Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan november 2019

Volle Maan november 2019

door | 12 nov, 2019 | Volle Maan

IN VERTROUWEN KOMEN MET JEZELF

BEVERMAAN – BEAVER MOON

12 november 2019 – 14:37 uur

Emotionele aanloop tot volle maan november 2019

Een nieuwe volle maan in november 2019 met krachtige realisaties. Nieuwe stappen zijn onvermijdelijk nu we steeds dichter bij onze echte natuur komen. Een uitnodiging om vooral te kiezen voor wat werkelijk voor jou werkt, ligt in deze volle maan verscholen. Reeds in de dagen naar de volle maan toe heb je mogelijk de uitwerking kunnen voelen en ervaren wat er nog aan onrust in je huist. Alle lagen in je gevoelswereld komen langzaamaan steeds meer naar de oppervlakte, waardoor je kunt herkennen wat je nog tegenhoudt om werkelijk voor het verwezenlijken van je diepste verlangens te kiezen. De volle maan van november geeft je de kracht en inzichten om hier volledig bewust mee om te gaan. Als vanzelf krijg je zo helder wat je pad zal zijn om voor iets geheel nieuws te kunnen kiezen.

Onrustige dagen rond volle maan

In de dagen vooraf aan de volle maan van november 2019 kun je een toenemende onrust bemerken. Veel van deze gevoelens worden getriggerd door een toename van zelfbewustwording. Juist dan dienen zich steeds meer onderliggende tendensen aan, die je graag tonen wat er allemaal nog speelt. De volle maan geeft ruimte om al deze lagen een plek te geven en in te zien hoe deze nog doorwerken in het vormen van jouw realiteit. De uitdaging hierin is uiteraard om er niet volledig meer in te gaan staan, maar het van een afstand gade te slaan. De emoties mogen gevoeld worden, echter hoeven ze niet langer meer als realiteit te worden aanvaard. Ze dienen simpelweg om het pad vrij te maken voor nieuwe bewustzijnspatronen.

Frisse moed door volle overgave

De volle maan van november 2019 nodigt uit om tot inzicht te komen over wat jij nog langer als richtlijnen wilt toestaan voor jouw belevingswereld. Ook hierin mogen nieuwe wetten worden uitgeschreven, uit eigen hand. Een nieuw verhaal mag op papier worden gezet, geheel volgens eigen zeggenschap en manifestatievermogen. Een innerlijke roep om gehoor te geven aan je eigen verlangens en wensen, over hoe jijzelf wilt zijn en leven. De overweldigende emoties die je mogelijk ervaart, zijn een teken van zowel opstand tegen eerdere overtuigingen en vastgeroeste leefstijlen, als een aanmoediging om jezelf hiervan te bevrijden. Als je de weerstand durft te verzachten en in volle overgave kiest te gaan, dan zullen de emoties vanzelf hun dienst hebben gedaan. In rust bij jezelf terugkomen, geeft je ruimte om door alle hevigheid heen te kijken en vast te houden aan een ongekend vertrouwen.

Vertrouwen rotsvast gronden

Een vertrouwen in jezelf kan met de energie van deze volle maan in november 2019 grond krijgen. De aandacht zal niet langer meer naar buiten, maar enkel nog naar binnen zijn gericht. Als bron van kennis, inzicht en vastberadenheid. In jou ligt de drijfveer waar werkelijk voor gekozen mag worden. Niets anders hoeft meer voorrang te krijgen. Een kiezen voor het ZELF, je eigen weten wat juist is voor jouw leven, zal het vertrouwen geven waarnaar je op zoek bent geweest. Door bij jezelf te blijven, ervaar je vertrouwen en bescherming en neemt alles een andere wending. Vertrouwen gaat hand in hand met kiezen voor jezelf als eerste belang. Onderzoek daarvoor wat er voor jou werkelijk toe doet en richt je aandacht voornamelijk hierop. De energie van de volle maan in november 2019 biedt een kans om in volle trouw tot jezelf te komen. Nieuwe wegen zullen zich dan als vanzelf aan je gaan openbaren.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Heart’s Desire

Heart’s Desire

HARTENWENS JACHTMAAN - HUNTER'S MOON 24 Oktober 2018 - 18:47 uur Heart’s desires Een nieuwe volle maan wacht en biedt tal van mogelijkheden. Het...

lees verder
Heart’s Desire

Disclosure

OPENBARING BLOEDMAAN – BEAVER MOON 23 november 2018 06:41 Disclosure Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin