Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan juli 2019

Volle Maan juli 2019

door | 15 jul, 2019 | Volle Maan

Volle Maan juli 2019

GRAANMAAN – BUCK MOON

16 juli 2019 – 23:39 uur

Het roer omgooien

Opnieuw een volle maan, nu in de maand juli. Er mag een grote schoonmaak worden gehouden. Alles wat niet langer bijdraagt aan het realiseren van je dromen, mag nu voor eens en voor altijd buiten de deur worden gezet. Een frisse wind mag door het huis waaien en tegelijkertijd je energie opschonen. Laat niet langer meer dingen van het lot afhangen, maar neem het heft in eigen hand. Daadkrachtig mag je nu zelf beslissen hoe het één en ander verlopen zal. Het afwachten en bezwaarlijk toekijken behoort voorgoed tot het verleden.

Eigen koers varen

Laat niets je nu nog tegenhouden om zelf achter het roer te gaan staan en te bepalen waar jouw koers je heen zal leiden. Nieuwe mogelijkheden dienen zich niet enkel aan, je zult hier ook zelf actie voor ondernemen. De oogst mag worden binnengehaald. Je hebt hier immers hard genoeg voor gewerkt. Een nieuwe weg, een nieuwe stroming. Eén die meer vervulling en waarde zal bevatten. De volle maan leidt je naar nieuwe paden, die zowel begaanbaar dan wel nog onbetreden zijn. Alles ligt open en dit maakt het juist zo aannemelijk en intrigerend.

Vrij om te gaan

Je mag helemaal zelf gaan ontdekken wat voor je werkt en hoe je dit wilt invullen. Het oude heeft allang geen vat meer op je, dus hier hoef je je niet meer mee bezig te houden. Alle remmen die voorheen nog op je drukten, zijn nu geheel losgekomen. Je kunt nu eindelijk een beweging vooruit maken, zonder dat hier nog te veel vanaf hangt. Je beweegt je vrij en onbelemmerd en kunt zo haast als vanzelf aftasten en ontdekken waar je wilt dat de weg naartoe leidt.

Eigen regels bepalen

Het zware werk is geleverd en de vruchten mogen nu worden geplukt. Bekijk wat je allemaal hebt meegemaakt, beleefd, geleerd en bereikt. Veel hiervan komt voort uit het doorvoelen van de diepste lagen in gevoelens en gedachten, waardoor nu een geheel nieuw wereldbeeld gevormd kan worden. Durf nu anders naar situaties te kijken, waar je eerder in vast leek te zitten. Meer inzicht zorgt ervoor dat je op een andere manier je leven kunt benaderen en stap zo doelbewust uit het oude verhaal. Je bepaalt vanaf nu zelf de regels en zult hier ook krachtiger voor kunnen gaan staan.

Waarheid vertelt

De volle maan biedt ruimte om dichterbij je eigen overtuigingen te komen en deze duidelijker in woorden te kunnen overbrengen. Jouw waarheid telt als geen ander en eis hier nu vooral alle aandacht voor op. De dagen van zwijgen en stilhouden zijn voorbij. Op een rustig daadkrachtige wijze mogen alle woorden die je in jezelf houdt, nu een platform krijgen. Wat eens onmogelijk leek, zal nu steeds gemakkelijker zichtbaar worden in een eigen verkozen realiteit. Het leven wacht, nu op jou. Gooi het roer helemaal om en je zult bemerken dat je jezelf krachtiger zult kunnen neerzetten. Ga gaan staan waarvoor je gelooft en voor wat waar is voor jou. Hierin zal geen stoppen meer zijn. De tijd vraagt nu om actief handelen, gevoed door een bevrijde wilskracht.

Je hart kiest

Laat je dragen door de energie van de volle maan. Deze zal nog meer de weg vrijmaken om te gaan waar je wilt gaan. Ze moedigt je aan om jezelf te koesteren en jezelf de waardering te geven die zo verdient. Vanuit hier, het dragen van deze waardering in je hart, zal alles wat hierop aansluit in de realiteit worden gevormd. Koester je verlangens, je dromen en zie vervolgens hoe deze zich om je heen manifesteren. Simpelweg omdat je hiervoor kiest en deze keuze zo vorm aanneemt in de werkelijkheid. Beslis en kies en haal het naar je toe. Precies zoals jij dit zelf wilt zien.

Happy Full Moon – Volle Maan juli 2019

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Heart’s Desire

Heart’s Desire

HARTENWENS JACHTMAAN - HUNTER'S MOON 24 Oktober 2018 - 18:47 uur Heart’s desires Een nieuwe volle maan wacht en biedt tal van mogelijkheden. Het...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin