zich door vruchtbare gewenning aan nieuwe leefpatronen. Er is veel werk verricht door diegenen die hebben durven openstaan voor vernieuwing, een andere manier van omgaan met eerdere beperkingen en reactiegewoonten. Nu is het tijd om hier de vruchten van te plukken. De volle maan nodigt uit om helemaal bij jezelf te komen, werkelijk te kiezen voor alles wat specifiek bij jou hoort. Afleiding hoeft niet langer meer de boventoon te voeren. Keer je rustig meer naar binnen, in de rust en stilte, om te ontdekken wat werkelijk roept. Niets buiten jezelf zal hierin de oplossing aanreiken. De aandacht mag meer naar jouw eigen keuze gericht blijven.

Wat oud is, mag gaan

Steeds beter realiseer je dat de oude manier van doen zal heengaan. Er wacht iets nieuws, iets beters. Lang verhoopt en nu staat het hier dichtbij, zomaar binnen handbereik. Een nieuwe daadkracht zal zich van je meester worden, als je werkelijk bereid bent om alles wat je weerhoudt, los te laten in je aandacht. Als je voelt dat iets je weghoudt van hetgeen je wil ervaren, train je hersenen dan om hier verder niet mee bezig te zijn. Juist het aandacht te geven, zorgt ervoor dat het levend blijft in je beleving. Als iets niet meer werkt of je onrustig maakt, weg bij jezelf, gun jezelf dan de ruimte om hier helemaal los van te komen.

Kies je gedachten

Kies er bewust voor om je aandacht op andere dingen te richten die wel goed voelen. Ban alles wat je niet meer wilt ervaren, uit je bewustzijn. Je hoeft hier enkel je aandacht voor te verplaatsen. Iets gaat niet weg als je er druk mee bezig blijft. Geef het geen enkele seconde meer van je tijd en het is al een stuk minder reëel in je belevingswereld aanwezig. Jij hebt zelf de kracht om bewust je gedachten te kiezen, zodat hier geen ruis meer in wordt toegelaten. Houd je denken schoon, door je focus te richten op wat waardevol voor je is. Wat roept om werkelijk gekoesterd te worden? Wat mag je voeden en steunen en aanmoedigen? In jezelf zitten waardevolle kenmerken die jou tot jou maken. De aandacht mag hier vanaf nu op gericht zijn, zodat dit in intensiteit toeneemt en zal stralen.

Geen tijd te verliezen

Realiseer je hoeveel tijd er verloren gaat, hoeveel energie verspilt, door telkens weer in hetzelfde patroon te zakken van eindeloos overpeinzen, herkauwen en verantwoorden van eerdere verdedigingsmechanismen. De volle maan van augustus vraagt van je om dit los te laten, het simpelweg te laten gaan, door je denken hier niet langer op gericht te houden. Dit patroon is oud, vermoeiend en doelloos. Er wacht iets veel beters als je toestaat dat je meer voor jezelf gunt dan wat vertrouwd is. Wat raak je kwijt door hier nog langer in door te gaan? Wat blijft in de wacht staan, waar je eigenlijk zo’n recht op hebt?

Geen gedachten in gevoel

Laat de energie van de volle maan van augustus je leiden naar een nieuwe manier van sturing. Gecentreerd van binnenuit, door uit het hoofd te gaan, gedachten te sussen en het hart de richting te laten aangeven. Het hoofd mag tot rust komen, hoeft niet langer meer de leiding te nemen. Het hart mag overnemen, steeds weer meer openen in gevoelens van rust en vertrouwen. De weg ligt open, als je deze zich aan je laat tonen. Sluit je ogen, sus je denken en ervaar. Je hoeft je enkel open te stellen voor de leiding die als vanzelf zal stromen en ontdekt zo waar je pad je heenleidt.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Heart’s Desire

Heart’s Desire

HARTENWENS JACHTMAAN - HUNTER'S MOON 24 Oktober 2018 - 18:47 uur Heart’s desires Een nieuwe volle maan wacht en biedt tal van mogelijkheden. Het...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin