Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan Januari 2020

Volle Maan Januari 2020

door | 10 jan, 2020 | Volle Maan

VOLLE MAAN JANUARI 2020

10 januari 2020 – 20:23 uur

Als ik afstem op de energie van de volle maan in januari 2020, dan ervaar ik veel berusting. De volle maan biedt een kans om tot bezinning te komen over hetgeen je hart het meest naar uit gaat. Een koestering van een diep innerlijk verlangen, wat nu volop naar de oppervlakte mag komen. De volle maan geeft je de gelegenheid om diep in jezelf na te gaan wat je werkelijk het liefst zou willen. Ze nodigt je uit om tot rust te komen en bij jezelf te rade te gaan om te ontdekken waar jouw verlangen het meest naar uit gaat.

Stel jezelf als prioriteit

Al het andere mag even wachten, het is nu tijd om aandacht te geven aan wat er in je hart leeft. De energie ondersteunt je in vinden van een moment van bezinning. Er is ook even niets wat je liever zou willen. Iets diep van binnen roept om stil te staan en te voelen wat jij nodig hebt om werkelijk met je hartsverlangen te verbinden. Je oren sluiten zich als vanzelf voor alle verhalen en input van buitenaf. Daar ligt niet langer het antwoord dat je zoekt op je vragen. Het is tijd om je hart te laten spreken en werkelijk te horen wat het je wil vertellen. Binnen in jouzelf ligt het verhaal dat geleefd wil worden en de volle maan van januari 2020 versterkt deze roep. Je mag jezelf een moment gunnen om even alles te laten liggen en te luisteren naar wat het je te zeggen heeft.

Voor vrouwen met een kinderwens

Er is een innerlijke oproep om gebruik te maken van deze tijd, nu de volle maan de energie kracht geeft om met je gevoel te verbinden. Afleiding hoeft geen rol meer te spelen, als je werkelijk jezelf voorop stelt. Niets anders is even zo belangrijk dan je werkelijk met je kinderwens te verbinden en dit verlangen toe te laten in je gevoelswereld. Er hoeft even niets anders zo belangrijk te zijn dan even je verlangen te koesteren, te wiegen en hierin te ervaren. Verder niets, enkel spelen en toelaten. Even een moment proeven van wat deze wens, dit verlangen, je kan brengen. Wat als het allemaal al zo veel dichterbij zou zijn? De volle maan van januari 2020 nodigt je uit om hier wat meer gevoel over te krijgen.

Het hart bepaalt koers

Het verhaal dat je wilt leven, is reeds in het hart aanwezig. Nergens anders zal je diepste verlangen te vinden of te halen zijn. Het leven dat geleefd wil worden, ligt niet buiten je, maar vind zijn oorsprong door eerst werkelijk bij jezelf in contemplatie te komen. De energie van de volle maan van januari 2020 nodigt en daagt je uit nu niet langer je blik af te wenden, maar om naar jezelf te kijken. Een wegrennen of verhullen van wat in jezelf leeft, zal simpelweg niet langer meer goed lukken. Tevens zul je hier nauwelijks nog voorrang aan willen geven. Het besef dat jezelf telt boven alles wat ogenschijnlijk belangrijk doet overkomen, leidt je tot inkeer en zal je ondersteunen in een proces van nieuwe keuzes. De volle maan zal je hierin de juiste leiding geven.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin