Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan januari 2019

Volle Maan januari 2019

door | 20 jan, 2019 | Volle Maan

Volle maan januari 2019

BLIJVENDE VERANDERING

(BLOED) IJSMAAN – WOLF MOON

21 januari 2019 – 06:17 uur

Forever Lasting Change

De eerste volle maan van 2019 kenmerkt zich als super bloedmaan en zal rond 05.00 tot 06.00 uur een rode kleur aannemen, als gevolg van een maansverduistering. De invloed van deze volle maan zal dan ook krachtige veranderingen teweeg kunnen brengen. De uitwerking hiervan is reeds enkele dagen ervoor en ook erna voelbaar zijn. Je wordt als het ware voorbereid op wat komen gaat en hebt hierin zelf veel te zeggen. Het is belangrijk om hier volop aandacht aan te geven, zodat de veranderingen gunstig voor je kunnen uitpakken. Het is een wachten totdat de grote transformatie compleet zal zijn, maar hiervan zal telkens een deel worden voltrokken.

Grote innerlijke groei

Er zal een grote groei mogelijk worden, met name bij mensen die reeds langere tijd het werk tot hun ontwikkeling hebben gedaan. Het is nu tijd om in een nieuw verhaal te stappen en werkelijk te kiezen voor hetgeen jou roept. De laatste weken, nog in het oude jaar en ook nu in het nieuwe, waren nog beladen met het invoelen in wat niet langer meer voor je werkt. Je hebt zo nogmaals mogen ervaren wat er volgt als je niet trouw bent aan jezelf en aan wat jou drijft. Er is nog veel verdriet en teleurstelling dat hierop rust, maar ook dit zal mettertijd verdwijnen. Het is nodig om de laatste restanten van een eeuwenoud verhaal los te weken en voor eeuwig in het verleden te laten. Meerdere levens zullen zich aan je geestesoog voltrekken en je zult herkennen hoe deze nog steeds een uitwerking hebben op je ervaringen in dit leven. Steeds duidelijker zal het zijn wat heeft geleid tot de vormgeving van je huidige leven en wat de redenen zijn geweest van bepaald handelen en reageren. Hierin zal steeds verder rust en bezinning komen, zodat het steeds verder naar het geheugen mag schuiven. Het is niet langer meer iets dat nog in volle glorie hoeft te worden doorleefd, noch herhaald. Het wordt een verre herinnering van iets dat niet meer onderdeel is van je hedendaagse realiteit. Telkens zal er een laag opnieuw verdwijnen, zichtbaar worden, herkend en worden losgelaten.

Nieuwe toekomst

Er wacht een nieuw verhaal, één meer in lijn met wie je werkelijk bent en de keuze waarmee je naar dit leven bent gekomen. Het is nu een toelaten van alles wat wel bij je past en een laten gaan wat zijn tijd heeft gehad. Je weet voor jezelf heel goed en steeds beter ook hoe je tussen beiden kunt onderscheiden en het is belangrijk om hierin eerlijk naar jezelf te kijken. Wat is al bekend en wat houd je nog onterecht vast vanuit een oude behoefte of overtuiging? Het loont niet langer om jezelf te verloochenen, tekort te doen en je aan te passen aan mensen om je heen die geenszins eenzelfde pad bewandelen. Het brengt je energie omlaag, ontneemt je aan kracht en levenslust en eindigt niet met de gewenste resultaten. De volle maan nodigt je uit om hier gedetailleerd naar te kijken, om zo daadwerkelijk voor jezelf te realiseren en aan jezelf te erkennen dat dit niet bij past en niet langer meer geaccepteerd hoeft te worden. Je weet ondertussen reeds al zoveel beter en kunt niet langer jezelf hierin leugens vertellen. Kies een andere weg, een nieuw pad, zodat alles wat zich bij je wil voegen, gerealiseerd kan worden. Sta toe dat het oude van je weg gaat en maak ruimte voor het nieuwe dat zijn intrede in je leven wil maken. Streep weg wat je niet langer dient, wat je niet langer nodig hebt, wat je niet langer wilt hoeven accepteren. Richt je aandacht op wat wacht, hetgeen je wilt gaan leven, de nieuwe ervaringen die zich aan je zullen openbaren. Het komt, laat dit duidelijk zijn. Er is hierover niet langer meer twijfel. Er is lang op gewacht, maar het moment zal nu hier zijn. Laadt je gevoel op met deze zekerheid, deze berusting in vertrouwen. Ervaar hoe de volle maan je verder opschoont en alles weg zal halen dat niet verder mee zal gaan. Besteed aandacht aan je gevoelens, je verlangens, je wensen en dromen, want deze zullen nu de nieuwe werkelijkheid zijn.

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin