Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan oktober 2019

Volle Maan oktober 2019

door | 13 okt, 2019 | Volle Maan

Volle Maan oktober 2019

JAGERSMAAN – HUNTER’S MOON

13 oktober 2019 – 23:10 uur

Voortgaan op hartverlangen

De volle maan van oktober daagt uit om werkelijk bij je diepste gevoelens te komen. Neem afstand van ideeën van anderen en wees trouw aan je eigen waarheden. Gun oude verhalen geen schijn van kans. Als je daadwerkelijk durft in te voelen wat waar is voor jezelf, zul je afstand nemen van wat hier niet op aansluit. Ongeacht wat anderen over je denken, het zal niet langer meer grip krijgen op hoe jij je voelt. Je eigen waarheid over jezelf zal grond krijgen en in jou de drijfveer worden om jezelf op een hele andere manier te profileren aan de buitenwereld. Je krijgt de gelegenheid om dichter bij jezelf te komen. Trek een grens te trekken naar alle oude overtuigingen die door anderen over je heen gezet zijn. Richt je aandacht op wat belangrijk is voor jou en de rest zal volgen. Een nieuwe manier van leven wordt zo mogelijk.

Gepaste afstand innemen

Van een afstand is alles beter te bekijken. Haal jezelf hiervoor uit het verhaal dat nog zo’n krachtige uitwerking op je gemoedsrust heeft en bezie wat overblijft. Emotionele overweldiging brengt je uit balans en het is zaak om hier eerst rust in aan te brengen. Zo worden je gedachten kalmer en is het geheel gemakkelijker te overzien. Je kunt zo ook duidelijker onderscheiden wat van de ander is. Ontdek wat door jezelf mag worden meegenomen naar een eigen verkozen realiteit. Wat eens zo overtuigend je werkelijkheid leek, zal nu naar de achtergrond verdwijnen. Het is hiervoor wel belangrijk dat je de stap durft te nemen en de situatie waarin je je verkeerd oprecht onderzoekt en de conclusies tot je door laat werken. Enkel zo zul je in staat zijn om uit deze oude belevingsvorm te stappen en een nieuwe realiteit voor jezelf te creëren.

Het hart kiest vernieuwing

Koester je eigen hart en geef hier meer waardering aan. De volle maan van oktober 2019 geeft je de kracht en energie om stabiliteit en overzicht te vinden in een anders zo beladen ervaring. Er staan nieuwe mogelijkheden voor de deur, die je zult herkennen zodra je je hiervoor open durft te stellen. Weg van het oude, voorwaarts naar het nieuwe. Dat is de beweging die je nu voor jezelf mag gaan maken. Ook als nog nauwelijks zichtbaar is wat er op je wacht, is het belangrijk om juist dan in jezelf een punt van vertrouwen te vinden. Een beruste keuze om werkelijk iets nieuws voor jezelf te gunnen en te manifesteren. Omdat het oude simpelweg niet langer meer een functie heeft en geen plek kent in de verwezenlijking van je zielsverlangen.

Behoud van je eigen ruimte

Neem je ruimte in en koester jezelf in de energie van de volle maan van oktober 2019. Alle kansen liggen voorradig en wachten op het moment dat jij hier voor durft te kiezen. Kom hiervoor eerst helemaal tot jezelf en word je bewust van je eigen standvastigheid. Laat je niet langer mee afleiden door emoties die je in het oude verhaal trekken, maar koester de omvangrijkheid van je gevoelens om jezelf op te bouwen tot een vastberaden en zelfverzekerde pionier. Nieuwe wegen mogen nu worden ingeslagen en het pad kan enkel door jezelf gekozen worden. De volle maan van oktober 2019 geeft je alle handvatten die je nodig hebt, om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

Volle Maan Maart 2020

Disclosure

OPENBARING BLOEDMAAN – BEAVER MOON 23 november 2018 06:41 Disclosure Een nieuwe volle maan in november met vreugdevolle intenties. Nieuwe stappen...

lees verder
Volle Maan Maart 2020

Dilation

VERRUIMING BOOMMAAN – COLD MOON 22 december 2018 - 18:50 uur Dilation Deze volle maan biedt je de mogelijkheid om nog verder te komen op het pad van...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin