Home » Blog » Volle Maan » Volle Maan september 2019

Volle Maan september 2019

door | 13 sep, 2019 | Volle Maan

Volle maan september 2019

OOGSTMAAN – HARVEST MOON

14 september 2019 – 06:35 uur

Nieuwe kansen om tot bloei te komen

Volle maan meditatie september 2019 – een maan met grote ontwikkelingen voor een ieder die op weg is naar het verwezenlijken van een grotere versie van zichzelf. Er opent zich een nieuw pad waarop nog niet eerder stappen op is gezet. Stel jezelf open voor alle mogelijke onwaarschijnlijkheden, aangezien juist deze je de juiste weg zullen tonen. Er vindt een vernieuwing plaats in de kern van het bestaan, waardoor er ruimte komt voor een geheel andere zienswijze binnen de bestaande hoedanigheid.

De waarheid onthuld

Alle oude oogkleppen zullen kans hebben om voor je zicht weg te vallen, waardoor je blik niet langer meer vertroebeld is. Je zult steeds gemakkelijker door al je angsten en twijfels heen durven kijken, alsof je ziet wat er in de verte voor je verscholen ligt. Alles wat ervoor bleek te liggen, lijkt enkel nog een dunne waas, waar nu met meer realiteitsbesef doorheen gekeken kan worden. Je zult nu trouwer kunnen zijn aan je werkelijke gevoelens, je eigen gedachten en inzichten in bepaalde situaties. Waar je voorheen werd gehinderd door innerlijk onrust, ontstaat nu kalmte en een vastberadenheid om hier je eerlijk over uit te spreken. De waarheid over wie jij werkelijk bent, naar jouw eigen beeld, kan nu eindelijk meer grond krijgen.

Nieuwe waarheden in jezelf ontdekken

Je mag met de energie van de volle maan van september jezelf in een nieuwe hoedanigheid gaan ervaren. Er zelfs bewust voor kiezen om te onderzoeken wat werkelijk waarheid houdt voor jou en hoe je hier anders op kunt reageren. Het ontwaakt in je een ontdekkingstocht in je innerlijke belevingswereld, waardoor ook je uiterlijke houding een aanpassing zal ondervinden. Het is een testen en een beoefenen van nieuwe reactiepatronen. Een uitspreken van woorden die je eerder mogelijk binnen hebt gehouden, maar die nu de vrije loop krijgen. Koester de gelegenheid om eerlijk voor je mening uit te komen en te delen wat er op je hart ligt. Je zult jezelf in een nieuwe identiteit kunnen plaatsen, één die beter aansluit bij je ware innerlijke natuur.

Behoud van je eigen ruimte

Ondanks dat de volle maan aanmoedigt om voor jouw eigen waarheid te gaan staan, vraagt de energie ook om waakzaamheid. Overweldig jezelf niet te zeer, voorbij aan wat goed voelt. Alles komt in het juiste tempo en zal tevens op het juiste moment plaatsvinden. Ook als je al verder wilt zijn, dan je kunt zijn. Gun jezelf de zachtheid en de rust die nodig is om deze transformatie in jezelf werkelijk houvast te geven. Enkel zo zal het allemaal op een soepele manier en in zachte interactie met anderen verlopen. Ook de ander kent zijn of haar strubbelingen en is zoekende naar een nieuw ankerpunt in deze snel verlopende aanpassingsperiode. Het vraagt veel, ook om juist hierin bij jezelf te blijven en op een nieuwe manier met de ander in communicatie te treden. Laat dit in alle rust verlopen en veel moois kan zo ontstaan en tot volledige bloei komen.

Happy Full Moon

Over Tamara Muller

Ik breng graag meer bewustzijn binnen het geboorteproces, zodat ook jij je kinderwens kunt vervullen en volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin