Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan februari 2019

Volle Maan februari 2019

door | 19 feb, 2019 | Volle Maan

VERRIJZENIS

SNEEUWMAAN – SNOW MOON

19 februari 2019 – 16:53 uur

RESURRECTION

Februari kent een volle maan met een krachtige uitwerking. Alles wat je hiervoor nog tegenhield om werkelijk in eigen kracht te staan, zal met de opkomst van deze volle maan naar de achtergrond verdwijnen. Eén voor één zullen de lagen van vertwijfeling, verwarring en verdriet van je af kunnen vallen. Als je hiervoor de ruimte geeft. Laat het genoeg zijn, wat je weerhield van werkelijk in jezelf geloven en hier volop waardering voor te voelen. Er komt een tijd van komen en gaan, een afscheid nemen van alles wat niet langer meer bijdraagt aan je diepste verlangen om te kiezen voor wat belangrijk is voor jou.

Nieuwe wegen

Deze nieuwe volle maan geeft ondersteuning in het proces van loslaten en verder gaan. Je hoeft niet langer meer jezelf aan te passen aan de verwachtingen van anderen, voldoen aan een plaatje waarin jij jezelf niet herkent. Er komt een nieuwe periode aan, waarin alles steeds verder duidelijk wordt. Alle kleppen zullen van je ogen vallen, alles zal in waarheid aan je worden getoond en je zult niet anders willen dan te kiezen voor jouw eigen weg. Het is niet langer meer de moeite waard, al het oude zal mogen verdwijnen. Het is niet langer meer aan de orde om te proberen begrepen te worden, deel te zijn van een wereld die niet de jouwe is.

Last lossen

De volle maan nodigt uit om vreugdevol alle belasting van je af te laten vallen, er geen aandacht meer te geven, zodat het niet langer meer invloed op je heeft. Je mag laten geloven wat er wordt begrepen, hoe ontoereikend dit ook mag zijn. Meng je er niet langer meer in als iets waar je iets mee moet. Dit houdt je vast in een niet-realiteit, een beklemmende druk die niets met jou te maken heeft. Je mag terug naar jezelf, jouw innerlijke licht, je vreugde en je plezier. Met de aantocht van de lente wordt alles draaglijker en zal dit je steunen in het proces van terugkomen bij jezelf, wat wordt ingeluid door deze volle maan van februari. Je bent reeds begonnen en het zal nog verder grond krijgen. Richt je op wat jou vrolijk maakt, wat jou helpt te herinneren over wie je werkelijk bent en hoe je wilt zijn. Alle ballast mag worden afgelegd, het is niet langer belangrijk om je hier druk over te maken. Kies voor vrijheid, een bevrijding van onwaarheden. En leef vreugdevol in viering van jezelf. Laat dit je focuspunt zijn, het enige dat op dit moment belangrijk is.

De rijzende feniks

De maan in februari biedt je de kans om in compassie bij jezelf te komen. Erken wat is fout gegaan, maar laat het je niet langer meer in het verhaal houden. Alles heeft zich ontvouwen precies zoals dit nodig was, ook als dit niet is wat je zelf had gedacht. Er ligt nu een kans om helemaal los te komen van alles wat je eerder heeft klemgezet. Je zult als een feniks herrijzen uit de as van al wat is geweest. En niets zal je hier nog in kunnen weerhouden. De vlammen verbranden alles wat nog op je afkomt, zolang je durft vast te houden aan je innerlijk vuur, wat mag branden voor jezelf, als lichtstraal van waardering en eigenheid. Heel je hart en laat alles wat je niet langer meer dient, hierdoor niet meer bij je in de buurt komen.

Blij met jezelf

In rustige compassie voor en bevestiging van jezelf, zal niets meer je kunnen deren. Wat overblijft, mag mee. Wat af is, zal gaan. Een nieuw leven mag beginnen, één waarin jij zelf de regels bepaalt en de teugels in handen kunt nemen. Niet meer op de voorwaarden van anderen, maar op die van jezelf. Zonder strijd, angsten, schijn of veroordeling. Compleet bevrijd van alles wat eerder zo’n pijn heeft gedaan. De volle maan luidt een nieuwe periode in, van heling, berustende zelfacceptatie en vrolijke ervaringen. Laat dit nu je hoofddoel zijn en het zal allemaal beter gaan. Verrijs en geniet, het nieuwe wacht.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Disclosure

Disclosure

OPENBARING BLOEDMAAN – BEAVER MOON 23 november 2018 06:41 Disclosure Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin