Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan Februari 2020

Volle Maan Februari 2020

door | 8 feb, 2020 | Volle Maan

VOLLE MAAN FEBRUARI 2020

09 februari 2020 – 08.34 uur

Als ik afstem op de volle maan van februari 2020 dan voel ik een verschuiving. In stilstand word je de mogelijkheid gegeven om op een andere manier naar je leven te kijken. Als schermen schuiven verschillende beelden mogelijk aan je voorbij en bekijk je vanaf een afstand naar wat je getoond wordt. Onberoerd, doch betrokken laat je elk beeld tot je doordringen. Hoe is alles geweest? En wat gaat hiervan nog mee naar je toekomst? Dit zijn reflecties waar de volle maan van februari 2020 je voor uitnodigt. Een schouwspel waarbij je zelf mag reflecteren over voorbijgegane gebeurtenissen.

Kom in stilte tot jezelf

De afgelopen weken zijn intens en indrukwekkend geweest. Het nieuwe jaar heeft reeds zijn belofte waargemaakt en je continue met je neus op de feiten gedrukt. Een mogelijk pijnlijk proces om nog dichter bij je eigen waarheid te komen. En waarvan je nu de uitkomsten onder ogen moet komen. Een bedrukt gevoel overweldigt je wellicht, over hetgeen waar je geen grip op lijkt te hebben. Toch is dit enkel een aanname, een speling van je verbeeldingsvermogen. Juist in de diepte van deze intense emoties ligt de sleutel tot het ontrafelen van dit mysterie, waar nauwelijks een weg uit lijkt te ontdekken. Een gevoel van radeloosheid, uitvloeiend in doffe melancholie, geeft juist ruimte aan het gewaarworden wat werkelijk in jou mag ontstaan. Durf erin te zakken en wees in uiterste stilte bij jezelf.

Uit stof komt grond

De stilte die in de emotionele onrust te vinden is, brengt helderheid over waar je leven heen mag bewegen. De volle maan van februari 2020 geeft je kracht om werkelijk bij jezelf te raden te gaan hoe alles anders mag. Alles wat je altijd al had willen veranderen, krijgt nu grond om ook daadwerkelijk een weg tot realisatie te vinden. De energie van de maan nodigt je uit om de moed te bewaren, zodat je je gedragen voelt. Opnieuw kun je gevoed raken met frisse inspiratie. De verwarring die je mogelijk ervaart, zal uiteindelijk bijdragen aan een veel scherpere visie op wat je voor jezelf mag wensen. Je leert ontdekken wat niet langer meer voor je werkt en mag hierin ook duidelijk verandering gaan aanbrengen.

Bewogen tijden luiden verandering in

De volle maan van februari 2020 kenmerkt een periode van innerlijke spanning en beroering. Een worsteling met wat je altijd tegenhoudt om dichterbij je eigenheid te komen. Tevens een ergernis over hoe dit nog steeds ergens een rol blijkt te spelen, zal nu echter de knoop doen doorhakken. Het berusten in eerlijkheid over je eigen gevoelens, brengt je verlangens vanuit de grond naar de oppervlakte, waar het in het licht mag worden gezet. Je focus en aandacht zal vanzelf hieraan gegeven worden, zodat het in eigen tempo, rust en veiligheid tot bloei kan komen. Nu nog een tijd van bezinning, verwerking en groei, waarna iets anders tot uiting zal worden gebracht in de maanden die volgen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Disclosure

Disclosure

OPENBARING BLOEDMAAN – BEAVER MOON 23 november 2018 06:41 Disclosure Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin