Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan Mei 2019

Volle Maan Mei 2019

door | 18 mei, 2019 | Volle Maan

INNERLIJKE STANDVASTIGHEID

ROZENMAAN – FLOWER MOON

18 mei 2019 – 23:11 uur

Inner Fortitude

Ook mei heeft weer een volle maan met een mooie uitwerking op je persoonlijke pad. Kernwoorden zijn ditmaal: stabiliteit, vooruitgang en uitbreiding. Er komt een gelegenheid om helemaal te kiezen voor het bewandelen van je eigen koers. Waar dit eerder nog onduidelijk leek, zal er nu meer zicht zijn op de uiteindelijke realisatie van innerlijke verlangens. De energie van de volle maan in mei nodigt uit om nog verder uit je comfortzone te komen en je gesteund en geleid te voelen om dichterbij het leven van je volste potentie te komen. Ondanks dat er ook onzekerheid rust in het bewandelen van jouw unieke pad, kun je er nu op vertrouwen dat alles precies zal verlopen, zoals dit is bedoeld. Er is niets anders nodig dan een trouw blijven aan je eigen innerlijk weten om door vers aangediende barrières heen te lopen. Houd je aandacht bij hetgeen je wilt realiseren en deze periode geeft je de daadkracht om hier werkelijk leven aan te geven.

Vreugde in trots

Er is een uitgelatenheid mogelijk zodra je durft toe te staan dat opgeslagen emoties en verlangens hun weg naar de oppervlakte maken. Een bevrijding van eerdere belemmeringen om je werkelijk uit te spreken of te presenteren, zoals je dit van binnen zo natuurlijk voelt. Er is een realisatie mogelijk die je doet overtuigen voor het kiezen van je eigen expressie. Zonder nog langer gehinderd te zijn door vertrouwde angsten. Een innerlijke drive om door te breken en werkelijk te gaan staan voor wie je bent. Dit behoort tot de grootste drijfveer die door deze volle maan wordt getriggerd. De maan helpt je te voelen hoezeer je hart trots kan dragen voor het doorlopen van jouw verhaal. Een uitnodiging om tot waardering te komen over wie jij bent en wat je hebt doorgemaakt.

Recht van bestaan

Als kind is er geen twijfel over je recht om te bestaan. Ook al voel je mogelijk dat anderen hierin worstelen, bekijk je dit als kind nog met zekere verwondering. Je gaat lopen zonder eerst hiervoor toestemming te verlangen. Je ontwikkelt je naar een volgend stadium in je levenspad. En alle focus is gericht op het behalen van een beoogde ontdekking. Een nieuwe vaardigheid die nog veel meer nieuws zal brengen, waar je even uitgelaten over durft te zijn. Er zit geen twijfel of onzekerheid in verborgen, geen aftasten of iets wel het juiste is om je voor open te stellen.

Bevrijd van remmingen

Er is eerder een gewoon doen, een daadkracht gevoed door een rotsvaste overtuiging dat alles mogelijk is. De ontdekking zelf is de reden om gewoon iets te doen. Ook nu hervind je deze gemoedstoestand. Je zult niet meer gehinderd worden door afleidende gedachten over of iets wel of niet goed is of wat de mogelijke consequenties wel niet zullen zijn. De volle maan geeft je de ruimte om door al je weerbarstigheid heen te breken en gewoon datgeen te doen wat je jezelf toe wilt zetten. Ook vooral jezelf niet langer meer tegen te werken. In het op afstand houden van wat bij je hoort of waar je expressie aan wilt geven. Je mag nu werkelijk gaan uitpakken wat al zolang in je gevoel was weggelegd. Er komt een nieuwe kans om al je dromen te verwezenlijken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het erkennen van je diepste verlangens.

Een roep tot zelfwaardering

De volle maan geeft je ruimte voor nieuwe ervaringen en kansen, maar vraagt hiervoor wel een toezegging van zelfwaardering. Durf volledig bij jezelf te komen in erkentenis van wat jou uniek maakt. Door blij te kunnen zijn over jouw eigenaardigheden, jouw kwaliteiten en jouw koppigheid en doortastendheid, zal al het oude niet langer meer grip op je hebben. De volle maan geeft je de kracht en de ondersteuning om hier helemaal uit te stappen. Adem de energie van het nieuwe in en geniet van wat er allemaal aan je mag worden getoond. Je zult vanzelf de vruchten van je belofte aan jezelf gaan zien.

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin