Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan Maart 2020

Volle Maan Maart 2020

door | 9 mrt, 2020 | Volle Maan

Volle Maan Maart 2020

09 maart 2020 – 18.48 uur

Als ik afstem op de volle maan van maart 2020 dan wordt duidelijk dat er grote veranderingen op komst zijn. Het voelt als lopen over een koord ver boven een diepe afgrond, wankelend zoeken naar de balans om te voorkomen dat je in de diepte verdwijnt. Op momenten wild heen en weer gewieg, stuurloos en tegelijkertijd zo gefocust op waar je heen wordt geleid. De weg is uitgestippeld, enkel vooruit is mogelijk. En toch beweegt het nog naar alle kanten en kost het je moeite om werkelijk in vertrouwen je koers te bepalen. Het koord is stevig en krachtig genoeg om je te dragen, echter is het door invloeden als wind en hoogte alsnog instabiel en verraderlijk. Het is daarentegen je enige houvast.

In vol vertrouwen

De volle maan van maart 2020 kent geen uitwegen meer, geen andere paden die je nog zult kunnen of willen bewandelen. De kompas is gezet en leidt je richting hetgeen je voor jezelf hebt gekozen. Alhoewel het nog wankel aanvoelt, zal voor je duidelijk zijn welke kant het op mag gaan. De kunst is nu om in vol vertrouwen te durven zakken en je gedachten te kalmeren. Blik op het oneindige en je niet langer meer af laten leiden door invloeden van buitenaf. De wind, de afgrond, het gesuis om je oren zullen je allemaal proberen te weerhouden van je uiteindelijke bestemming. Toch weet je dat als je een stap van dit koord, deze koers afzet, je geheid belandt waar je niet langer meer genoegen mee wilt nemen. Het vallen, de angsten, de twijfels zijn je immers allemaal wel bekend.

Koers houden met Volle Maan Maart 2020

Toch sta je op een koord, wankelend en onzeker, maar alsnog vastberaden. Dit geeft je houvast, een duidelijke koers om te gaan. Je kunt eigenlijk niet anders dan hier je blik op houden, ondanks alles wat je afleidt of probeert je hiervan af te trekken. Feit is dat je enkel op het koord moet blijven staan, je balans vinden en behouden, om niet juist daar te eindigen waar je bang voor bent. Adem dus diep in onder aanmoediging van de volle maan van maart 2020 en vindt de stabiliteit die je nodig hebt om op koers te blijven. Vooruit is de enige weg die je kunt gaan, vastberaden dat te bereiken of dat te ontvangen waar je zo zeer naar verlangt. Wil je vallen of wil je leven? Werkelijk in volle beleving.

Kom tot jezelf

Om je aandacht op het koord en jouw persoonlijke koers te houden, kom je eerst tot jezelf. Enkel jij zult dit ravijn kunnen trotseren, door in volledige waardering bij jezelf te komen. Als je aandacht buiten jou blijft liggen, raak je versnipperd en wordt je vatbaar voor de invloeden van buitenaf. Het antwoord ligt niet daar, maar in rust komen tot jezelf. De concentratie en de focus volgt vanzelf en zal je helpen om je aandacht op het koord te houden. En de balans te vinden die je nodig hebt om hierover heen te lopen. Bepaal wat je wilt en kies hier bewust voor en ga vervolgens op zoek naar de stabiliteit in jezelf. Laat dit voorgaan op alle twijfels en input van wat je daarbuiten zult vernemen. De volle maan van maart 2020 zal over jouw pad schijnen en je weg verlichten.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin